- 2 Nisan 2021
- 13
- 25
- 8
- 44
- Konu Sahibi Maleficent_2021
-
Değişik bir tarz , ben direkt yorım yapamam ama yani kesinlikle akrabaların olduğu eve gitmezdim sevgiliyken.
yani sevgilimle beraber yaşarım onda problem yok ama bunu akraba ekibine göstermem.
tabi size de emri vaki yapılmış ama toplar çantamı giderdim ilkinde sanırım
dayı sizi neden azarladı
Yazdığım her şey gerçek arkadaşım.Ben inanamadim nedense.
Kaççav diye okudum bunuKhaaaaçççö
Neden böyle bu erkekler. Adamım diye gezer birde ortada. Daha sizi savunmadigi gibi görüşmesi . Bu da yetmezmiş gibi laptop vermek falan . Ya sabır . La havle La havle !Orası da çok ilginç; yazlık sevgilimin anneannesi ve dedesinin kaldığı bir yerdi. Anneannesi bir akşam mutfakta akşam yemeğini hazırlarken, kadının yanına gidip yardıma ihtiyacı olup olmadığını sormuştum. Kadın bana "hayır" dedi. Ben de süklüm püklüm o sırada sevgilimle oturduğumuz kapı önüne geri döndüm. Sonra dayısının bir hışımla dışarı çıktığını gördüm, adam bana bağırıp çağırmaya başladı. Yok efendim kadına niye yardım etmiyormuşum, nasıl böyle rahat olabiliyormuşum, bu haksızlıkmış. Yahu, kadının yanına gidip sormuşum, yardıma ihtiyacı olup olmadığını. Kadın bana "hayır" demiş. Daha ne yapayım? Meğer yardım etmek için ısrar etmem gerekiyormuş, bak sen!... Az önce yukarıda da dedim. Ben çekingen ve utangaç bir kızım. Bir insan bana hayır diyorsa, o sorunun cevabı hayırdır. Ben nerden bileyim kadının bunu nezaketen söylediğini. Hadi gidip sormadım diyelim, sen kim oluyorsun da beni çocuk azarlar gibi azarlıyorsun, bu ne hadsizlik yahu? Ha, evde herifin iki tane eşşek kadar oğlu da vardı, madem haksızlık oluyor, çağırsaydın oğlanları onlar yardım etseydi. Gücün bana mı yetti? Nefret ediyorum nefret.
Çok ilginç o sırada çantayı alıp çıkmalıydınız evden , sevgiliniz de bir değişik amaOrası da çok ilginç; yazlık sevgilimin anneannesi ve dedesinin kaldığı bir yerdi. Anneannesi bir akşam mutfakta akşam yemeğini hazırlarken, kadının yanına gidip yardıma ihtiyacı olup olmadığını sormuştum. Kadın bana "hayır" dedi. Ben de süklüm püklüm o sırada sevgilimle oturduğumuz kapı önüne geri döndüm. Sonra dayısının bir hışımla dışarı çıktığını gördüm, adam bana bağırıp çağırmaya başladı. Yok efendim kadına niye yardım etmiyormuşum, nasıl böyle rahat olabiliyormuşum, bu haksızlıkmış. Yahu, kadının yanına gidip sormuşum, yardıma ihtiyacı olup olmadığını. Kadın bana "hayır" demiş. Daha ne yapayım? Meğer yardım etmek için ısrar etmem gerekiyormuş, bak sen!... Az önce yukarıda da dedim. Ben çekingen ve utangaç bir kızım. Bir insan bana hayır diyorsa, o sorunun cevabı hayırdır. Ben nerden bileyim kadının bunu nezaketen söylediğini. Hadi gidip sormadım diyelim, sen kim oluyorsun da beni çocuk azarlar gibi azarlıyorsun, bu ne hadsizlik yahu? Ha, evde herifin iki tane eşşek kadar oğlu da vardı, madem haksızlık oluyor, çağırsaydın oğlanları onlar yardım etseydi. Gücün bana mı yetti? Nefret ediyorum nefret.
Bu bagırma muhabbetinin ustune orda kalmaya devam ettiniz mi?Orası da çok ilginç; yazlık sevgilimin anneannesi ve dedesinin kaldığı bir yerdi. Anneannesi bir akşam mutfakta akşam yemeğini hazırlarken, kadının yanına gidip yardıma ihtiyacı olup olmadığını sormuştum. Kadın bana "hayır" dedi. Ben de süklüm püklüm o sırada sevgilimle oturduğumuz kapı önüne geri döndüm. Sonra dayısının bir hışımla dışarı çıktığını gördüm, adam bana bağırıp çağırmaya başladı. Yok efendim kadına niye yardım etmiyormuşum, nasıl böyle rahat olabiliyormuşum, bu haksızlıkmış. Yahu, kadının yanına gidip sormuşum yardıma ihtiyacı olup olmadığını. Kadın bana "hayır" demiş. Daha ne yapayım? Meğer yardım etmek için ısrar etmem gerekiyormuş, bak sen!... Az önce yukarıda da dedim. Ben çekingen ve utangaç bir kızım. Bir insan bana hayır diyorsa, o sorunun cevabı hayırdır. Ben nerden bileyim kadının bunu nezaketen söylediğini. Hadi gidip sormadım diyelim, sen kim oluyorsun da beni çocuk azarlar gibi azarlıyorsun, bu ne hadsizlik yahu? Ha, evde herifin iki tane eşşek kadar oğlu da vardı, madem haksızlık oluyor, çağırsaydın oğlanları onlar yardım etseydi. Gücün bana mı yetti? Nefret ediyorum nefret.
Evet ettim. Bir haftalık bir tatildi. Tecrübesizlik ve toyluk işte. Şimdi olsa ortalığı başlarına yıkar, o an orayı terk ederim.Bu bagırma muhabbetinin ustune orda kalmaya devam ettiniz mi?
Sizin bir saygısızlığınız olmadığı halde aile üyelerinden birileri azarlıyorsa veya arkanızdan konuşuyorsa ve bu adam da sizi savunmuyorsa hemen uzaklaşın. Azarı bırak biri size göz devirse hoop demesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?