Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışma...

yakin zamanda evlilik dusunceniz yoksa tanismayin. bir de ben erkek arkadas ailesi ile bu sekil tanisma olayini anlamiyorum, anlamlandiramiyorum. her iki taraf ta hazirsa, yakin zamanda evlilik dusunuluyorsa aile tanismasi bence daha iyi. onlar seni gorunce tanisinca onay mi verecekler cok sacma geliyor.

tecrübeyle sabit bazen onay verip vermediklerini önceden bilmek de iyi

yoksa insanın beyninde ''ağlaya ağlaya kalmadı gözlerimde yaş'' çalıyor

tecrübeyle sabit bazen onay verip vermediklerini önceden bilmek de iyi

yoksa insanın beyninde ''ağlaya ağlaya kalmadı gözlerimde yaş'' çalıyor
evet bir yonden iyi ama yok bana gore olmadi hicbir zaman. oglanin annesi kardesi vs herkes bakicak hal ve hareketleri inceleyecek yorumlayacak falan, ne bileyim evlilik oncesi gereksiz bir adim gibi gelmistir hep bana.

evet bir yonden iyi ama yok bana gore olmadi hicbir zaman. oglanin annesi kardesi vs herkes bakicak hal ve hareketleri inceleyecek yorumlayacak falan, ne bileyim evlilik oncesi gereksiz bir adim gibi gelmistir hep bana.
Olması gereken de çiftlerin anlaşmasıdır siz haklısınız ama
ailemin onay vermediği bir evliliği yapamam diye ağlaya ağlaya , ailesine bağımlı olmadığı halde, ayrılan erkekler gördü bu gözler

Ya evet bir de işin o kısmı var... Aileler tanışsın hoşlaşmasın birinden biri olumsuz dönsün resmen hayal kırıklığı.

Uzun uzadıya bu işi düşünmedim fakat hayal ettiğimde büyük bir organizasyondan ziyade aile arasında kendi evimde olsun isterim zaten. Süslemesi, elbisesi vs bunlar için de harcama yapmak gerekiyor. Zaten ben ileriye dönük de kına olsun, illa düğün olsun demiyorum. Kına yapmam zaten ama nikah sonrası güzel bir yemek ve parti ile bitirmek isterim günümü.

Baban ilişkini daha bilmiyor ya. Ve öğrenince de hemen yüzük takılsın vs istermiş, sen yazmiştin. Bu düşüncedeki bir baba , ondan habersiz sevgilinin ailesiyle tanıştığını duysa kızmaz mı veya üzülmez mi?

Valla önce damat gelsin isterim. Gelinler için de yine önce oğullarım gitsin tanışsın isterim. Aileye o güveni versinler. Hele daha fol yok yumurta yok tanışılmasını hiç doğru bulmuyorum. Bi de babanın haberinin olmaması çok talihsiz olur bence.

Ya bi de evlilik henüz ortada yokken “ailemle tanıştıracağım seni” diyen erkeklerden korkarım ya. Çünkü net anacıdır o. Ana kuzusudur. Her şeyinizi anlatıyordur falan. Tüm sevgililerini annesiyle tanıştırdığını düşünsene. Çok aşırı saçma.
Bir de bayram ne alaka? Aman diyim

Ailesine bagimli olmayan ve yaşi 20 olmayan olgun adam aglaya aglaya ayrilmaz. Ya daha cocuktur ya da maddi, manevi bagimlidir. Erkekler asik oldugu kadindan vazgevmez.

Kızmaz, sadece çok üzülür. Benden neden sakladın neden konuşmadın der.

Tanışmaya hazır değilseniz bunu erkek arkadaşıniz ile mutlaka paylaşın...
Gergin olmanız normal..
Her zaman olduğunuz gibi olun, her zaman nasıl giyiniyor iseniz, bir yere giderken ne götürüyor iseniz onu götürün..
Sakin olun.. Ve unutmayın karşınızdaki size kulp bulmak isterse her şekilde bulur zaten...
Hakkınızda hayırlı olsun..
Babamın haberi yok demişsiniz..
Bence babanızla da bunu paylaşın..

Ben tanışma konusunda tam tersi düşünüyorum önce kadın erkeğin ailesiyle tanışmalı. Erkek kişisi ailesinin yanında nasıl bi kaç ay gözlemlemeli. (Hergün evlerine girin içli dışlı olun demek değil bu) Ailesinden çekinen biriyse hemen yol verilmeli bi şekilde açık veriyorlar anlaşılıyor ondan sonra emin olunca kendi ailenle tanıştırılmalı. Özellikle babayla.

Kızmaz, sadece çok üzülür. Benden neden sakladın neden konuşmadın der.
Bunu okumadan yorum yazmıştım..
Babanizla paylaşın..
Ben babamla herseyimi onaylasa da onaylamasa da her zaman konuşurum paylaşırim..
Uygun dille anlatın..
Mutlaka anlayacaktır hemde dürüst davrandığınız için mutlu olur.

Ee bak üzülürmüş. Şu tanışma işini bir daha düşün bence.

Kendisini ve ailesini daha detaylı tanıyıp herşeyden emin olduktan sonra o aşamaya geçmek istiyorum. Tabii herseyden emin olmak biraz radikal bir cevap ama anladiniz aslinda onu babamin onune cikartacak kadar isler iyi bir noktaya gelmeli. Babama kimseden bahsetmedim daha öncesinde, çok utanıyorum çekiniyorum. Biraz zamanla sinyaller vereceğim, ağzını yoklayacağım.

+1 Tam olarak anlatmak istedigim bu. Tesekkur ederim akademisyon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…