- 8 Temmuz 2022
- 642
- 730
- 33
- 29
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
Merhaba,
Size danışmak, deneyimlerinizden ve tavsiyelerinizden yararlanmak istiyorum.
28 yaşında çalışan genç bir kızım. Bir süredir güzel giden bir ilişkim var. Erkek arkadaşım kurban bayramında beni ailesi ile tanıştırmak istiyor. Bunu duyduğum andan beri biraz gerginim çünkü daha önce hiçbir erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmamıştım. Nasıl bir ortam olur, ne giyeceğim, ne götüreceğim sürekli düşünüp duruyorum. Erkek arkadaşım kısaca anlattı, yardımcı oldu, ben de anneme danıştım tabii ama sizlere de sormak istedim... Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
İlişkiniz ciddi mi? Yakın zamanda yüzük takılacak durumunuz var mı? Eğer ortada ciddi yakın zamanda yüzük takılacak en azından bir sene içersinde bu durum yoksa ben tanışmazdım.
Benim bir kac tanişma deneyimim olmustueşimin ailesi de dahil normal diger insanlarla nasil tanisiyorsam öyle tanişmiştim. Normalde ne giyeceksem öyle giyinirim, misafirlige ilk defa gittiginiz eve ne goturuyorsaniz onu goturun yani ekstra farkli bisey yapmamiştim ben.
Bu durumda tanışmayın.Evet ikimizin de ciddi düşündüğü bir ilişki. Yakın zamanda yüzük vb düşüncesi henüz yok çünkü maddi anlamda hazır değilim ve babama da durumu henüz açıklamadım.
Valla ben sevgilimde (şimdiki eşimde) kalıyordum, ben eve dönmek için otogara gittim o sırada eşimin annesi eve döndü. Ben belli sebepten eve dönemedim, eşimin eve geri döndüm, öyle tanıştım. Yani asla ideal bi tanışma değildi, tanıştığımızın gecesi aynı evde kaldık, 6 senedir birbirimizin hayatındayız bi kere ne bana kötü davrandı ne laf söz etti. O yüzden içinizden geliyorsa tanışın gelmiyorsa tanışmayın, taktikle (sizin için söylemiyorum genel olarak KK kadınları kayınvalide adaylarıyla tanışmaya istekli değiller) olacak iş değil bence bu, karşı taraf size kulp bulacaksa isterse Sabancı gelini olun yine bulur.
Evet ikimizin de ciddi düşündüğü bir ilişki. Yakın zamanda yüzük vb düşüncesi henüz yok çünkü maddi anlamda hazır değilim ve babama da durumu henüz açıklamadım.
Bu durumda tanışmayın.
Ben siyah pantolon siyah blazer ve elimde çiçekle hayal ettim kendimi. Böyle gitmişken oğlanı da isterim herhalde bu kombinle :)))
Yaa kadinin ailesinin biseyden haberi yokken bu tanismalar goruşmeler hic hoş gelmiyor bana.
Henuz evlilige cok varken tanisma sizin ailenize uygun degilse adamin ailesi de bekleyebilir bana kalirsa.
Yerinizde olsam gitmezdim.
Ay ben esimin ailesiyle tanisirken kot pantolon kot ceketleydim ki ustelik ben evlenme teklifi almistim yuzugu kabul edip takmistim oncesinde esim ailemle tanismisti.
Eşim benim ailemle tanisrken gomlek pantolon vs giymisti ama onun normalde de giyimi oyle olabiliyor.
Babam hariç annem ve teyzem tanıyorlar erkek arkadaşımı. Sanırım o bilgiyi vermeyi atlamışım. Özür dilerim.
Yakın zamanda isteme ve nişan olmayacaksa tanismayin derim, çünkü aileler için işine girerse bir bakmışsın kendini evlenirken bulursun anında .Evet ikimizin de ciddi düşündüğü bir ilişki. Yakın zamanda yüzük vb düşüncesi henüz yok çünkü maddi anlamda hazır değilim ve babama da durumu henüz açıklamadım.
Sizin aileniz ilişkinizden haberdar değilse; sevgilinizi babanızla tanıştırmayacaksanız siz de karşı tarafın ailesiyle tanışmayın.Bu durumda tanışmamanın bana, ilişkiye ne gibi bir zararı olabilir peki? Yani karşı tarafın beklentisi mi olabilir ya da maddi anlamda hazır olsam önce kendi aileme durumu açıklayıp aile tanışmasıyla mı geçmeliyim ileri evreye?
ne giyeceğini mi anlattı? ben yerinde olsam telefonumu ateşe verir, birkaç ay saklanırdım
Sizin aileniz ilişkinizden haberdar değilse; sevgilinizi babanızla tanıştırmayacaksanız siz de karşı tarafın ailesiyle tanışmayın.
Ailelerle aynı anda tanışırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?