erkek arkadaşımın aile yapısı

olabilir belki de aynen böyledir. çok saçmasapan bir durum olan olmuş ama ilerdeki hayatımıza yansır mı diye merak ediyorum işte.
Bence hiç onların arasındaki ilişkiye karışmayın ve soğuk durun bu duruma yoksa evlenince yansır hatta düğün hazırlıkların da bile bi beklenti oluşturma kafanda resmen çöküntüye uğrarsın. O kısmı hep kafanda boşver ve yokmuş gibi farzey. Sevgilin ve sen varsın sadece sizin elinizdekiler var. Çünkü sen yıpranırsın onlarda bi değişiklik olmaz

Tatlım sen sevgilinle ilişkine bak sana ne aile durumu? Adama da bunları anlatıp içine şüphe sokma

sevgilinizin yerinde olsam bir sekilde burada ailem hakkinda boyle bir konu actiginizi gorsem; degil evliligi dusunmek, iliskimi derhal bitirirdim.

cocugun ne uveyligi kaldi, ne olup de baska bedende dirildigi... yazdiginiz konuya bir kendinizi koyup bakabilir misiniz?

cok kusursuz gorunen, yasanan bir iliski dahi evlilige donunce kusur barindiracaktir; hayati milim milim planlamak ne yazik ki bosa kurek. kiminle evlenirseniz evlenin yarin ne yasayacaginizi yalnizca Hak bilebilir.

ote yandan, cocugun ailesi ile bir soyadi farki olsa zaten bileceginiz icin uveylik konusunu eleyin; bu denli mesafeli bir baba uvey olsa cocugu nufusuna da almazdi zaten.

Merhaba günaydın. Yazınızı okuyunca çok ama çok şaşırdım çünkü bundan 3 sene önce aynı tıpkı olay benım başımdan geçti benımde eski sevgilim 2 erkek kardeş ve bu anneannesinin yanında kalıp hafta sonları kendı evine gidiyordu ... yalnıs anlamazsanız şayet nerde oturduğunuzu sorabilirmiyim ? lütfen yalnış anlmayın sadece aynı kişiden mi bahsediyoruz gercekten çok merak ettıim

bizimde bi akrabamız evin tek kızı olmasına rağmen anane ve dedesiyle beraber yaşıyor yurt dışında . Ama çok saçma geldi bana 29 yaşında bi adamın bu kadar pasif durması.. Altta yatan ne merak ettim. Sevgi eksikliği var olduğu çok belli. Çok kötü bi durum. siz ailesiyle tanıştınız mı?

ailesine kötü bir şey söylemedim zaten haddime değil ben beni ilgilendiren kısıma bakıyorum hanımefendi ki oldukça mesafeli ve saygılı biriyimdir herkesin ailesine karşı , beni tanıyan herkes hayatta en çok mesafeye ve saygıya dikkat ettiğimi bilir. yazdıklarım olan şeyler ve ona sorunca cevap alamadığım şeyler yada cevap verse de tatmin olmadığım şeyler. aynı durumla karşılaşan var mı fikir yürütüyoruz.

annesiyle tanıştım bir kez kısa süreli çok uzun vakit geçiremedik benim yoğunluğumdan dolayı ama iyi bir kadına benziyor negatif bi düşüncem oluşmadı kendisine . ailesi çok benimsememiş gibi bana kendi söylediği şeyler bunlar sürekli kendimi kanıtlamaya çalıştım diyor. çocukken çok yalnız ve terkedilmişlik psikoljisindeydim ve bu bütün hayatımı etkiledi demişti. hepsi birleşince üzücü ve saçma bir tablo çıkıyor yani ortaya.

Burada sizinle aynı durumu yasayan bir üye yazmış konunuza. Onunla konuşun belki size farkli bir bakış açısı sunar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…