- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
Annesi evlenip boşanmıştır, sevgilin 1. evliliğindendir. 2. kocası istemediği için oğlunu anneanneye bırakmıştır.
Kardeşinin babası da 2. kocadır, adam kendi çocuğu olmadığı için sevgilini sevmiyordur.
Babanin ikinci evliligi olabilir.babaanne bakmis sevgilisini.
Annesi evlenip boşanmıştır, sevgilin 1. evliliğindendir. 2. kocası istemediği için oğlunu anneanneye bırakmıştır.
Kardeşinin babası da 2. kocadır, adam kendi çocuğu olmadığı için sevgilini sevmiyordur.
Babanin ikinci evliligi olabilir.babaanne bakmis sevgilisini.
Reenkarnasyon hiç de hastalıklı bişey değil.
Yaşayan onca insan var bunu.
Akıl almaz olaylar var ve kanıtlanmış.
Küçücük çocuklar eliye koymuş gibi önceki ailelerini bulup hepsini tanıyolar adlarını söylüyolar hayatlarında görmedikleri insanların.Bunu nası açıklıyosun.Bıçaklanarak öldürülen insanlar bıçaklandıkları yerde doğum izleriyle doğuyolar.Tabi reenkarnasyona uğradıklarına inananlar.
Ve evet hatay'da bu olaylar çok yaygın.
Ian Stevenson ve Reşit Bayer'i okursan olayların gerçek olduğunu görürsün.
Konuna gelecek olursak, neyin ne olduğunu anlamadığın sürece evlilik fikrinden uzak dur.
simdi alinip buyutulme aile ici kayirma su bu hicbir sey gozume gelmedi her insan farkli ama bu reenkarnasyon olayi inanci beni supheye dusurdu acaba reenkarne olduguna inanip almis olabilirler mi bende okuyorum inaniyorum bu olaya ama su gelir aklima hadi ben evlendim bu cocukla ve hamile kaldim hadi o sirada birinin cocugu esi v.s oldu benim cocugumu isterler mi ??? cok takintiliyim cidden
aynen aklima ilk bu geldi ama belki ben takintili oldugum icindir korkarim ya bilemedim dedigin gibi olayda kim evladini verir ki ya ben olsam acikca sevgilime derim boyle boyle ya da onu diyemiyorsam da saka yollu agzini ararim dusuncesini ogrenmek icinaynen yani. kendi anneside çocuk kaybetmiş. şimdi yarın öbür gün düşünsene adam bana geliyor aşkım bu aslında annemin çocuğu one vericez ? diyor. böyle şeyleri kaldıramaz kimse arkadaşlar. kafamda deli sorular...
bunu da düşündüm ve ona sorduğumda kesinlikle böyle bir şey yok demişti. daha sonra tekrar sormadım. böyle bir şey varsa bilmem gerekmez mi? yani böyle bi yalanla evlenmeyi gözü yer mi diyorum da burda neler okudum , olur olur yani. zaten daha önce de yalanları olmuştu. mesela okulu uzatmış ama bana dondurdum demişti sonra başarısız olduğumu düşünmeni istemedim demişti. çok üstünde durmadım çocukça bir tavır gibi geldi ama yalan yalandır tabii.
Yani olur mu olur ama iste erkek arkadasin inaniyor mu buna o var. Reenkarnasyona inanmıyorsa annesini frenler ama inanıyorsa bilemeyecegimaynen yani. kendi anneside çocuk kaybetmiş. şimdi yarın öbür gün düşünsene adam bana geliyor aşkım bu aslında annemin çocuğu one vericez ? diyor. böyle şeyleri kaldıramaz kimse arkadaşlar. kafamda deli sorular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?