Erkek arkadaşımı sıradan bir anda nasıl tahrik edebilirim

Filmlerden gördüğümü söylüyorum :) Restoranda sivri topukluyla bacağına dokunuyorlar masa altından. Arabada da eline ya da şeyine dokunabilirsin.

Yerden bir şey almayı çok söylüyorlar ama bana biraz saçma geliyor yani direk onun için yapıldığı çok belli. Onun yerine südyen askısı görünse ya da masaya bir şey koyarken vs. göğüs dekoltesi versen daha iyi olabilir. Ya da elbiseyle mutfakta üst rafa uzansan bacak gösterebilirsin belki biraz kalçan da görünür.

Gırgırla halı süpürttüren üye gibi yıllarca kkye malzeme olmaktan korksam da dilim döndüğünce anlatayım kendi yaptıklarımı.

Niyeyse ilk dondurma geldi aklıma. Tam mevsimi zaten. Külah ya da çubuk dondurmamızı oral becerilerimizin çok küçük bir bölümünü sergileyecek bir biçimde hevesli hevesli yiyoruz. Bu sırada odağımız tamamen dondurmada çünkü dünyanın en harika şeyi filan. Karşı tarafın bakışlarını üzerimizde hissettiğimizde, max. 1-2 saniyeliğine gözlerinin içine bakıp yalamaya devam ediyoruz. Sonra gözlerimizi kaçırıp masum masum gülümseyip 'tadı çok iyi değil mi ya' tarzı birşey söylüyoruz ki karşı taraf ona iş mi atıyoruz yoksa en masum ve en sıradan hallerimiz bile ona sekse davet gibi mi gelmeye başlamış anlamasın, kafası karışsın.

Bir diğer hamlemiz çizim taktiği. Diyelim ki karşı tarafa bir şeyler tarif ediyoruz. Hop parmağımızı karşı tarafın üst bacağına koyuyoruz, sarılıp yatar pozisyondaysak göğsü de olur. Sonra anlatırken ufak bir kroki çiziyoruz. 'Bak şimdi burası bizim ev olsun tamam mı? Oradan karşıya geçiyorsun. Sonra sola dönüyorsun vs vs...'

Bunların dışında evet ufak frikikler,dar bir masada köşede otururken kalkmasını istemek yerine hafif kucağına sürtünerek geçmeler,kulağına birşeyler söylerken dudakların konuşurken kulak memesini öpecek kadar yakın olması,masum masum dizlerine uzanmışken biraz fazla kıpraşmalar hepsi iş görür.

Yanyanaysan saçlarınla oynaman bile tahrik eder , üzerinde tişört üstü gömlek mesela varsa saçını birden topuz yapman sonra gömleği az aşağı çekmen ve boyun bölgenin açıklıkla görünmesi de tahrik eder , göz gözeyken parmaklarını dudağına götürüp kenarıyla bile saniyelik oynaman tahrik eder daha doğrusu evlilik öncesi çoğu hareket tahrik eder de bastırırlar kendilerini.

az değilsiniz :)

Bir youtube videosunda izlemiştim. 25 26 yaslarinda bir genç erkek diyordu ki, arkadaslarla gece kulübünde bir seyler icerken kiz arkadasim masanin altindan bana dokunarak hadi kalkalim eve gidelim dese aşırı yükselirim. Misalen anlattı ama belli ki yaşamış.

Konunuzu okuyunca aklima o geldi.

“ Şu anda konsantre olamıyorum, içimdeki boşluğun dolması gerekiyor. Bunu yalnızca sen yapabilirsin..”

Biraz yükseldiği bir anda:

“ Başbaşa kalalım, orada benden bütün intikamını doya doya al.”

Bir de sadece yüz yüze yapmak gerekmiyor bunu. Sabah günaydın mesajıyla bir şarkı gönder ama şarkı çok masum olmasın mesela.

“ Hadi gir ruhuma sar beni
Çal fikrimi deli et beni
Fırtınalar kopar içimde
Unuttur bana kendimi

veya

“Alaz alaz yanalım
Nirvana’ya varalım
Korksun dünya bu akşam
Kıyamet koparalım..”

Bence de bu yükseltir. Beni de yükseltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…