Erkek arkadaşımı sıradan bir anda nasıl tahrik edebilirim

eşim bana sevişek mi dese aksine libidom eksilere düşer sjncjdnckd kalk garı sevişek desin bari

Ya biz 2. Bebeden sonra gece 12 de koridorda geçerken karşılaşınca artık birbirimizde enerji gördüysek sevişek mi 2 dk diyoruz ahahhaahhahahahahhahhahahhhahaha :KK70:
Yalnız şaka yok tamda böyle hajajajsjsj

Ya biz 2. Bebeden sonra gece 12 de koridorda geçerken karşılaşınca artık birbirimizde enerji gördüysek sevişek mi 2 dk diyoruz ahahhaahhahahahahhahhahahhhahaha :KK70:
Yalnız şaka yok tamda böyle hajajajsjsj
Çok güldüm, benimkisi arkasına bile bakmadan kaçar.

Mesela arkadaşlarla kafede otururken ya da yemekten sonra oturma odasında atıştırırken 🤣 yada arabada yolculuk esnasında ... çokta belli etmeden nasıl tahrik edebilirim kızlar bilgisi olan yazabilirmi şimdiden teşekkürleer 😅😅
meğer sen de yalanmıssın . vay be.. vefasız:)):stop:

Bir youtube videosunda izlemiştim. 25 26 yaslarinda bir genç erkek diyordu ki, arkadaslarla gece kulübünde bir seyler icerken kiz arkadasim masanin altindan bana dokunarak hadi kalkalim eve gidelim dese aşırı yükselirim. Misalen anlattı ama belli ki yaşamış.

Konunuzu okuyunca aklima o geldi.
Evet niyeyse adamlarin akli duruyor. Gidelim demeye bile gerek kalmiyor zaten. Ilginc bir mekanizmalari var :KK70:

Evet niyeyse adamlarin akli duruyor. Gidelim demeye bile gerek kalmiyor zaten. Ilginc bir mekanizmalari var :KK70:
Ayni mekanizmadan bizde de olsaydi keske. Tak diye ıslansak tak diye orgazm olsaydik şöyle güldür güldür şelale gibi🤣

Kafayı boşaltcam diye kafayı sıyırmaktan korkuyorum artik.🤪

Ayni mekanizmadan bizde de olsaydi keske. Tak diye ıslansak tak diye orgazm olsaydik şöyle güldür güldür şelale gibi🤣

Kafayı boşaltcam diye kafayı sıyırmaktan korkuyorum artik.🤪
Kim diyor olmuyor diye :KK53: benimde kocam böyle değil bizim rollee değişik hoş bilinenin aksine herifler öyle atlamak için beklemiyor ilk zamanlar hariç 🤣🤣

Evlenmeden önce her şekilde tahrik oluyordu eşim. Yalvarırdı bi yere gidelim kalalım diye 😂 nasıl oluyordu ben de bilmiyorum ama bu libidoyla alakalı sanırım. Evlendik şimdi ne zaman şort giysem onunla da tahrik oluyor. Ben de evde hep şortla dolaşıyorum. Ortalık alev 😂

Otur ders çalış daha verimli olur geleceğin icin
Mesela arkadaşlarla kafede otururken ya da yemekten sonra oturma odasında atıştırırken 🤣 yada arabada yolculuk esnasında ... çokta belli etmeden nasıl tahrik edebilirim kızlar bilgisi olan yazabilirmi şimdiden teşekkürleer 😅😅

Hiçbir hareket yapmadan bile tahrik edebilir misin tamamen sana bağlı 😉 varlığınla tavrın durusunla hiçbirşey yapmadan bile costurabilirsin erkekler oltada hazırlar :KK53: :dondurma: arabada elini tutup biraz okşa küçük bir opucukte bırakabilirsin ardından bacağına koy . Yanında rahatsanız hafif dekolte bastan çıkarır. Birazcık nazlan sırnaş şımarık halini göster 😘 kalabalık ortamda kimsenin göremeyeceği şekilde güzel bir öpücük yolla . Onun göreceği şekilde kimseye çaktırmadan ellerini önce yüzünde sonra boyun sonrada göğüsler indir okşar gibi ardından beline 😉 yanındayken ondan ayrı oturduğunda yada lavaboya falan gittiğinde biraz arsız bir mesaj ile fotoğrafini yolla küçük bir selfie 🐆 yan yana otururken iiyice yanina sokul elini onun bacağına koyabilirsin kendi bacaklarını hafiften sürtebilirsin . Ani boyundan küçük bir öpücük 😘 arada önünden salina salina kıvırta kıvırta yürüyoruz hafiften yüzünü donup tebessüm edebilirsin öpücük bile atabilirsin kizceem masum küçük hareketler benden sana ... coşturmak istersen devami gelir hahahaha 🤣 zaten aranızda bir tutku tensel çekim varsa varlığın uzaktan bile tetikler. Bunlar masum haraketler. Yapabileceğin şeyler diye düşünüyorum . Tabi bunları löönkk diye yapma nazik kibar kibar işveli şekilde :21:

Ilk zamanlar evin neresinde karsilassak yatak odasina geciyorduk ev 2+1 di
Evimizi aldik 1+1 simdi daha cok goruyoruz
Genelde evi supururken yanina yaklasinca bacagina falan surterim popomu gerci oda hemen kucagina alir 😊
2 cocugumuz var hala atesliyiz 😄
Genelde dudagimi isiriyormus gibi yaparim yada bir bakisla tahrik ederim

Bizde çok oluyor o. Adam kapıdan içeri girince ya direk beni öpüyor sonra yatağa. Bazen yemek yaparken geliyor arkadan yaklaşıyor. Ama en sıradan tv başında otururken oluyor. Bi anda ya o yapışıyor ya ben. Mutlaka bir şey olur. Bu galiba libido ile ilgili.

X