- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi meralkoloh
Şimdi tekrar okudum ben de yükseldimBence de bu yükseltir. Beni de yükseltir.
eşim bana sevişek mi dese aksine libidom eksilere düşer sjncjdnckd kalk garı sevişek desin bari
Çok güldüm, benimkisi arkasına bile bakmadan kaçar.Ya biz 2. Bebeden sonra gece 12 de koridorda geçerken karşılaşınca artık birbirimizde enerji gördüysek sevişek mi 2 dk diyoruz ahahhaahhahahahahhahhahahhhahaha
Yalnız şaka yok tamda böyle hajajajsjsj
meğer sen de yalanmıssın . vay be.. vefasız:))Mesela arkadaşlarla kafede otururken ya da yemekten sonra oturma odasında atıştırırkenyada arabada yolculuk esnasında ... çokta belli etmeden nasıl tahrik edebilirim kızlar bilgisi olan yazabilirmi şimdiden teşekkürleer
bir duş al gel sen eniyisiMesela arkadaşlarla kafede otururken ya da yemekten sonra oturma odasında atıştırırkenyada arabada yolculuk esnasında ... çokta belli etmeden nasıl tahrik edebilirim kızlar bilgisi olan yazabilirmi şimdiden teşekkürleer
Evet niyeyse adamlarin akli duruyor. Gidelim demeye bile gerek kalmiyor zaten. Ilginc bir mekanizmalari varBir youtube videosunda izlemiştim. 25 26 yaslarinda bir genç erkek diyordu ki, arkadaslarla gece kulübünde bir seyler icerken kiz arkadasim masanin altindan bana dokunarak hadi kalkalim eve gidelim dese aşırı yükselirim. Misalen anlattı ama belli ki yaşamış.
Konunuzu okuyunca aklima o geldi.
Ayni mekanizmadan bizde de olsaydi keske. Tak diye ıslansak tak diye orgazm olsaydik şöyle güldür güldür şelale gibiEvet niyeyse adamlarin akli duruyor. Gidelim demeye bile gerek kalmiyor zaten. Ilginc bir mekanizmalari var
Kim diyor olmuyor diyeAyni mekanizmadan bizde de olsaydi keske. Tak diye ıslansak tak diye orgazm olsaydik şöyle güldür güldür şelale gibi
Kafayı boşaltcam diye kafayı sıyırmaktan korkuyorum artik.
Keşke hep atlasalarKim diyor olmuyor diyebenimde kocam böyle değil bizim rollee değişik hoş bilinenin aksine herifler öyle atlamak için beklemiyor ilk zamanlar hariç
Mesela arkadaşlarla kafede otururken ya da yemekten sonra oturma odasında atıştırırkenyada arabada yolculuk esnasında ... çokta belli etmeden nasıl tahrik edebilirim kızlar bilgisi olan yazabilirmi şimdiden teşekkürleer
Mesela arkadaşlarla kafede otururken ya da yemekten sonra oturma odasında atıştırırkenyada arabada yolculuk esnasında ... çokta belli etmeden nasıl tahrik edebilirim kızlar bilgisi olan yazabilirmi şimdiden teşekkürleer