19 yaşındayım ben deSen kac yasindasin peki bence umursama biraz zaman verin birbirinize
Birisini bulmak değildi amacı sadece sıkılmıştı. Takip ediyordum hayatına birini alma çabasına girmemişti hiçDaha önce gitmiş başkasını bulamayınca dönmüş, birisini bulamayınca döner yine sıkıntı yapma.
Ayrılalı daha 2 gün oldu normalde bu tarz konuları sosyal mecraya taşımam, hemcinslerimin bu konudaki düşüncelerini merak ettim sadece?Yeni üye ve boyundaki izler... hımmm
2 sene oldu, ilişki yaşamadık.Niyeti tamamen seninle ilişki yaşamak duygusal anlamda sevmiyor kendini kullandırma...
İnandırmak zorunda değilim 19 yaşındayız öpüşmeden ilerisine gitmedikHı hı eminim oyledir
Ayrılalı daha 2 gün oldu normalde bu tarz konuları sosyal mecraya taşımam, hemcinslerimin bu konudaki düşüncelerini merak ettim sadece?
Benim inanmadigim konunun tamamiİnandırmak zorunda değilim 19 yaşındayız öpüşmeden ilerisine gitmedik
Hayatta öyle şeyler oluyor ki, öyle şeyler duyuyoruz ki. Şu an bi ilişkiden olabilitesi en yüksek durumlardan birini paylaştım size. İlk defa birini bu denli sevdim, aşık oldum. Gurursuzluk belki de başlığı böyle açmam. Ama hala daha seviyorum o laflara rağmen. Sizden de görüşlerinizi belirtmenizi istedim. Hepsi buBenim inanmadigim konunun tamami
Peki teşekkürler yorumun içinBen şöyle düşündüm
Boynumda iz bıraktı ile kendince cinselliğinizin tatmin edici tavan olduğu izlenimine kapılmışsın.
Ancak ortada bir cinsel ilişki yok diyorsun?
Adam boyunist mi ne alaka?
Ayrıca net söylemiş, sıkıldım, ilgim bitti demiş.
Üzücü ama en azından oyalamıyor, sen de bırak peşini.