- 7 Ocak 2018
- 1.638
- 2.793
Burada zaten sevgilisinden ayrilan ve konu acan tek kisi sen degilsin fakat verdigin detaylar konunun troll oldugunu hissettiriyor kusura bakma ama.Hayatta öyle şeyler oluyor ki, öyle şeyler duyuyoruz ki. Şu an bi ilişkiden olabilitesi en yüksek durumlardan birini paylaştım size. İlk defa birini bu denli sevdim, aşık oldum. Gurursuzluk belki de başlığı böyle açmam. Ama hala daha seviyorum o laflara rağmen. Sizden de görüşlerinizi belirtmenizi istedim. Hepsi bu
Ayrılmadan birkaç gün önce yakınlaşma olmuştu..Nasıl 2 sene boyundaki iz kalıyor kalabiliyor mu
Troll değil, siteye üye olup burada böyle bi konu açma zahmetinde bulunduğuma göre gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var. Hepsi buBurada zaten sevgilisinden ayrilan ve konu acan tek kisi sen degilsin fakat verdigin detaylar konunun troll oldugunu hissettiriyor kusura bakma ama.
boyundaki iz mi? öyle bişey mi yazmış ben göremedimBoyundaki iz detayı önemliydi, onun için tşk
Onun dışında seni sevmeyen adama naparsan yap dönmez
Hayatta öyle şeyler oluyor ki, öyle şeyler duyuyoruz ki. Şu an bi ilişkiden olabilitesi en yüksek durumlardan birini paylaştım size. İlk defa birini bu denli sevdim, aşık oldum. Gurursuzluk belki de başlığı böyle açmam. Ama hala daha seviyorum o laflara rağmen. Sizden de görüşlerinizi belirtmenizi istedim. Hepsi bu
boyundaki iz mi? öyle bişey mi yazmış ben göremedim
boyundaki iz mi? öyle bişey mi yazmış ben göremedim
YouTubeda adil yıldırım diye arat bak videolara son çare artık.2 senelik dolu dolu bi ilişkimiz vardı. 2 gün önce artık beni sevmediğini, ilişkimizin arkadaşlığa dönüştüğünü söyledi. Gayet mutluyduk, huzurluyduk birbirimizi seviyorduk. Fakat birdenbire gitti yine. Bundan 5 ay önce de sıkıldığını, heyecanının kaçtığını beni sevmediğini söyleyerek gitmişti. Fakat 2 ay geçmeden geri döndü kimsenin ben gibi olmadığını söylemişti. Uzun lafın kısası yine gitti. Ama ben hala sevdiğine inanıyorum içten içten. 19 yaşın verdiği o erkek psikolojisine kapıldığını düşünüyorum. Şöyle bi durum da var ona onu sevdiğimi fazlasıyla belli ettim hep. Beni cepte bildiği için bi nevi rahat hala. Ama artık böyle olmasını istemiyorum. Hala takipleşiyoruz kendi hesabı dışında diğer hesaplarından da bakıyor hikayelerime anında. Asıl soruya gelirsek ne yapmam lazım? Onu hala seviyorum..
aaaEvet silmis tepki alinca
seni istemeyeni sen niye istiyorsun ki yol ver gitsin nasılsa geri döner kimseyi bulamayınca2 senelik dolu dolu bi ilişkimiz vardı. 2 gün önce artık beni sevmediğini cinsel anlamda bir şey hissetmediğini ilişkimizin arkadaşlığa dönüştüğünü söyledi. Oysa ayrılmadan önce cinsel anlamda yakındık boynumda izleri hala duruyor. Gayet mutluyduk, huzurluyduk birbirimizi seviyorduk. Fakat birdenbire gitti yine. Bundan 5 ay önce de sıkıldığını, heyecanının kaçtığını beni sevmediğini söyleyerek gitmişti. Fakat 2 ay geçmeden geri döndü kimsenin ben gibi olmadığını söylemişti. Uzun lafın kısası yine gitti. Ama ben hala sevdiğine inanıyorum içten içten. 19 yaşın verdiği o erkek psikolojisine kapıldığını düşünüyorum. Şöyle bi durum da var ona onu sevdiğimi fazlasıyla belli ettim hep. Beni cepte bildiği için bi nevi rahat hala. Ama artık böyle olmasını istemiyorum. Hala takipleşiyoruz kendi hesabı dışında diğer hesaplarından da bakıyor hikayelerime anında. Asıl soruya gelirsek ne yapmak lazım? Peşimden koşması lazım. Onu umursamadığımı belli etmem, yoluma devam ediyorum imajı vermem gerek. Yardım eder misiniz?