Erkek arkadaşımı nasıl geri kazanabilirim?

Hayatta öyle şeyler oluyor ki, öyle şeyler duyuyoruz ki. Şu an bi ilişkiden olabilitesi en yüksek durumlardan birini paylaştım size. İlk defa birini bu denli sevdim, aşık oldum. Gurursuzluk belki de başlığı böyle açmam. Ama hala daha seviyorum o laflara rağmen. Sizden de görüşlerinizi belirtmenizi istedim. Hepsi bu
Burada zaten sevgilisinden ayrilan ve konu acan tek kisi sen degilsin fakat verdigin detaylar konunun troll oldugunu hissettiriyor kusura bakma ama.

Nasıl 2 sene boyundaki iz kalıyor kalabiliyor mu :confused:
Ayrılmadan birkaç gün önce yakınlaşma olmuştu..
Burada zaten sevgilisinden ayrilan ve konu acan tek kisi sen degilsin fakat verdigin detaylar konunun troll oldugunu hissettiriyor kusura bakma ama.
Troll değil, siteye üye olup burada böyle bi konu açma zahmetinde bulunduğuma göre gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var. Hepsi bu

adam gidip aranıp taranıp boşlukta kalınca geliyo bacım gözü açık mı olsan az. sevgini haketmiyo kapıyı tam kapat derim arkasından neyi kazanıcan

Çocuk sizi sevmediğini söylemiş ve ayrılmış. Sizi sevdiğini size düşündüren nedir?
Dönerse de birini bulamadığı için dönmüş olacak. Aradığını bulana kadar git gel yapacak.
Kendinize bunu yaptırmayın.

Yine gelir az dolaşsın muhtemelen senden iyisini bulamaz 😄

Hayatta öyle şeyler oluyor ki, öyle şeyler duyuyoruz ki. Şu an bi ilişkiden olabilitesi en yüksek durumlardan birini paylaştım size. İlk defa birini bu denli sevdim, aşık oldum. Gurursuzluk belki de başlığı böyle açmam. Ama hala daha seviyorum o laflara rağmen. Sizden de görüşlerinizi belirtmenizi istedim. Hepsi bu

19 yaşındasın daha kaç kişiyi sevip aşık olabilirdin ki zaten? Sana dönse bile yoluna bak bariz şekilde duyguların kullanılıyor çünkü. Yazışacak yada görüşecek birilerini bulduğunda yada sinyal aldığında gidiyor, boş çıkınca elde var sen geri dönüyor. Kendini kullandırma! Yaşın daha küçük dik durmayı kendine prensip edin. Hayatta kimse senden değerli değil

Bu ilişki çöp. Uğraşmak sadece sana zarar verir. Az gururlu olmayı denesen mesela?
Seni sevmediğini söylemiş. Zorla güzellik olmaz diye bir söz vardır bilir misin?

Biz bayanlar ne zaman bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmayi bırakacağız bu erkeklere...???
Kovalamayı bırak kaçan olmaya bak o senin pesinden koşsun... Umursamıyor gibi davran mutlu pozları ver gördükçe delirsin... :KK69:

Bak aradaşım adaö sana açık açık seni sevmiyorum demiş. Biz ne yapalım önceki ayılığın dönüşünde de adam sana açık arandığını ama bulamadığını söylemiş ama sen anlamamışsın. Bir adam ayrılıp geri döndüğündr kimse senin gibi değil diyorsa bunun meali arandım ama senden daha iyisi düşmedi demektir. Demekki şu ara senden daha iyisi için bir umut bulmuş ki tekmeyi basmış. Sende yoluna bak kendini kullandırma peşinde koşup. Ayrıca şu boyun meselesini tam anlamadım ama sevmiyorsa aşığım diyip sevgili olduğu kızın boynunu sömürmesinde bir zahmet.

Çocuk seni sevmiyorum deyip gidiyor, sen hala geri kazanma derdinde misin?
Nedenki?
19 yaşındasın.
Ne güzel yaş oysa.

Ayrıc şu boyun, iz meselesi ne ise anlamadım şikayet butonuna bastım haberin olsun Berilciğiim.

Sevgili Beril, sal gitsin. Şu an çok seviyor olabilirsin ama emin ol geçiyor. Sonra yine seviyorsun yine aynı b*klar oluyor. Nolursun uğraşıp enerjini harcama. Kendimizle mutlu olmayı öğrenmemiz lazım. Yorma güzel kafanı salak erkeklere. Sonra pişman oluyorsun vaktimi buna nasıl harcamışım diye

2 senelik dolu dolu bi ilişkimiz vardı. 2 gün önce artık beni sevmediğini, ilişkimizin arkadaşlığa dönüştüğünü söyledi. Gayet mutluyduk, huzurluyduk birbirimizi seviyorduk. Fakat birdenbire gitti yine. Bundan 5 ay önce de sıkıldığını, heyecanının kaçtığını beni sevmediğini söyleyerek gitmişti. Fakat 2 ay geçmeden geri döndü kimsenin ben gibi olmadığını söylemişti. Uzun lafın kısası yine gitti. Ama ben hala sevdiğine inanıyorum içten içten. 19 yaşın verdiği o erkek psikolojisine kapıldığını düşünüyorum. Şöyle bi durum da var ona onu sevdiğimi fazlasıyla belli ettim hep. Beni cepte bildiği için bi nevi rahat hala. Ama artık böyle olmasını istemiyorum. Hala takipleşiyoruz kendi hesabı dışında diğer hesaplarından da bakıyor hikayelerime anında. Asıl soruya gelirsek ne yapmam lazım? Onu hala seviyorum..
YouTubeda adil yıldırım diye arat bak videolara son çare artık.

Sizde ki de 19 yaş kadın psikolojisi bence.
Adam sıkılıyor bırakıyor sonra boynunda iz bırakacak birini bulamıyor tekrar geliyor...
Sonra tekrar gidiyor vs...
Valla siz boyunuzdaki izle daha çok oyle kalırsınız ortada...

2 senelik dolu dolu bi ilişkimiz vardı. 2 gün önce artık beni sevmediğini cinsel anlamda bir şey hissetmediğini ilişkimizin arkadaşlığa dönüştüğünü söyledi. Oysa ayrılmadan önce cinsel anlamda yakındık boynumda izleri hala duruyor. Gayet mutluyduk, huzurluyduk birbirimizi seviyorduk. Fakat birdenbire gitti yine. Bundan 5 ay önce de sıkıldığını, heyecanının kaçtığını beni sevmediğini söyleyerek gitmişti. Fakat 2 ay geçmeden geri döndü kimsenin ben gibi olmadığını söylemişti. Uzun lafın kısası yine gitti. Ama ben hala sevdiğine inanıyorum içten içten. 19 yaşın verdiği o erkek psikolojisine kapıldığını düşünüyorum. Şöyle bi durum da var ona onu sevdiğimi fazlasıyla belli ettim hep. Beni cepte bildiği için bi nevi rahat hala. Ama artık böyle olmasını istemiyorum. Hala takipleşiyoruz kendi hesabı dışında diğer hesaplarından da bakıyor hikayelerime anında. Asıl soruya gelirsek ne yapmak lazım? Peşimden koşması lazım. Onu umursamadığımı belli etmem, yoluma devam ediyorum imajı vermem gerek. Yardım eder misiniz?
seni istemeyeni sen niye istiyorsun ki yol ver gitsin nasılsa geri döner kimseyi bulamayınca

X