Benim dışımda herkese özel davraniyosun ve bu çok saçma. Sebep bu. Diyebilirsinbana ' pişman olursn' yazmış arkasından.bende' hayatımda ne kadar yer kaplıyorsun neden pişman olayım?' dedim. Oda 'iyi sen bilirsin' dedi.. bende buradan haklı olduğumu çıkardım dedim.... 'olay ne onu bi anlatsanda sonra ne yapacaksan yapsan nasıl olur' dedi ....de dersiniz????
bana ' pişman olursn' yazmış arkasından.bende' hayatımda ne
bana ' pişman olursn' yazmış arkasından.bende' hayatımda ne kadar yer kaplıyorsun neden pişman olayım?' dedim. Oda 'iyi sen bilirsin' dedi.. bende buradan haklı olduğumu çıkardım dedim.... 'olay ne onu bi anlatsanda sonra ne yapacaksan yapsan nasıl olur' dedi ....de dersiniz????
Bana güven vermiyosun yanında huzurlu ve mutlu degilim. Denedik ve olmadi, teşekkürler. Yazardim ben olsam.
kızlar ikinizikini harmanlayarak söyledim.Benim dışımda herkese özel davraniyosun ve bu çok saçma. Sebep bu. Diyebilirsin
kızlar ikinizikini harmanlayarak söyledim.
Kime özel davrnıyorum mesela? yazmış
Katılıyorum, bunu yazabilirsin. En ufak bir şüphede birak gitsin. Düşünüp kafa da kurup uzulmeye değmez.Sorun kime özel davrandığın değil, sorun bana özel davranmaman, değersiz hissettirmen ve güven vermeyen tavırların. Böyle diyebilirsiniz.
kızlar ikinizikini harmanlayarak söyledim.
Ayrilmakta kararliysan istemiyorum uzatmayalim de ve kestirip at. Uzatirsaniz uzuluceksinkızlar ikinizikini harmanlayarak söyledim.
Sorun kime özel davrandığın değil, sorun bana özel davranmaman, değersiz hissettirmen ve güven vermeyen tavırların. Böyle diyebilirsiniz.
'ondan her hafta seninle buluşuyorum demi, neyse istemiyosan görüşmek bende istemem' demiş. nefret ediyorum erkeklerden.daha doğrusu nefret ediyorum egolu insanlardanKatılıyorum, bunu yazabilirsin. En ufak bir şüphede birak gitsin. Düşünüp kafa da kurup uzulmeye değmez.
nerden gitmeliydim.yada nerden devamını getirmeliyim.Adam salaga yatiyor. Yazdigin hicbir seyin onemi yok. Bu yoldan gitmemeliydin .
Ayrilmakta kararliysan istemiyorum uzatmayalim de ve kestirip at. Uzatirsaniz uzuluceksin
nerden gitmeliydim.yada nerden devamını getirmeliyim.
nerden gitmeliydim.yada nerden devamını getirmeliyim.
bitirmek..ama ona nedeni burnumu yere düşürmeden açıklayabilmek. kuyrugu dik tutmak.. çünkü adam tehlikeli.. ama bilsin istiyorum nedeni..pislik yaptığının farkında olduğumu bilmesini istiyorumSenin niyetin bitirmek degil. Senin niyetin ona sitemini bildirip onun seni ikna etmesi .
'ondan her hafta seninle buluşuyorum demi, neyse istemiyosan görüşmek bende istemem' demiş. nefret ediyorum erkeklerden.daha doğrusu nefret ediyorum egolu insanlardan
ne yazabilirdim? şuan hiç umrumda değil. zaten bitecek..ne gerekirse yazmak istiyorum.sadece cümle kurabilecek halde değilim.. alakalı alakasız...umrumda değil..herşeyi yazmak istiyorum. çünkü yaptığı çok adiyceydiYani kusura bakma da en gıcık olduğum mesaj tiplerini yazıp duruyorsun adama deminden beri... sürekli imalar, sürekli imalar...
ne yazabilirdim? şuan hiç umrumda değil. zaten bitecek..ne gerekirse yazmak istiyorum.sadece cümle kurabilecek halde değilim.. alakalı alakasız...umrumda değil..herşeyi yazmak istiyorum. çünkü yaptığı çok adiyceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?