- 27 Eylül 2019
- 139
- 68
- 38
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
Hayir kesinlikle istemedi. Ne istedi nede ima etti. Bir kez bile olsun para konusu gecmedi.para gonderdiniz mi hic para istedi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir kesinlikle istemedi. Ne istedi nede ima etti. Bir kez bile olsun para konusu gecmedi.para gonderdiniz mi hic para istedi mi?
Hayir. Benim numaram ailemin adina. Abim biraz kiskanc kontrol eder hangi numarayla yazisdigimi diye sms-le yazismiyordum. Msn kullaniyordum.evli oldugunu biliyordunuz yani baska ozel neden olamaz
iki ayda asik olmak cok garip ve evlenmek istese her seyini verir size numarasini adresini gel beni arastir cekincem yok der. hadi ben diyelim size inaniyorum yasadiklariniz gercekti.. telefon olmasa bile ne yapar ne eder insan haber verir meraktan öleceginizi bilir.. bence bilincli kesmis iletisimi. evliydi hanimina vs yakalandi ismini özelden bana yazin ben arastirayimHayir kesinlikle istemedi. Ne istedi nede ima etti. Bir kez bile olsun para konusu gecmedi.
Bende oyle dusunmusdum evet. Bir tane arkadasimiz bana ozelden yazdi,yarin arayip soracak muzeye. Insallah iyi bir haber alirim.O zaman kisa yoldan şöyle yapariz o cami vs olan yere yakin olan bir arkadasla özelden konusursunuz .Adamin adini soyadini soylersiniz o kiside oraya gider gercekten de orda calisiyor mu boyle biri diye sorar ? bu bana daha mantikli geldi hem haber almis olursunuz iciniz ferahlar
Numarasini ben istemedim. O vermedi degil.Kandirilmissin ne yazikki .. uydurdugu hikaye den anlaman lazimdi fazla dandik.. numarasini sana vermemesi bile ayri mesele
30 yaşından büyüksünüz ve abiniz telefonunuzu kontrol mü ediyor?Hayir. Benim numaram ailemin adina. Abim biraz kiskanc kontrol eder hangi numarayla yazisdigimi diye sms-le yazismiyordum. Msn kullaniyordum.
Insanlar zaten asik olucaksa ilk bakista veya ilk bir kac goruste asik olurlar. Hem, diyorum ya butun gunu firsat buldukca konusuyorduk. Evli kesinlikle degil. Gece saatlerce goruntulu konusduk. Kardesiyle ayni odada uyuyor. Bende onu dusunuyorum mail atabilirdi niye atmiyor. Beni terketmedigine eminim. 2 ihtimal kaldi. Ya koyde dedesi filan belki olmustur acil koye gitmislerdir,haftasini gecirip gelicektir,sizde turkiyede yas kac gun olur? Haftasi falan olurmu? Ben Azeriyim bilmiyorum sizin adetleri. 2-ci ihtimal Allah korusun basina bi is geldi.iki ayda asik olmak cok garip ve evlenmek istese her seyini verir size numarasini adresini gel beni arastir cekincem yok der. hadi ben diyelim size inaniyorum yasadiklariniz gercekti.. telefon olmasa bile ne yapar ne eder insan haber verir meraktan öleceginizi bilir.. bence bilincli kesmis iletisimi. evliydi hanimina vs yakalandi ismini özelden bana yazin ben arastirayim
Cok tesekkur ederim.Doğru mu söylemiş sizi kandırmış mı bilemem ama bahsettiğiniz yere birinin buradan gidip sorması zor çünkü orası bölge olarak geçerken bir uğrayayım denecek bir yer değil ayrıca bilgi de vermeyebilirler onun için İstanbul Arkeoloji Müze Müdürlüğüne ait irtibat numaralarının linkini bırakıyorum arayarak bilgi alabilirsin kolay gelsin
İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürlüğü
kvmgm.ktb.gov.tr
Gizli gizli eder belli etmeden. Kiskanc yapicak bisey yok.30 yaşından büyüksünüz ve abiniz telefonunuzu kontrol mü ediyor?
calisan adamin yasla isi olmaz dedesini gömer gelir ikinci gün. kusura bakma ama gerceklere gozunu kapatiyorsun. erkek bir arkadasim vardi. esi arkeologdu antalyaya gitmisti kiz 6 ayligina. cocuk gozumun onunde aldatti esini tanidigim baska bir kizla. arkeologlar aylarca suren goreve gidiyor kazi yapmaya, arastirma yapmaya. oyle bir boslukta sizinle konusmus olabilir size bekarim demistir. evine donmustur simdi de.. bu ihtimali bir dusunun hala cok iyi niyetlisiniz ama isin kotusunu dusunmeye baslasaniz iyi olur.Insanlar zaten asik olucaksa ilk bakista veya ilk bir kac goruste asik olurlar. Hem, diyorum ya butun gunu firsat buldukca konusuyorduk. Evli kesinlikle degil. Gece saatlerce goruntulu konusduk. Kardesiyle ayni odada uyuyor. Bende onu dusunuyorum mail atabilirdi niye atmiyor. Beni terketmedigine eminim. 2 ihtimal kaldi. Ya koyde dedesi filan belki olmustur acil koye gitmislerdir,haftasini gecirip gelicektir,sizde turkiyede yas kac gun olur? Haftasi falan olurmu? Ben Azeriyim bilmiyorum sizin adetleri. 2-ci ihtimal Allah korusun basina bi is geldi.
Ben de zaten sasirdim onu soyleyince. Nasil boyle bisey yaparlar dedim. Oda dediki hani biz ozel devlet eserleri inceliyoruz ya (kazida bulunan seyler) onlar ile ilgili bilgiler yayilmasin amacli bisey diye tahmin ediyorum dedi. Hatta anlatti bir arkadas ise duzelirken sosyal medyada icki ictiginin resmini paylasmis onu ise almamislar. Cok ciddiymis. Bilmiyorum.bir de anlamadigim nokta ne isi yapan insanin telefonu alir kontrol edilir ne araniyor? telefon ozel maldir kimsenin insanin esinin bile elleme hakki yoktur. telefonu karistirdi numaralari sildi mesajlari okudu diye mahkemeye gitsen esin icin suc duyurusu kabul ediliyor. baska soyleidklerini bilmem ama bu kesinlikle yalan.. liseli cocuk olsa annem babam aliyor telefonu sileyim gormesinler dese anlarim.. evliymis ve esi almis telefonu gibi geldi bana
Bakin ben artik endise etmekten aglamaktan o kadar kotu bir hale gelmisimki yeterki sag olsun beni terketsin diyorum.kabulum. ona fmda email attim. Terkettiysen boyle yapma. Bir kelmen yeter yeminle rahatsiz etmem dedim. Ama canim benim yerime kendini koy. Emin oldugun bir erkek arkadasin var ve irtibatini kaybettin aniden. Hemen yalancimi oluyor o. Basina bisey gelmis olamazmi?calisan adamin yasla isi olmaz dedesini gömer gelir ikinci gün. kusura bakma ama gerceklere gozunu kapatiyorsun. erkek bir arkadasim vardi. esi arkeologdu antalyaya gitmisti kiz 6 ayligina. cocuk gozumun onunde aldatti esini tanidigim baska bir kizla. arkeologlar aylarca suren goreve gidiyor kazi yapmaya, arastirma yapmaya. oyle bir boslukta sizinle konusmus olabilir size bekarim demistir. evine donmustur simdi de.. bu ihtimali bir dusunun hala cok iyi niyetlisiniz ama isin kotusunu dusunmeye baslasaniz iyi olur.
Terketmek isteyen biri her firsatta yazmaz,goruntulu konusmaz,gece 3-e kadar konusup uykusuz kalip 4 saat sonra kalkip ise gitmez. Daha iliskimiz cok yeni ne ben ne dr o kimseye anlatmadik henuz. Telefonu ani topladilar. Cunki soyle oldu. Ben uyuyordum. "Uyuyan guzelimin uyanmasina bir kac saat kalmis. (Ozlediyi icin ben uyurken yazardi hep). Bu mesajdan 2 saat sonrada " askim telefonlari toplayacaklar sekreter duymus hesabi kapatiyorum yeni hesap acip sana yazacam. ...... ismi kullanicam. Olurda seni bulamazsam sen beni bul. Seni cok seviyorum. " diye mesaj yollamis en son. Sevmeyen biri ozlemez oyle bisey de yazmaz. Soguk olur belli eder kendini az cok. Evet maillerine bakmamasi zaten canimi sıkıyor. O yuzden korkuyorum ya basina bi is geldi diye.Vakit geçirmek için. Dalga geçmek için. Boş vakti çoktur. Canı sıkılmıştır. Fotoğraf atmak gerçekten senin için sevgi gösterisi mi? Ki gerçekten ailesinin fotoğrafı mı o bile belli değil.
Diyelim burası bir müze,ki değil. Gerçekten müfettiş telefonları topladı, ki imkansız. Hesabını neden kapattı? Hadi ona da sebebi var diyelim. Neden bi numara bırakmadı. Kendisinin, olmadı bi akrabasının, ya da arkadaş? Ya da hemen yeni bi hesap açıp oraya eklemedi? Onu da geçtim merak edip bi maillerine bile bakmadı? Gerçekten bu adama inandıysan ve 30 yaşındaysan Allaha emanet yaşamışsın bunca sene.
Cok tesekkur ederim arkadasim. Ama malesef sosyal medya kullanmiyor ,ne kardesi ne o. Zaten kardesi kullansa abisinin erkek arkadasiymisim gibi yazar sorarim da o da yok. Nerden duyucam kotu bisey olduysa? Arkadaslar beni kandirdigini ama benim buna inanmadigimi dusunuyorlar ya keske oyle olsa. Keske biri cikip deseki sapa saglam. Sadece seninle konusmak istemiyor. O sag olsun bu bile beni mutlu eder. Ben buna da hazirim. Bir tek basina bisey gelmesinden korkuyorum.Üzülmeyin , sizin tahmin ettiğiniz minvalde kötü bir olay gelmiş olsaydı başına , duyulurdu haberlerden yahut sosyal medyadan
Sağlıklıysa ve mühim bir sebepten şimdilik size ulaşamıyorsa , mutlaka ulaşır bekleyin , kendinizi boşa üzmeyin
Hakkınızda hayırlısı olsun
İş ile alakalı başına bir şey gelmiş olsa , mesela Allah korusun restorasyon sırasında göçük meydana geldi ya da şuranın restoresini yapan arkeologlar kaçırıldı vs gibi bir durum olsa, bu tarz haberleri duyardın illa ki... haberlerden sosyal medyadaki akıştan... onu kastetmiştimCok tesekkur ederim arkadasim. Ama malesef sosyal medya kullanmiyor ,ne kardesi ne o. Zaten kardesi kullansa abisinin erkek arkadasiymisim gibi yazar sorarim da o da yok. Nerden duyucam kotu bisey olduysa? Arkadaslar beni kandirdigini ama benim buna inanmadigimi dusunuyorlar ya keske oyle olsa. Keske biri cikip deseki sapa saglam. Sadece seninle konusmak istemiyor. O sag olsun bu bile beni mutlu eder. Ben buna da hazirim. Bir tek basina bisey gelmesinden korkuyorum.