Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten inandıysanız kıyamam ya... Bir kez bile yüz yüze görüşmediğiniz insanların aşkından nasıl emin oluyorsunuz? Belki nişanlı, belki evli hatta belki başkalarının fotoğraflarını kullanan ergenin biri... Boşuna peşine düşmeyin .
Goruntulu konustuk her gun. Yalniz kendisinin degil butun ailesinin resimlerini atti bana.

Cok guzel yardimci oluyorsunuz tesekkur ederim.
Olmaya çalıştık yardımcı ama konu fake. Yani yaşınızda madem 30’dan yukarıymış umarım fake’dir. Telefonlar toplatılacak kadar sıkı bir işte çalışıyordu da nasıl bütün gün konuşuyordunuz? Neymiş ninesini dedesini yollamış çok zor nine dede fotoğrafı bulmak . Haklısınız . ‘Sevgiliniz(!)’sizi çok seviyor. Kolay gelsin size :KK66:

Ya konu fake. Ya da bu saflıkla bu yaşa geldiğin için yatıp kalkıp şükretmelisin.
Anlamadim ne safligi. Sevgili olduk. Illa ayni ulkede yasamamiz mi gerekiyor. Gotuntulu hergun konusuyorduk. Gun boyu yuz kere mesajlasiyorduk. Bi keresinde kizdim,gidiyorum dedim nasil uzuldugunu ben gordum. Beni terketmek istese ne anne babasinin kardesinin dedesinin resimlerini atar ne butun gunu benimle konusardi,ben gidiyorum deyince de ne halin varsa gor derdi. Butun gunu beni sevmeyen benimle niye konussunki.

Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Oğlum orta okuldayken almışlardı ertesi gün vermişlerdi başka da telefonları toplamıyorlar

Diğer arkadaşlar söz sizde

Seni beğenmedi gaçtı başka birini buldu yada evli hergün konuşan adam birden ortalıktan niye kaybolsun
Ben evli diyorum :KK69:
Benimle butun gunu mesajlasan biri aniden beni niye terketsin. Her gun her dakika konusuyorduk. Is yerinden bile durmadan gizlice yaziyordu,oysaki yasak. Evet oyle biri ortadan kaybolduysa basina bir is gelmis olamazmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X