-
- Konu Sahibi begumblack
Keşke keşke sevsem de ciddi düşünmesem ama sevemiyorum.Bendede buna benzer bir durum var.ben seviyorum hala ama o daha ciddi düşünüyor ben buna hazır değilim zaten oluruda yok bu ilişkinin bazı sebeplerden imkansız yanisizde keşke baştan söyleseydiniz belkide onun bu kadar büyük adımlar atması sizi korkuttu aynı duygu yoğunluğunda olmadığınız için?çünkü bende buna benzer bir his oluştu güç belada olsa kendisine söyledim anlayışla karşıladı ama tabi sizinki büyük ihtimal bu kadar sakin karşılamayacaktır.
Düşünücem çok teşekkür ederim.Evet hissettiğin duygu çok normal, çünkü gayet karmaşık durumdasın. Ona şehir ve iş değiştirecek kadar değer verdiği hissettirdikten sonra ilişkini bitiren ne oldu? Neden soğudun? İlk önce bunların cevabını bul. Eğer seni ilişkini devam ettirecek tatminlere değilse cevapların, onunla konuşmayı dene. Duygusuz bir ilişki seni yorar. Geçirdiğin her süre onu sana bağlar, kırmak istemiyorsan somut bir bahane bulabilirsin..
Doğrusu biraz zor, hayatını değiştirecek kadar sevmiş seni..
Kendini üzme, ağlama..Düşünücem çok teşekkür ederim.
Yazık adama ya ne kadar düşüncesizsiniz.
Sizin için şehir değiştiriyosa kimbilir nası kandırdınız adamı seviyomuş gibi yaptınız,ne yapıp edip engel olmalıydınız şehir değiştirmesine o zaman demeliydiniz duygularımdan emin değilim diye, niye ozaman dürüst olamadınız???
Adam tüm düzenini değiştirdikten sonra iş işten geçtikten sonra gerçeği söylemenizin hiç bi önemi yok vicdanınızı rahatlatmayın yani gerçeği söyledim diye.
Somut bi sebep de söleyemiyosunuz belli ki ilgi görmek sizi havalandırdı, sırf sevgilim olsun diye başladınız bu ilişkiye, çok yazık adama.
Küçükde değilsiniz ayrıca 22 yaşındasınız ya bu kadar bencillik olmaz