Sorunlu bi durum yokki ortada tabiki sevdiğiniz kişinin boşanma olayında kabahati yoksa tabi düzgün bi adam ise neden sorun olsun ki tabi çocukta yoksa
HayırCocugumu var?
Tövbe estf sanki adamın yüz kızartıcı suçu varmış gibi kabul ettirebilir miyim falan, o ne öyle?
Siz daha böyle düşünüyorsanız zaten ne ailenize ne çevrenize durumu izah edebilirsiniz.
Kaldı ki önce kabullenemedim diyorsunuz, en iyisini vazgeçin.
Adamın başı zaten yanmış 1 kere, ikinci golü yemesin.
Hayır yani ne oluyor evlenince, resmi bir şekilde devletin huzurunda mutluluk bulmak adına aile olma yoluna girmiş bunu da beyan etmiş yani, ne oldu ne eksildi de kabullenilmesi gereken bir şey bu?
Canım bende dul biriyle evlendim hiç evlenmemiş biri olarak ama eşim düzgün edepli ahlaklı ve boşanma olayında kabahatsiz olduğun için ailem tamam dedi bence sendede böyle bir sıkıntı olmaz sevdiğin kişi önemliÇocuk ortada dayımlar da 2.evliliklerini bekar biriyle yaptılar ama babam sorun çıkaracak diye korkuyorum ailem ne yazık ki bu konularda hassas
Dert edecegin birsey yok ozaman ama ailene güven ve baban gercekten istemezse hisseder kötü birsey bırak görüsüp bulussunlar ikiside yetiskin birer insan neticede
Dert edecegin birsey yok ozaman ama ailene güven ve baban gercekten istemezse hisseder kötü birsey bırak görüsüp bulussunlar ikiside yetiskin birer insan neticede
Canım bende dul biriyle evlendim hiç evlenmemiş biri olarak ama eşim düzgün edepli ahlaklı ve boşanma olayında kabahatsiz olduğun için ailem tamam dedi bence sendede böyle bir sıkıntı olmaz sevdiğin kişi önemli
AkrabamıOrası öyle tabi ama stresten uyuyamıyorum kaç gündür daha tanışmadan bile keske akraba olsaydı keske tanıdık olsaydı diyipdiyip duruyor
Yahuu ne alaka walla o kadar çok talibim vardıki eşimin gözlerine vuruldum o kadar olgun ve mantıklı ki beni ondan daha ii kimse taşıyamazdı bence hergün daha çok aşık oluyorum bence ruhuna hitap ediyormu ona bak sana o lafları edenler sana huzur mutluluk vermeyecekBenim çevrem de bilen arkadaşlarım bile kızıyor bana sanki evde mi kaldın orta da mi kaldın da boşanmış biriylesin gibisinden ne kadar takmasamda insan üzülüyor
Ahh inşallah olurda burada sevinç çığlıkları atarımAkrabamı
.....
Olacagı varsa olur sıkma canınııııı
Hayırlısı neyse o olsun tatlımAhh inşallah olurda burada sevinç çığlıkları atarım
Yahuu ne alaka walla o kadar çok talibim vardıki eşimin gözlerine vuruldum o kadar olgun ve mantıklı ki beni ondan daha ii kimse taşıyamazdı bence hergün daha çok aşık oluyorum bence ruhuna hitap ediyormu ona bak sana o lafları edenler sana huzur mutluluk vermeyecek
AminnHayırlısı neyse o olsun tatlım
Sorun değil ama en başta kabullenemedim diyorsunuz.Benim için tabi ki sorun degil ama babamın tepkisinden korkuyorum bu pazar günü babam tanışmak istedi onunla baş başa acaba bende olsam daha iyi olmaz mi
Kendi söylesinPeki sence babamla tanıştırmadan mi söylemeliyim bu durumu erkek arkadaşım sen söyleme ben baş başa konuşayım babanla diyor
Benim kabullenemedim derken demek istediğim çok şaşırdım ve ailemin sorun yapacağını düşündüğüm için geri adım atmaktiSorun değil ama en başta kabullenemedim diyorsunuz.
Tezat değil mi bunlar?
Demek ki aile ya da çevresel olarak boşanmış bir insana pek hoş gözle bakmıyorsunuz, bunu benimsemişsiniz ki, başta verdiğiniz tepki sebebi bu.
Babanızın baş başa olmasını ben uygun bulmadım, siz başbaşa kv kp ile görüşmek tanışmak ister miydiniz?
Sorguya çekilip, kıstırılacak izlenimi veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?