• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımı aileme nasıl kabul ettirebilirim

Benim kabullenemedim derken demek istediğim çok şaşırdım ve ailemin sorun yapacağını düşündüğüm için geri adım atmakti
Anladım.
Babanızı öncesinde lütfen bilgilendirin ve yalnız olmalarına müsade etmeyin.
Biz de evlendik, herkes gibi yani:)
Hiçbirimiz teketek maça çıkmadık, hoş değil.
Hele ortada sorun teşkil eden bir durum varken, hiç hoş değil.

Anladım.
Babanızı öncesinde lütfen bilgilendirin ve yalnız olmalarına müsade etmeyin.
Biz de evlendik, herkes gibi yani:)
Hiçbirimiz teketek maça çıkmadık, hoş değil.
Hele ortada sorun teşkil eden bir durum varken, hiç hoş değil.
Bilmiyorum ki erkek arkadaşım önce beraber anlatalım diyordu şimdi babamla ben konuşurum diyor

Korkma. Babanin yorumu elbette degerli olabilecekleri söyler. Düsüncesini dile getirir. Karakterinde bir sorun görürse bosanmis olmasi sorun olur. Korktugun gibi olmayacagini düsünüyorum.

Korkma. Babanin yorumu elbette degerli olabilecekleri söyler. Düsüncesini dile getirir. Karakterinde bir sorun görürse bosanmis olmasi sorun olur. Korktugun gibi olmayacagini düsünüyorum.

Inşallah dediğin gibi olumlu geçer korkmamak elde değil malesef

Toplumumuzda çok hoş görülmeyen şeyler dul biriyle bekar birinin evlenmesi.
Stresini anladım. Ama bunu uzatmadan babana direkt emin bir şekilde söylemelisin.
Korkma acaba bunu der mi şunu der mi? diye düşünme. Baba daha önce evlenmiş boşanmış, ama çok seviyoruz birbirimizi. Beni mutlu edeceğine inanıyorum de. Seni mutlu edeceğine inanırsa zaten sorun olmaz. Hangi anne baba evladının mutlu olmasını istemez ki...

Toplumumuzda çok hoş görülmeyen şeyler dul biriyle bekar birinin evlenmesi.
Stresini anladım. Ama bunu uzatmadan babana direkt emin bir şekilde söylemelisin.
Korkma acaba bunu der mi şunu der mi? diye düşünme. Baba daha önce evlenmiş boşanmış, ama çok seviyoruz birbirimizi. Beni mutlu edeceğine inanıyorum de. Seni mutlu edeceğine inanırsa zaten sorun olmaz. Hangi anne baba evladının mutlu olmasını istemez ki...
Bu akşam konuşmayı düşünüyorum babamla babam anlayışlı bir insandır ama eminim elalem ne diğer diye düşünecek

Back