Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır sana para veremeyecekse, söylesin sıkışığım desin param kıymetli desin bilmemne..çocuk kandırır gibi yok tlaimat verdim muhasebeciye bilmemne...Ayrıca sen teşekkür ederim diye mesaj attıktan sonra insan bir arar noldu neden teşekkür ediyon diye, ya da ne bileyim ya canım ben sana veririm demiştim ama veremedim, canım istemedi, param kalmamış v.s v.s..izahını yapsadı da hiç üzülmeseydin..bize demesi kolay sana yapması zor biliyorum ama, uzaklaş o adamdan arkadaşım..Hakkında hayırlısı olsun..
kız da nıye harc parasını yıyıp erkekten ıstıyo kardesım
ıstıyosa verıcem deyıp vermıyosa da yıne kızın sucu
cunku borc ıstıyo, borc ıstenmez hele sevgılıden hıc ıstenmez rezalet bıde soyluyo bunu
ıstemıyosa vermıyosa cocuk haklı yıne verıcem deyıp de vermıyo bıle olsa suclu kız burada
klava:
ee erkek arkadasınla buluşup konuşunca tavrı ne oldu.ben onu merak ettim eger bilerek yaptıysa sana karsı biraz mahcup olmuştur sanırım
ben sonucu merak ettim, görüstünüzmü, ne dedi?
tavri nasildi?
bu hafta sonu onu arka arkasina aradim.ama açmadi telleri.ben israrli davraninca açti.o gayet sakin di umursamazdi rahat bir ses tonu vardi.yani o degil ben mahçuptum sanki..ona neden aramadin neden beni yarim biraktin.neden bana yalan söyledin neden bana guven dedin sonra o gun hiç tellerimi açmadin.acaba özlem ne yapti kiza söz verdim ama işini halledebildimi ben gönderemedim parayi o bulabildimi diye niçin arkami aramadin.dedim. O çok güzel bir proje ile ugraştigini işiyle ilgili güzel bir gelişme olduğunu hep toplantida olduğunu yollarda olduğunu karşidaki iş adamlarinin titiz davrandiği gibi anlamsiz cümleler kullandi.sonra hem dedi muhasebecimi aramişsin ondan bu sorularinin cevabini almişsin dedi.... Bende ona allah razi olsun sag ol herşey için elveda dedimmm
bu olayla herşey bitmiş oldu sanırım.sevinmelisin yol yakındayken gerçek yüzünü görmüş oldun.acın büyük kendini kandırılmış hissede bilirsin unutma zaman en iyi ilaç.geçmiş olsunbu hafta sonu onu arka arkasina aradim.ama açmadi telleri.ben israrli davraninca açti.o gayet sakin di umursamazdi rahat bir ses tonu vardi.yani o degil ben mahçuptum sanki..ona neden aramadin neden beni yarim biraktin.neden bana yalan söyledin neden bana guven dedin sonra o gun hiç tellerimi açmadin.acaba özlem ne yapti kiza söz verdim ama işini halledebildimi ben gönderemedim parayi o bulabildimi diye niçin arkami aramadin.dedim. O çok güzel bir proje ile ugraştigini işiyle ilgili güzel bir gelişme olduğunu hep toplantida olduğunu yollarda olduğunu karşidaki iş adamlarinin titiz davrandiği gibi anlamsiz cümleler kullandi.sonra hem dedi muhasebecimi aramişsin ondan bu sorularinin cevabini almişsin dedi.... Bende ona allah razi olsun sag ol herşey için elveda dedimmm
canım arkadaşım oyle oklava falan gosterılecek bır durum yok bence ya yanlış anladın yada ıyı okumadın hayatım ınsan yasantısında nelerle karsılasır kımse kımseye muhtac olmak istemez ama malesef her birimizin başına gelecek bir durum garıpte bir durum degil ayrıca bu arkadaşımızın sevgılısının başı dertte olsaydı eminim kız koşa koşa giderdi 1 yıllık emek var ayrıca sevgilisinin verdigi sözde var BU ADAMAMIN NE SEVGİSİNE NE EMEGİNE NEDE VERDİGİ SOZE İTİBAR ETMEMİŞ KIZI ORTADA BIRAKMIŞ bence yanlış bir yorum yapmışın UNUTMAKİ DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR MALESEF arkadaşımız icin acı olmuş ama bence sevgilisinin nasıl biri oldugunuda görmüş
destınaber sekerım bak arkadasımız yanlıs bı hareket yapmıs denıze dusen yılana srılır dedıgın gıbı, hem samııyetınden de emın olmadıgı bır sevgılısıymıs kendısı de soyluyor cok ıyı beraberlıgımız yoktu zaten dıyor.
acıklama olarak da ''zaten muhasebecımden almıssın yanıtı'' cevabını kullanmıs bu adamdan para ısteyen zıhnıyet yanlıs olan, onla cıkan zıhnıyet yanlıs olan
ama en azından yanlıs olan bu adamdan ayrılmıs cunku sevgılı dedıgın dedıgınız gıbı para ıstemeden vermesı gerektıgını bılen kısıdır. sonuc olarak ıstenmemelı ama bu duruma da getırmemelı kızı bankamatıklerde saatlerce beklemıs
aramıs
muhasebecısını aramıs
resmen kapılarında kalmıs ama adamdan ses sedaa yokk .. kötu bır durum yasanmıs
bu duruma kendısını düşürmemelıydı kız arkadasımız. klava: hatayı yapan kendısı yıne.
neyse kı adamın yanlıslıgını gormus su an ayrılmıslar , en azından daha uzun vadede bırlıkte olmuyorlar. :teselli:
Ayrilik ne zormuş .şimdi ortalarda dolaşan cesed gibiyim. Hiç tadim tuzum yok.ama ben en çok kendime aciyorum kizlar.guvendiğim insan sevdiğim aşik olduğum insan beni yarim birakti. Ama ben doğru olani yaptim...inan o elveda demek ne kadar zormuşşşş...ama yaptim.