- 30 Nisan 2016
- 3.619
- 8.015
- 158
- Konu Sahibi yasamayadair
-
Ortak yönleriniz yok mu?Herkese merhabalar, erkek arkadasımla üç aydır sevgiliyiz, bana karşı çok saygılı bir beyefendi, çok naif ince ruhlu bir adam bana karşı da çok nazik beni üzmemeye özen gösteren çevresine karşı merhametli bir insan. Tabi ki her erkek gibi bu beyefendinin de ilgisi azaldı bana karsı zamanla erkelerin yaptığı bu davranıs bana artık normal geliyor ve ben öyle çok takıntılı sürekli buluşalım diyen biri değilim. Fakat şöyle bir sorun var ki bizim bu adamla hayattaki alışkanlıklarımız çok farklı bu beyefendi ailenden zengin şu an tatilde olduğunu söylüyor. tanıstığım günden beri sabah 4,5,6,7 gibi uyuyor ve gündüz 14.00,15.00,16.00 gibi uyanıyor. ben gezmeyi seven biriyim 6 farklı ülkede bulundum tek basına seyahetlere çıktım ve bunu seviyorum ama sevgilim maalesef ki gezmeyi de sevmiyor. ben hayatımda toplasanız 10 film izlemişimdir sevgiilim her gün bir şeyler izliyor bu onun hobisi olmus. ve maalesef ki çocukluğundan beri de oyun oynayan bir insan. ben 25 yaşındayım bu adam 32 yasında artık hayatı oturtmus ama hala ailesi ile yasıyor maddiyatı ailen geliyor ben şu an kendi paramı kazanıyorum ve onun babasının kartını kullanması bana garip geliyor(ben memur çocuguyum belki ondan bilmiyorum) bir de bu beyefendi oruç tutuyor ben tutmuyorum tabi ki tutanlara saygım var ama bir günü geçirdiğimizdeki alışkanlıklarımız o kadar farklı ki özellikle de uyku düzeni. biz şu an ciddi düşünüyoruz ama anlık duygularla hareket etmek istemiyorum bi insandan bu yüzden ayrılınır mı bunu da bilmiyorum ve ayrılmak istemiyorum ama onun hayat tarzı tabi ki beni de etkiliyor
Ortak sevdiğimiz şey yemek yemek:) evde vakit gecirmeyi sevmek kitap okumak ingilizce bilmek o gitar çalıyor ben çalamıyorum ama ben de bi ara uğraşmıştım ve aslında ortak yönlerimiz hobilerimizden ziyade karakter yani o çok düşünceli merhametli ve empatik birisi ve çok kibar herkese karsı tam bi beyefendi ayrıca hayvanları da çok seviyorOrtak yönleriniz yok mu?
İki kişinin ortak bir hayatı olacaksa ortak yönleri çok olmalı. Anladığım kadarıyla sizin ortak yönünüz yok. Hatta ikinizin gün içinde uyanık olduğu saatler bile aynı değilken bırak ortak yönü birlikte geçirdiğiniz zaman da çook kısıtlı.Ortak sevdiğimiz şey yemek yemek:) evde vakit gecirmeyi sevmek kitap okumak ingilizce bilmek o gitar çalıyor ben çalamıyorum ama ben de bi ara uğraşmıştım ve aslında ortak yönlerimiz hobilerimizden ziyade karakter yani o çok düşünceli merhametli ve empatik birisi ve çok kibar herkese karsı tam bi beyefendi ayrıca hayvanları da çok seviyor
32 yaşında tek vasfı film izleyip got devirip yatma olan adamdan hayır gelmez. Babasının kartıni kullanan adamla evlenirsen de söz sahibi babası olur.Herkese merhabalar, erkek arkadasımla üç aydır sevgiliyiz, bana karşı çok saygılı bir beyefendi, çok naif ince ruhlu bir adam bana karşı da çok nazik beni üzmemeye özen gösteren çevresine karşı merhametli bir insan. Tabi ki her erkek gibi bu beyefendinin de ilgisi azaldı bana karsı zamanla erkelerin yaptığı bu davranıs bana artık normal geliyor ve ben öyle çok takıntılı sürekli buluşalım diyen biri değilim. Fakat şöyle bir sorun var ki bizim bu adamla hayattaki alışkanlıklarımız çok farklı bu beyefendi ailenden zengin şu an tatilde olduğunu söylüyor. tanıstığım günden beri sabah 4,5,6,7 gibi uyuyor ve gündüz 14.00,15.00,16.00 gibi uyanıyor. ben gezmeyi seven biriyim 6 farklı ülkede bulundum tek basına seyahetlere çıktım ve bunu seviyorum ama sevgilim maalesef ki gezmeyi de sevmiyor. ben hayatımda toplasanız 10 film izlemişimdir sevgiilim her gün bir şeyler izliyor bu onun hobisi olmus. ve maalesef ki çocukluğundan beri de oyun oynayan bir insan. ben 25 yaşındayım bu adam 32 yasında artık hayatı oturtmus ama hala ailesi ile yasıyor maddiyatı ailen geliyor ben şu an kendi paramı kazanıyorum ve onun babasının kartını kullanması bana garip geliyor(ben memur çocuguyum belki ondan bilmiyorum) bir de bu beyefendi oruç tutuyor ben tutmuyorum tabi ki tutanlara saygım var ama bir günü geçirdiğimizdeki alışkanlıklarımız o kadar farklı ki özellikle de uyku düzeni. biz şu an ciddi düşünüyoruz ama anlık duygularla hareket etmek istemiyorum bi insandan bu yüzden ayrılınır mı bunu da bilmiyorum ve ayrılmak istemiyorum ama onun hayat tarzı tabi ki beni de etkiliyor
Bence devamlı sabah yatip öğlen hatta akşam kalkan adamdan hayır gelmez hadi 18 yaşında olsa akillanir askere gider gelir vs de bu adam olmuş 32 bu yaştan sonra iflah olmaz sonra dersin çalışmıyor koca gün uyuyor bence hiç başını yakma ufaktan uzaklaş sen basın çok agrirHerkese merhabalar, erkek arkadasımla üç aydır sevgiliyiz, bana karşı çok saygılı bir beyefendi, çok naif ince ruhlu bir adam bana karşı da çok nazik beni üzmemeye özen gösteren çevresine karşı merhametli bir insan. Tabi ki her erkek gibi bu beyefendinin de ilgisi azaldı bana karsı zamanla erkelerin yaptığı bu davranıs bana artık normal geliyor ve ben öyle çok takıntılı sürekli buluşalım diyen biri değilim. Fakat şöyle bir sorun var ki bizim bu adamla hayattaki alışkanlıklarımız çok farklı bu beyefendi ailenden zengin şu an tatilde olduğunu söylüyor. tanıstığım günden beri sabah 4,5,6,7 gibi uyuyor ve gündüz 14.00,15.00,16.00 gibi uyanıyor. ben gezmeyi seven biriyim 6 farklı ülkede bulundum tek basına seyahetlere çıktım ve bunu seviyorum ama sevgilim maalesef ki gezmeyi de sevmiyor. ben hayatımda toplasanız 10 film izlemişimdir sevgiilim her gün bir şeyler izliyor bu onun hobisi olmus. ve maalesef ki çocukluğundan beri de oyun oynayan bir insan. ben 25 yaşındayım bu adam 32 yasında artık hayatı oturtmus ama hala ailesi ile yasıyor maddiyatı ailen geliyor ben şu an kendi paramı kazanıyorum ve onun babasının kartını kullanması bana garip geliyor(ben memur çocuguyum belki ondan bilmiyorum) bir de bu beyefendi oruç tutuyor ben tutmuyorum tabi ki tutanlara saygım var ama bir günü geçirdiğimizdeki alışkanlıklarımız o kadar farklı ki özellikle de uyku düzeni. biz şu an ciddi düşünüyoruz ama anlık duygularla hareket etmek istemiyorum bi insandan bu yüzden ayrılınır mı bunu da bilmiyorum ve ayrılmak istemiyorum ama onun hayat tarzı tabi ki beni de etkiliyor
gündüz 14.00,15.00,16.00 gibi uyanıyor.
bu oruc tutmak mi?bir de bu beyefendi oruç tutuyor ben tutmuyorum
ilerde sorun yaşarsınız gibi geldi evlenince bütün yük omzunuza binebilirHerkese merhabalar, erkek arkadasımla üç aydır sevgiliyiz, bana karşı çok saygılı bir beyefendi, çok naif ince ruhlu bir adam bana karşı da çok nazik beni üzmemeye özen gösteren çevresine karşı merhametli bir insan. Tabi ki her erkek gibi bu beyefendinin de ilgisi azaldı bana karsı zamanla erkelerin yaptığı bu davranıs bana artık normal geliyor ve ben öyle çok takıntılı sürekli buluşalım diyen biri değilim. Fakat şöyle bir sorun var ki bizim bu adamla hayattaki alışkanlıklarımız çok farklı bu beyefendi ailenden zengin şu an tatilde olduğunu söylüyor. tanıstığım günden beri sabah 4,5,6,7 gibi uyuyor ve gündüz 14.00,15.00,16.00 gibi uyanıyor. ben gezmeyi seven biriyim 6 farklı ülkede bulundum tek basına seyahetlere çıktım ve bunu seviyorum ama sevgilim maalesef ki gezmeyi de sevmiyor. ben hayatımda toplasanız 10 film izlemişimdir sevgiilim her gün bir şeyler izliyor bu onun hobisi olmus. ve maalesef ki çocukluğundan beri de oyun oynayan bir insan. ben 25 yaşındayım bu adam 32 yasında artık hayatı oturtmus ama hala ailesi ile yasıyor maddiyatı ailen geliyor ben şu an kendi paramı kazanıyorum ve onun babasının kartını kullanması bana garip geliyor(ben memur çocuguyum belki ondan bilmiyorum) bir de bu beyefendi oruç tutuyor ben tutmuyorum tabi ki tutanlara saygım var ama bir günü geçirdiğimizdeki alışkanlıklarımız o kadar farklı ki özellikle de uyku düzeni. biz şu an ciddi düşünüyoruz ama anlık duygularla hareket etmek istemiyorum bi insandan bu yüzden ayrılınır mı bunu da bilmiyorum ve ayrılmak istemiyorum ama onun hayat tarzı tabi ki beni de etkiliyor
Öncelikle herkesin kadınlar gününü kutlarım. Yorumlar bana çok acımasız geldi(ve ben seviyorum evet bi abla da biye sevgili oldun demiş çünkü seviyorum ablam
ya gerçekten katılıyorum o kadar kesin yargıdalar ki şok oldum gerçekten:) artık türkiyede yaşamak istiyorlar işlerini buraya taşıyabilirlerse burda ama olmazsa evet yurt dısı. erkek arkadasım babası ile iş yapıyor inşaat sektöründeler dediğine göre normalde zaten mesai saati şeklinde çalışıyor ve bir projeyi direkt kendisi de yürütebiliyor. sorumsuz bir çocuk değil sadece uyku saati vs çok absürt geliyor bana bir de gamer olması yoksa ben çalışıyorum o yiyor değil yani çocuğun parası da var aileside iç anadolu tarafından al olum para yan gel yat keyfine bak derler mi bilmiyorum:///Diğer yorum yapanlar kusura bakmasınlar ama ben insanları hayat tarzlarına göre yargılamam.
Ciddi ilişki ve kafa kurcalama konusunda; ne iş yapıyor, evlenirseniz yurt dışında mı yaşamanız gerekecek, bu açılardan detay verirseniz yorum yapılması daha doğru olur.
bizim hayat tarzımız aynı değil evet ben sabah insanıyım o gece o film izler ben gezerim vs ama ben aramızda güzel bir arkadaslık olduğunu düşünüyorum birlikte de çok vakit geçirdik ve bir ilişkide bir arkadaslıkta aradığım güven huzur samimiyet anlayış saygı hepsi var yani hayat tarzınızın farklı olduğu biri ile evlenilir mi bilmem ben su an bu düsünceden uzaklastım ama hayat tarzınızın aynı olmadığı birisi ile çok güzel arkadaslık kurulabilir benceSelin Karacehennemin bir sözü vardı çok doğru bulmuştum; en iyi evlilikler en iyi arkadaşlıktan çıkar. Siz bırakın flörtü diğer zaman güzel bir arkadaşlığınız bile yokki. Hobileriniz, ilgi alanlarınız, hayat tarzlarınız bambaşka
bizim hayat tarzımız aynı değil evet ben sabah insanıyım o gece o film izler ben gezerim vs ama ben aramızda güzel bir arkadaslık olduğunu düşünüyorum birlikte de çok vakit geçirdik ve bir ilişkide bir arkadaslıkta aradığım güven huzur samimiyet anlayış saygı hepsi var yani hayat tarzınızın farklı olduğu biri ile evlenilir mi bilmem ben su an bu düsünceden uzaklastım ama hayat tarzınızın aynı olmadığı birisi ile çok güzel arkadaslık kurulabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?