Erkek arkadasımdan ayrılmalı mıyım

yasamayadair

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
133
46
98
25
Herkese merhabalar, erkek arkadasımla üç aydır sevgiliyiz, bana karşı çok saygılı bir beyefendi, çok naif ince ruhlu bir adam bana karşı da çok nazik beni üzmemeye özen gösteren çevresine karşı merhametli bir insan. Tabi ki her erkek gibi bu beyefendinin de ilgisi azaldı bana karsı zamanla erkelerin yaptığı bu davranıs bana artık normal geliyor ve ben öyle çok takıntılı sürekli buluşalım diyen biri değilim. Fakat şöyle bir sorun var ki bizim bu adamla hayattaki alışkanlıklarımız çok farklı bu beyefendi ailenden zengin şu an tatilde olduğunu söylüyor. tanıstığım günden beri sabah 4,5,6,7 gibi uyuyor ve gündüz 14.00,15.00,16.00 gibi uyanıyor. ben gezmeyi seven biriyim 6 farklı ülkede bulundum tek basına seyahetlere çıktım ve bunu seviyorum ama sevgilim maalesef ki gezmeyi de sevmiyor. ben hayatımda toplasanız 10 film izlemişimdir sevgiilim her gün bir şeyler izliyor bu onun hobisi olmus. ve maalesef ki çocukluğundan beri de oyun oynayan bir insan. ben 25 yaşındayım bu adam 32 yasında artık hayatı oturtmus ama hala ailesi ile yasıyor maddiyatı ailen geliyor ben şu an kendi paramı kazanıyorum ve onun babasının kartını kullanması bana garip geliyor(ben memur çocuguyum belki ondan bilmiyorum) bir de bu beyefendi oruç tutuyor ben tutmuyorum tabi ki tutanlara saygım var ama bir günü geçirdiğimizdeki alışkanlıklarımız o kadar farklı ki özellikle de uyku düzeni. biz şu an ciddi düşünüyoruz ama anlık duygularla hareket etmek istemiyorum bi insandan bu yüzden ayrılınır mı bunu da bilmiyorum ve ayrılmak istemiyorum ama onun hayat tarzı tabi ki beni de etkiliyor

Ah ah Seda abla onu dediğinde gülmüştüm ki ne güzel işte uyuyor. Ama Kadın haklıymış, ben de geç anladım.
Yani. Gün zaten çabuk bitiyor 3-4 de kalkmak demek tembellik. Birde erkeksin 30 küsür yaşındasın. En verimli olduğun zamanlar baba eline bakmak ne demek. Nerden baksan fiyasko. Benim çevremdeki adamlar 18 de başlamış çalışmaya en kötüsü üniversitesi bitince başlamış. Yatan adam hiç görmedim tuhafıma gitti.

Konuyu neresinden tutsan elinde kalıyor, 3 aydır görüştüğü biriyle bu kadar fikir ayrılığı varken nasıl sevgili olur insan? Hadi tanımadı sevgili oldu nasıl evlenmeyi düşünürsün? Evlenmeyi düşündüğü insanı 3 aydır tanıyor ona mı yanayım, aslında tanımıyor ona mı

Yakın bir arkadaşım çok zengin bir ailenin oğlu ile evli. İsmi duyulmuş, bağlantıları çok kuvvetli ve ekonomik olarak çok iyi durumda bir aile. Buna rağmen eşi sabah erken kalkıp işe gidiyor, haftada 5-6 gün çalışıyor, akşam da öyle erkenden eve dönmüyor. İşi ile ilgileniyor. Pazar gününü de ailesine ayırıyor.

Bununla bir kıyaslayın derim.

Arkadaşınız yetişkin bedeninde bir çocuk ve böyleleri büyümüyor. Evlendiğinizde ailesi sizi finanse edecek ve attığınız her adımda söz hakları olacak (öyle düşünüp öyle davranacaklar). Ayrıca adam hareketsiz bir hayata sahip, sizse hareketi seviyorsunuz. Sadece bu açıdan bakınca bile, sizce olur mu?

Öncelikle herkesin kadınlar gününü kutlarım. Yorumlar bana çok acımasız geldi (ve ben seviyorum evet bi abla da biye sevgili oldun demiş çünkü seviyorum ablam

32 yaşında adam sabaha kadar oturup oyun dizi mi yapıyor? Biz bunu lisedeki sevgililerimizle yapardık bir de sahura kadar mesajlaşırdık filan. 32 yaşındaki adamın hayat düzeni oturmadıysa bundan sonra siz hiç oturtamazsınız. Para mal mülk bir yere kadar, erkek dediğin sabah kalkıp işe gidecek. Sorumluluk bilinci gelişmemiş adamın.

Üç aydır tanistiginiz, kendi mesleği ve geliri olmayan, üstüne bunları elde etmeye çabalamak yerine sabaha kadar oturup oyun oynayıp, dizi izleyen, yetişkin ve eli tutarken baba parası yiyen birinin nesine güvenip ciddi düşündünüz acaba? Gerçekten merak ediyorum.

merak ettiginiz için yazıyorum. Öncelikle tam açıklamadım uzatmamak adına öncesinde o yüzden böyle düsünmeniz normal ama bu çocuğun babası yurt dısında çalışıyor gelirleri ordan hem burda hem orda evleri var sevgilim üç aydır Türkiyede ve bu hayat tarzında yasıyor ama dedigine göre ordayken haftanın her günü mesai yapıyor ve çalışıyor bazı işleri kendisi yürütüyor. Su an da orda çok ağır bi kıs gecitigi için ona gerek yokmuş .parası var çocugun sıfır para derdi o yüzden açıkcası bu benim sorunum degil diye düşünüyordum ama iş ciddiye doğru gidince kafamı kurcalıyor suan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…