Erkek arkadaşıma yıldönümü hediyesi

archery00

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
70
1
16
Aksaray
Erkek arkadaşımla kasımın 30unda 1. Yılımızı kutlayacağız biliyorum daha var ama ben ona mükemmel bir şey hazırlamak istiyorum.. Nasıl bir hediye almalıyım veya nasıl bir sürpriz yapmalıyım yorum yapın lütfen :(

Bunun için yaşı da dahil zevkleri konusunda bilgi sahibi olmamız lazım.

Erkek arkadaşınız 19 yaşında da olabilir 49 da değil mi ama?

hmmm ozmn sevdiği giyecegi bi kıyafet al yada o g ün için güzel bir plan yap eğlenceli vakit gecirt ona bundan gzl hediyemi olur tabi o yapmazsa :34:

Sanırım bu onun yapacağı şey hem ben yapmak istesemde o izin vermez :) ya böyle çok şaşıracağı bişey olsun istiyorum düşünyorum düşünyorum ama bulamıyorum ://

Sanırım bu onun yapacağı şey hem ben yapmak istesemde o izin vermez :) ya böyle çok şaşıracağı bişey olsun istiyorum düşünyorum düşünyorum ama bulamıyorum ://

ikinizin resmini nebileyim tişört te falan yaptır bardağa yaptır nebileyim saçmamı oldu aklıma bşy gelmiyor :)))) :9:

Özel zevkleri ne?

Futbol,konsol oyunları vs...

Tuttuğu futbol takımı ile ilgili (tabii fanatikse) herhangi bir hediye ya da o hafta beraber gideceğiniz bir maç bileti hoşuna gider.

Maçtan sonra işin romantik plan kısmınıda o yapar mesala:34:

Özel zevkleri ne?

Futbol,konsol oyunları vs...

Tuttuğu futbol takımı ile ilgili (tabii fanatikse) herhangi bir hediye ya da o hafta beraber gideceğiniz bir maç bileti hoşuna gider.

Maçtan sonra işin romantik plan kısmınıda o yapar mesala:34:

Canım galatasaraylı ama fanatik değil :( ayy benim sevgilim neymiş böyle ya :D

Profesyonel bir fotoğraf makinesi hediye edin.
O gün beraber ilginç kareler yakalayın sokaklarda...

İlgi alanı değil mi?
O günden sonra olsun bi zahmet
:ssz:

Profesyonel bir fotoğraf makinesi hediye edin.
O gün beraber ilginç kareler yakalayın sokaklarda...

İlgi alanı değil mi?
O günden sonra olsun bi zahmet
:ssz:

Süper fikir arkadaşım :42: ama bakalım o makineye arkadaşın gücu yetecek mi ?

Ben olsam ,ilk önce go kart arkasına da buz pataneni götürürdüm.Bir şekilde keyif alıp ,eğleneceği bir gün geçirmesini sağlardım .

Hediye olarak ise ,en uygunu 2-3 kıyafet alman .

Back