E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
biliyosunuz bu gece kadir gecesi..öncelikle herkesin kandilini kutluyorum..
aslında bir derdim yok..ama bu başlık en uygunu gibi geldi..
2 saat önce msj attım erkek arkadaşıma ne yapıyosun diye..oturuyorum.belki film filan izlerim dedi..zaten film filan izlerim cümlesini görünce acayip bozuldm.aslında hadi Kur'an okuyalım sen de türkçesini oku dicektim ( arapça bilmiyo) .gündüz bu gece dua edelim bol bol olurmu demiştim oysaki..bunun üzerine "filmmi? bu geceyi 3 ihlas 1 fatiha okuyarak mı bitireceksin"diye msj attım..cevabı " aşkım ne yapayım başka?illa arapça bişeyler mi okumak lazım.annem hepimiz için yasin okudu zaten.ben de bildiğim duaları okudum" yazmış..çok bozuldum ve kırıldım yaa:gitme: biliyorum dinde zorlama yoktur,içinden de gelmiyosa bişey diyemem artık ama ne biliyim anlatamıyorum hissettiklerimi..biraz öncede aradım gerçekten film izliyomuşş :mymeka:abartıyomuyum sizce:sinifsinif: triplerdeyim şu an ona karşı :umursamaz:
ama içinden gelmesi lazım...
insan isterse saatlerce ibadet edebilir ama istemiyorsa zorlamayın...
bu gecenin ve bu ayın kutsiyeti tabiki tartışılmaz ama Ramazan müslümanı da olmamak lazım...bırakın herzaman inançlı vicdanlı olsun...
bi arkadaş illa hatim mi indirmesi gerekir senin sevinmen için gibi bişey yazmış..ben istedim diye ibadet edecekse bunun zaten bi anlamı olmayacğını biliyorum ben..farkındayım yani..ben anlatamadım sanırım..içinden bu duyguların,bu isteğin gelmemesi üzdü beni.herkesin aynı olmayacağını da biliyorum..hala anlatamıyorum ama neyse..hepinize teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?