• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım yurt dışında paralı evlilikten bahsediyor

Monthee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
125
16
18
28
6 senelik ilişkim var 1 sene önce erkek arkadaşım almanyaya gitti beni de alacagını söyledi bekle beni dedi bende bekledim kamptan çıktı başka bir yerde kalıyor. Şimdi bana hiç bir yol bulamıyorum nasıl aldırıcam seni olmuyor sen söyle bir yol dedi bende yolları sen biliyosun bekle dedin bekledim onca sene geçti niye vebalime girdin dedim. Olmuyor elimden bişey gelmlyor yemin ederim ki seni çok seviyorum ama olmuyor canım yanıyor benim de dedi bende ağlamaktan gözlerim şişti bütün ilklerimi onunla yaşadım ben şimdi böyle olması çok zoruma gidiyor. Bana dedi ki 2 sene daha bekle paralı evlilik yapayım oturum alayım seni öyle aldırıcam dedi o kadar çok zoruma gitti ki ne yapıcam bilmiyorum unutamıyorum onunla yaşadıklarımızı. Paralı evlilige güvenmiyorum istemlyorum da benden bu kadar kolay vazgeçen biri için ağlıyorum ama kalbime söz geçiremiyorum ne yapmalıyım sizce kırıcı olmadan yardımcı olun lütfen

6 senelik ilişkim var 1 sene önce erkek arkadaşım almanyaya gitti beni de alacagını söyledi bekle beni dedi bende bekledim kamptan çıktı başka bir yerde kalıyor. Şimdi bana hiç bir yol bulamıyorum nasıl aldırıcam seni olmuyor sen söyle bir yol dedi bende yolları sen biliyosun bekle dedin bekledim onca sene geçti niye vebalime girdin dedim. Olmuyor elimden bişey gelmlyor yemin ederim ki seni çok seviyorum ama olmuyor canım yanıyor benim de dedi bende ağlamaktan gözlerim şişti bütün ilklerimi onunla yaşadım ben şimdi böyle olması çok zoruma gidiyor. Bana dedi ki 2 sene daha bekle paralı evlilik yapayım oturum alayım seni öyle aldırıcam dedi o kadar çok zoruma gitti ki ne yapıcam bilmiyorum unutamıyorum onunla yaşadıklarımızı. Paralı evlilige güvenmiyorum istemlyorum da benden bu kadar kolay vazgeçen biri için ağlıyorum ama kalbime söz geçiremiyorum ne yapmalıyım sizce kırıcı olmadan yardımcı olun lütfen

İlişkinizin bittiğini kabul edip, adamla iletişimi kesmeli ve kendi hayatınıza bakmalısınız.

Ne paralı evliliği yahu? Orda sevgili bulmuş onunla evlenecek işte. Almanya da salak değil ki beraber yaşamayan kişilere alman vatandaşıyla evli olsalar dahi vatandaşlık vermiyor (türkiyede de böyle). Özellikle araştırıyorlar evlilik birliği içinde yaşayıp yaşamadıklarını. Size kapıyı göstermiş kısacası.

Son düzenleme:
Saçmalamayın lütfen!
6 sene beklemişsiniz, 2 sene daha mı bekleyeceksiniz? Siz burada bekleyip hayatınızı durdururken adam orada hayatını kuruyor, farkında mısınız?
Böyle 2 sene 2 sene diye diye ömür tüketirsiniz, bir bakarsınız ki ömür geçmiş, tüm fırsatlar kaçmış.
Bence hemen ayrılın, hayatınıza yolunuza bakın.

Parali evlilik ne ya. Almanyayi bilmiyorum da 30 senelik coluk cocuklu insanlardan bile evliligini kanitlamalari isteniyor incik cincik arastiriyorlar.

Her turlu yazili fotografli kanit akrabalarla olan fotolar videolar dugun goruntuleri yazismalar gidilen yerlerde varsa biletler vs. Öyle bi imza atayim yalandan seklinde olmuyor. Sizi kandiriyor daha ne bekleyeceksiniz.

Kandırıyor gözü orada iyice dışarı kaymış umudu kesin beklemeyin
Beklediğiniz her an sizin zararınıza olur

yahu hadi adam dedi, siz mağarada mi yaşıyordunuz ki bu işin oluru var mı diye hiç mi araştırmadınız? ya da bekle dedi bu dmeke 5 sene, yürek mi yediniz 5 sene bekleyecektiniz?

normal bir işi gücü olacak adam zaten neden ilticayla gitsin normal işle güçle giderdi...

adam daha 1 sene önce gitmiş
daha iltica kampından yeni çıkmış - ki kamptan çıkmıştır daha ilticası bile sonuçlanmamıştır onun.

aile birleşimiyle sizi aldırabilmesi için daha iltica dosyası karara bağlanacak da çalışma izni çıkacak da bilmem kaç sene düzenli geliri olan bir işte çalışacak da yeri yurdu olacak da o evrak işi bitecek de siz nikahı kıyacaksınız da vize çıkacak...

bu iltica işlerinin 2 sene önceye kadar süresi en erken 3-4 senede bitiyordu. şimdi oranlar o kadar düştü ki en iyi ihtimalle ben diyim 5 siz diyin 6 sene sürer. evlenmeyi de o yüzden istiyordur çünkü %90 red alıyor ilticacılar. evlenip öyle oturum alacak o yüzden...

adam demiş de siz de yemişsiniz yani kusura bakmayın....

ilkinizdir. sevmişsinizdir. olabilir
o zaman göndermeseydiniz adamı burada soğan ekmek yeseydiniz.
öyle olmuyo işte herşey bir arada.

Dönemiyor burda cezası var o yüzden gitti
Bu tarafın kürtleri çok yaparlar Konya cihanbeyli tarafında özellikle eşleri boşar orda sözleşmeli evlenir 2 seneyi doldurur sonra karısını çocuklarını alır giderler yani 10 evden 3 evde var bu olay hiç ilginç gelmıyor onlara .sormustum bi kere birebir deng gelmiştim birine aynı evde yaşıyorlarmış kocasıyla evlendiği kişi , kadın çok rahattı şok olmuştum

Back