Oy canmm benm ya :) ne kadar olumlu konuştn inan yüreğimi ferahlatınşaşırdım konunu görünce zaten.
yarım saat pce başında yoktum noluyo layn dedim
hayat süprizlerle dolu. ve yaşlarınızda daha erken. 1-2yıl daha bekleyebilirsiniz evlilik için
vallahi sen erkek arkadaşınla anneni değil babasını düşün ne yapabilirsiniz egale edebilir misiniz alkolik bir adamda evlat sevgisi yoktur altın yumurtlayan tavuğum sevgisi vardır erkek arkadaşın bununla baş edebilecek kudrete sahipse hiç durma ama ben sanmıyorumda.Canım dediğin gibi öylede olabilir ama burda hemen hemen herkez tanır herkez sever sayar.. adam gibi adam derler hep
Birazda bu şekilde güveniyor dükkan konusunda kendine
SAdece sen arkamda ol yeter diyor bana.. Bazen arkandayım bile diyemiyorum
Çünkü annem cok üstüme geliyor cok hemde.. onuda krıamıyorum bir laf söyleyemiyorumböyle oldum işte en sonunda
Birazda ailesinin böyle olması beni iyice umutsuzluğa sürükledi
devlet bu hakkı veriyor bence yoruma kapalı şehit gazi ve yetim çocukları için..bence sorgulanması gereken şey bu değil,Rabbim kimseyi babasız bırakmasında yetim aylığı eksik kalsın değil mi?bu arada mantık kurallarına aykırı yorumlar yapıyorsun cidden.Yetim ayligi konusunda da sunu merak ettim;
22 yasinda babaniz hayatta olsa ne kadar geliriniz olacakti ki?
yani sirf babaniz hayatta degil diye, bu eksikliginizi kapatsin diye size 1500 tl maas baglanmasi bana biraz degisik geldi.?
Devlet bu hakki verdiyse kullan tabi bisey diyemem ama;
babasi hayatta olan bi insan 900tl ye 6 gun ne kadar zor sartlarda calisiyor kendi gecimini sagliyor, bu insanin sucu babasinin hayatta olmasi mi?
Babasi vefat eden bir insan evde oturarak 1500 tl aliyor
Yetimler icin elbette devlet biseyler yapmali ama bunun icin yas siniri filan olsa yada is guvencesi verse devlet, su iste su kadar maasla calis hayatin garanti dese, daha hakkaniyetli olur
insanın git babanı öldür aylığına kon diyesi geliyor yeminle tövbe estağfirullah akşam akşam cinlerimi tepeme getirdinizkonuyu yetim aylığı üzerinden yorum yapanlara
Oturdun yerden baban öldü diye bir bucuk milyar maaş alıyorsun..
Babası hayatta olanın sucu ne diyenlere diyecek bir cevabım yok
Kelimem yok.. cümle bile kuramadım
Ama bu yorumu yapan kişiler yetim aylığı ve babamın üzerinden gidenler
Rabbim Size Baba acısını göstermesin olur mu ?
hayır öyle birşey olmasa bile sanki burdaki herkes aşk budalası olmuş evleneceği adamın maddi durumunu düşünmez falan sanacak kadın dediğin düşünür ilerisini gerisini el kapısına gidiyosun sonuçta ne kadar sahte insanlar..
insanın git babanı öldür aylığına kon diyesi geliyor yeminle tövbe estağfirullah akşam akşam cinlerimi tepeme getirdiniz
düşünmeden evlenenlerin konuları da bdv de malumhayır öyle birşey olmasa bile sanki burdaki herkes aşk budalası olmuş evleneceği adamın maddi durumunu düşünmez falan sanacak kadın dediğin düşünür ilerisini gerisini el kapısına gidiyosun sonuçta ne kadar sahte insanlar..
danyalla muhsine soruyo onlar bi kere saçma saçma gonuşmadüşünmeden evlenenlerin konuları da bdv de malum
cok dogru ama ne diyebilirsin işte canm herkezin yorumu kendine oluyorhayır öyle birşey olmasa bile sanki burdaki herkes aşk budalası olmuş evleneceği adamın maddi durumunu düşünmez falan sanacak kadın dediğin düşünür ilerisini gerisini el kapısına gidiyosun sonuçta ne kadar sahte insanlar..
kaja bile neler dediler gerçi..şeytan taşlama burasıcok dogru ama ne diyebilirsin işte canm herkezin yorumu kendine oluyor
buraya konu acıyorsan bu yorumlarıda göze alacan
bencede öyle
canmm ne güzel örnek göstermsin kendinden örnek vermişin yazmışı buraya cok teşekkür ederimBenım esımın evlendıgımızde hıcbıseyı yoktu hatta bunun ıcn aılem ıstemdı kacarak evlendım borc harc.evlendıkten 2ay kadar sonra esımın dahı bılmedgo mıras cıktı ortaya rahmetlı babasındankalan saka gıbı bıseydı bıze gore o mırası alana kadar bız kendımız boec harc bı ev aldıj 1 yıl ıcınde sonrasında zaten o mırası aldıksu an benın uzerıme 1 esımın ızerıne 2 evımız var anlatmaj ıstedfm mal varlıgımz degıl hıc bıseyı olmayan bır admla evlendm ve su an cok ıyı bı hayatm var madı manevı demek ıstedgım onemlı olan sevgı ask onlar varsa gerısını rabbım verıyo allahım hakknda hayrlısını versın canım
ayh doğrudanyalla muhsine soruyo onlar bi kere saçma saçma gonuşma
hahahaha benzetmene hayran kalan smileykaja bile neler dediler gerçi..şeytan taşlama burası
çeneni mermerle patlatcaktım az kalsınayh doğru5 dk ya 5 tokat 8 dakikaya banyoda kötekti pardon
haklısın canm bu lanet olası para olmadanda olmuyor ne yazkki.. olmuyor işte ah keşke olsaCanım bence maddi durumların üstesinden gelirsiniz, seviyorsanız çok fazla şey beklemeden mütevazi şekilde herşeyinizi yapar mütevazi de bi hayat sürebilirsiniz.. tabiiiiii..ömür boyu süren maddi sıkıntı aşkınızı bitirene kadar.. herşey para değil ama o olmadan da bişey olmuyor malesef herşeyi göze alıp çıkmalısınız bu yola ve bu yolda ayağınıza takılacak en büyük taş alkolik baba.. bak abisine 60 milyar kredi çektirip içmiş adam peki erkek arkadaşından da istiyormu para sürekli?
severim seni üzme bakim sen kendini kırarım kafanıhahahaha benzetmene hayran kalan smiley
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?