- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
Canım olur mu.. hiç kırılırmıyım cok dogru şeyler yazmssın inan kimerhaba sesi,
hic girmiycem yetim ayligi konularina.
Eger o insanlar babasizlik daha balli diyolarsa babalarinin bugazina yapissinlar o zmn,tovbe tovbe.
Neyin hesabindalar. Babasizlik kolay olmasa gerek, Allah sabir versin.
Senin konuna gelirsek.
Senin sorunun benimkine cok benziyor. Bendede ailem karsi cikti. Guvencesi yok dedi.
Babasi vefasiz hayirsizin birisi dediler. Destegi birak kostek olur dediler.
Ben gunlerce kafayi yedim. Cok uzuldum. Ama hic degmezmis benim uzulmelerime.
Cunku evlenince nasil gecinicez derdini dusunurken, bi baktimki yari yolda birakilmisim.
Beni aldatmis( tabi ben cok gec ogrendim bunu, aileme boyle bi adam icin kafa tutmusum)
Bana soracak olursan, Kafani hic yorma simdilik olasi sorunlara.
Dert etmeyi birak, Ilk baska kendine sor: bu erkege guvene bilirmiyim?
Omur boyu sirtimi dayaya bilirmiyim bu erkege?
cunku dogru kisiyi sectigin zaman
1. omur boyu icinde bi huzur olur, insallahta beraber olursunuz daim.
2, o kisi seni yari yolda birakmaz, senin guvencini bosa cikarmaz, cabalar.
3.Seni mutlu etmek icin herseyi yapar, Seni bi baskasina muhtac etmemeye gayret gosterir, calisir.
Bi kac sene sonra yanlis kisiyi sectigini dusununce dersinki: Genclik yillarimi gereksiz birisi icin curutmusum,yazik..
( bana kizma maalesefki oluyor bunlar, sen su an bu yazdigima kirilsan uzulsen bile).
Yada suda olasi( size nasip olr insallah)
Bikac sene sonra evli mutlu olunca dersinizki; Genclik yillarimiz deli dolu mutlu neseli gecirecegimize neleri kafamiza takip dert etmisiz kendimize.
Yani sonuc, DERT ETME, SADECE BIR SEYDEN EMIN OL!
GERISINI ALLAHA BIRAK. O HIC UNUTURMUYMUS KULLARINI?
Haklısın hayat insana ne getirir bilinmez.. Keşke tam anlamıyla güveniyorum diyebilsem canm ama diyemem..
Çünkkü bu hayatta kmiseye güvenmiyorum ben dediğin gibi yarı yolda bırakan yada aldatan olacak bilebirmiyiz
asla bilemeyiz yarına garantimiz var mı yok canm haklısın..
Ben kendime cok yüklendim bunu sizin sayenizde anladım
Bu yorumlarla rahatladm toparladm bu düşünceleride bir kenara bırakacağım zamana bırakacağım