Erkek arkadasim ve kizlari

Empati yapıyorum. Aynı durumda olsam bende evladımla görüşürdüm.
Bence bitirin bu ilişkiyi.
Kızları hep hayatınızda olacak, belki güm gelecek çok önemli bir anda seni bırakıp onlara gitmek zorunda kalacak.
Tatile gidecekken belki biri hasta olacak vs vs böyle şeyler çok muhtemel.
Kaldıracağını sanmıyorum. Hiç üzmeye uzatmaya gerek yok bence

Nasıl bir baba çocuklarını 2.plana atar hayret doğrusu."Önceliğim karım"diyen birinden çocuk yapmayın bence!

en cok mutluyum, yürümeyen ilişkilerde çoğunlukla biyolojik annenin faktörü oluyor .. cocuklu adamla evlenen totosuna guvenip cocugu da alacak. Yoksa o baba bi

Aynen oyle.. Bı arkadas yazmıstı dengeyi kurabilen bır baba olmalı dıye sizinki guzel bır ornek

Önceki konunuzda size sayfalarca bu ilişkinin böyle olacağını yazmışlar, daha mart ayında hem de beş ay bile geçmemiş üstünden. Yine de bu adamla sevgili olmuşsunuz şimdi de tüm söylenenleri yaşayınca konu açmışsınız tekrardan, pardon da bile bile lades diyorsunuz zaten bu neyin şaşırması?? Bazı insanlar cidden bile isteye uçuruma doğru sürükleniyor.

Ya ben konuya celallenip bi hışımla agir yazdım, sonra sildim sandim ama becerememişim de bi kısmını silmeyi Hahshsha.. o mesajda cocuklu adamla evlenen totosuna guvenip cocugu alacak yazmak istemistim

Çocuklardan öte sizi kırdığı halde 6 gün hiç bir halt etmeyen bir adam var. Başta sevgili olarak bile başarısız zaten bu insan. Muhtemelen eş olarakta daha beterdi ki kadın 2 çocukla boşadı onu. Gönül almak yok ,zamanla geçsin diye hiçbir şey olmadan bekliyor. Sırf bu yüzden bile evlenilmez bu adamla. Hele 2 ergen kıza üvey annelik yapmak anne olmayan bir insan için mümkün dahi değil. Ya kafayı kırarsın ya çocuklarla ve adamla birbirine girersin başka yol yok. Dışarı adam dolu, yakma kendini. Yol ver gitsin

Ya ben konuya celallenip bi hışımla agir yazdım, sonra sildim sandim ama becerememişim de bi kısmını silmeyi Hahshsha.. o mesajda cocuklu adamla evlenen totosuna guvenip cocugu alacak yazmak istemistim
Ben o kısmı cook ıyı anladım :)

Hayır olmaz.

Kadın suçlu.

Çocuklu adamla birlikte olmadan önce düşünecekti. Kadın daima suçludur.

Burdaki bu ve benzeri konularda dengeyi sağlamayi beceremeyen ama çocuk yaoma konusunda uzmanlık gösteren hiçbir erkek kişisi suçlanmaz.

Çünkü kadınlar daima suçludur.

Yazarin da dediği gibi "pusulanın daima kuzeyi gösteren ibresi gibi, bir erkeğin suçlayan parmağı da daima, her zaman bir kadını gösterir "

Yazar iyimser yine de... sadece erkeklerin kadınları suçladığını zannediyor.

Yorumları okuyarak geliyorum daherkes kadına çıkışıyor.

Madem denge kuramayacak madem beceremeyecek neden bekar kızla görüşüyor diyen yok.

Birkac istisna haricinde.

Ha evet adama kızmanın konu sahibine faydası yok. Fakat hırsızın hiç mi suçu yok misali tek kabahatli koni sahibiymis gibi yazmanin da bir anlamı yok.

O çocuğu. Önceliği odur yazılmış. Yani okuduğumuzu mu anlamiyoruz
Mesele o değil zaten.

Önceliği çocuk olsun zaten. Ama madem ki bir ilişkiye girişecek,ordaki sorumlulugunu da bilecek paşa hazretleri.

Sevgili konu sahibi. Bu ilişkiyi bitirmen her iki tarafınnda selameti acisindan en doğru olan

Bu adamla olmaz
Adam denge kuramıyor. Böyle adamlar yüzünden bir dünya kv konusu var burda.

Senin de çocuklarından çekeceğin var. Çünkü adam beceriksiz.

Ve hep seb kötü olacaksin. Burdaki yorumlardan da gördün ki toplum seni suçlamaya ve üvey etiketi vurmaya pel meraklı.

29 yaşında genc kizsin. Böyle seylerle uğraşma

Sanirsam durumu anlayan tek üyesiniz. Tesekkur ederim
Cok iyi anladiniz ben asla cocuklarini birak bana gel demedim aslada demem zaten. Tek sorun bana o gün bile bile söz verip tutmamasi. Ustelik aradan 6 gün gecmis.
Elbette 1, 2, 3 gün gecse anlayisla karsilarim fakat öyle duruma geldim ki dedim artik "ben neyim burda?!" kendimide dusunmek zorundaydim..

Yavrum senin sevgilin sevgili olmayı da beceremiyor ki .. insan ilişkileri sifir.. sanıyor ki birilerini tercih etmek zorunda..sen rakip değilsin ki yerin apayrı, insan olsun da kızlarıyla iletisim kurup ebeveyn hayatını, bundan sonraki sureci öğretsin
Sen anne degilsin, anne gibi değil sıradan bi birey gibi empati kurabilirsin zaten daha fazlasını kimse isteyemez senden
Velhasıl kelam hayatını zehir etme , o gitmeden sen git , bi de terk edilmişlik sendromu yaşama egon zedelenir

Bulmuş 29 yaşında çıtır bi genç kızı manipüle edip duruyor valla kendini bi halt sanmış bence bu, eski eşi bile ben ne yaptım bak gidip çıtır bulabildi gideri var mıydı acaba bu adamın diye düşünüyor olabilir, bırakın bu aileyi kendi haline ne yaparsa yapsınlar. Ben iki çocuklu halimle almam şu adamı kız kardeşim olsan önüne çıkıp durdurmaya çalışırım, yakma guzum kendini, geçmiş travmanı mı tekrar inşa ediyorsun o geçmişteki kıymetli üvey anne mi olmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama bu adam senin baban değil senin şifan da burda değil. Geçmişte kaybettiğin değer çocuklukta görmediğin ilgiyi burdan göremezsin. Olmaz bu iş

Sorry, ama çocuklar herzaman , Anne ve baba için hep öndedir. Benim çocuklarımın kendi çocukları var, ama ikisinden birisi telefon edip, şu gün sana gelmeyi düşünüyorum desin, kiminle randevum varsa onu arkaya atıyorum ve çocuğuma zamanımı veriyorum. Bu cok normaldir.
Eger bu ilişkiyi devamlandirmak istiyorsan, buna alışacaksın.

Iste hersey este bitiyor. Nasil asilarsan oylede olur. Birde velayetin sizde olmasida büyük bir etken cok sevindim adiniza mutluluklae

Konu sahibinin yorumlarını da okudum aralarda, baba ve çocukları arasında 15 günde bir yapılan görüşmelerden bile içten içe rahatsız, sevgilisinin yani babalarının evine daha çok gidiyorlarmuş çocuklar babaannelerinin evi varken. Kendi babası önce karım demiş sevgilisi etraftan etkileniyormuş. Bu bakış açısıyla 2 çocuklu bir adamla sağlıklı bir ilişki kuramaz.
Adamla birilerinin vasıtasıyla tanışmış, olağan gelişen bir aşk, sevgi de yok, hatta konu açmış olur mu bu tarz bir ilişki diye.
Ben kendi abimin eşine, yeğenlerimi kastederek 2 çocuklu biriyle evlilik yapmak kolay değil farkında mısın diye konuştim vakti zamanında. Kadınları suçlamıyorum, çocuklu tarafa daha çok iş düşüyor bu tarz ilişkilerde ama dediğin gibi bu yorumları okumayacak birine kızmanin çok faydası yok.

Daha 29 yaşında, görücü usulü 2 çocuklu bir adamla tanışıp sevgili olmayı versin kadınlar ve mutsuz olmasınlar. Direkt yüklenmek değil aslında amaç.

Üzerime alınıp uzun uzun açıklama yaptım

Iste hersey este bitiyor. Nasil asilarsan oylede olur. Birde velayetin sizde olmasida büyük bir etken cok sevindim adiniza mutluluklae
Ama kuzucum bu senin hayatında hiç olmayacak biliyorsun değil mi? O adam ne velayet alip baba olacak yetide ne de seninle özel hayatı arasında köprü kurup iyi bir eş olacak yetide
Arkana bakma bile, kac

Yengenizle niye böyle bi konuşma yapma gereği duydunuz? Yengeniz bunun farkında mi değildi ?gorumcesinin agzindan duyunca aydınlanma mi yaşadı?
Muhtemelen bu soruyu hala olarak, vicdanen, art niyetsiz sordunuz ama yapmayın nolur . Çiftler kendi aralarında ic hesaplaşmayla zaten herseyi çözüyor art niyetsiz en ufak dis ses bile olumsuz etkiliyor, cocuksuz çiftler bile bunu yaşarken kendini bambaşka hayata hazırlayan kadına bu soruyu sormak cok kotu
Beni anlamayacaginizi, iyi niyetinizden dem vuracağınızi biliyorum ama neyse

Çünkü yeğenlerimin annesi vefat etti, kendileriyle yaşayacak 2 çocukla evlilik yapmasının kolay birşey olmadığını konuştum, daha önceden de kendisini tanımanın rahatlığı vardı birazda sanırım. Doğru bir konuşma değildi belkide o an ne düşündü tam olarak bilmiyorum, dediğiniz gibi iyi niyetten dem vurmayacagım bu yüzden.

Anlamayacağımı düşünüyorsaniz cevap yazıp yormasaydiniz kendinizi keşke.

Yahu işiniz mi yok böyle saçma işlerle uğraşıyorsunuz? Hayat böyle şeylerle uğraşmak için çok kısa. Ve bu 8 ayda böyleyse ömür boyu da devam eder.

Daha 8 aylık bir ilişki yol verin gitsin. Valla uğraşmaya, üzülmeye değmez.

Sorunsuz bir ilişkide mutlu olmak varken böyle bir ilişkide hayatınızı heba etmeyin. Üzülenin siz olacağı aşikar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…