- 23 Mayıs 2020
- 351
- 662
- 23
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Boyle bir ilişkide hayatı karmaşık olan ve iliskiye baslarken bu durumu nasil idare edecegini düsünemesi gereken erkek tarafi degil mi?Adamın evlatlarına öncelik vermesi çok normal.
bu gibi konulara bozulacaksaniz ne işiniz var 2 çocuklu dul adamla, erkek mi kalmadı.
Çocukları göze alarak baslamissaniz malesef ki diyecek pekte birşey gözükmüyor. Cocugum olsa o bir yana olur diger herkes bir yana ki buna esimde dahil. Sizinkisi büyük cesaret gercekten. Tabiki sevmenin bir kurali kaidesi yok ancak bunlar insani yıpratan süreçler. Icinizde hic kiskanclik yoktur ama zaman gectikten sonra icinize atesler düşer. Bazen sevgi problemi yasarsiniz. Bugünkü yasadiklarinizi ilerde de yasayacaksiniz. Cunku kimse cocugundan öte baska birini göremez.Iyi günler hanimlar
Kimseyle bukadar detayli paylasamadigim icin sizlerin fikirlerini dusuncelerini merak ediyorum.
Erkek arkadasim var 8 aydir birlikteyiz. O 35 yasinda ben 29. Kendisi 3 yil oldu bosanali ve bu evliliginden 2 kizi var (11 ve 14 yas).
Kizlari bastan beri kabul ettim fakat henüz tanismadik (denklesemedik)
Büyük kizi ilk beni duydugunda annesinin doldurusuna gelip para istedi babadan ve alamayinca babasiyla tartisti bana küfürler etti beni sebep bildi ve bagini kesti. Fakat kücügü daha cok babaci ve iki haftada bir veya tatillerde geliyordu sürekli babasina. Tabi bu sürecte biz erkek arkadasimla fazla görüsemiyorduk kiz babaannesine gittiginde görüsürdük 2-3 saatligine. Sorun yoktu benden yana hep anlayisliydim.
Neyse zamanla erkek arkadasim ben anlayisli oldukca sanki kiymet bilmemeye basladi. Birgün Tartismistik kalbimi kirmisti ve ben meseleyi bulusarak hal etmek istedigimi söyledim. Bulusacaktik ama araya hep birseyler girdi ve oldu 6 gün. 6 gün boyunca aramiz soguktu oda benden birsey olmamis gibi davranmami bekledi hep. Ama yapamadimki icim buruktu sonucta.
Her Neyse tam bulusacagimiz hafta büyük kizida birden aradi ve gelmek istedigini söyledi. Tabiki bende cok sevindim erkek arkadasimin adina sonucta büyük kizi o adimi atmisti. Kizlar geldi kaldilar babalarinda ve erkek arkadasim bana gün verdi bulusalim bu meselemizi konusalim diye anlastik. O gün geldi catti beni aradi neymis büyük kizi alisverise ve yemege gitmek istiyormus. Artik canima tak etmisti cünki 8 gündür aramiz soguktu bulusamiyorduk ve hep anlayisli olan bendim. Bu sefer dedim bana söz vermistin bir cözümunu bulabilirsin aslinda.
Cok üzüldü iki ates arasinda kaldim cocugu kirip hayir diyememki dedi. Hayir Deme zaten fakat bir cözümünü bul ben bugün bu meseleyi konusmak istiyorum kac gundur erteliyoruz hep birseyler giriyor araya dedim. Bu sefer anlayisli olamayacagim kuklan degilim dedim.
Her neyse uzun lafin kisasi o gün gitti cocuklariyla ve beni yine bir kenara atti..
Oysa cözüm coktu. Ve 2 gün boyunca aramadi sormadi beni anca cocuklari annelerine biraktiktan sonra aradi. Yani cocuklara acikca delikanlica diyemediki ben X le gorusecegim 1 saatligine. Neymis büyük kiz aylar sonra ilk defa gelmis ve ona hayir demek olmazmis. O zaman bana söz vermeseydi onca gün bekletmeseydi.
Cocuklarda özellikle büyügü benimle tanismak istiyordu fakat ben erkek arkadasimla arami düzeltmeden cocuklara rol yapip tanisamazdim kisiligimde bu yoktur.
Bu olaydan sonra cok yiprandim. Gelecegimizi dusundum demek ben hep en son planda olacagim hep yipranacagim.. Oda diyor cocuklarla tanissan böyle zorluklar yasamayiz.
Kesinlikle cocuklarini bosversin demiyorum fakat dengeyi tutsun. Cocuklarinin hic birseyine Hayir diyemiyor özellikle büyügünden cok cekiniyor. Oysa cocuklar ayri ve hayat arkadasi ayri kategoridir degil mi?
Neye kizacagimida bilmiyorum inanin bir yandan onuda anliyorum fakat kendimide düsünmek zorunda degilmiyim? Asiri anlayisli olmanin sonu böylemidir?
Ayriligi düsünüyorum kafam cok karisik..
Sizin fikirlerinizi dusuncelerinizi merakla bekliyorum
Bence babanız baba olmanın ne demek olduğunun pek farkında değil; baba bir kızın arkasındaki dağdır, kendi evlatlarını üvey annenin vicdanına bırakan insan baba değildir.Kesinlikle eminim benimde evladim olsa anlardim bukadar takmazdim.
Dediginiz gibi burda karsi tarafin tavri cok önemli bastan nasil yaparsa ona gorede herkes oyle davranir. Benim annemle babamda bosandi lar. Babam tekrar evlendi ve bastan beri bizlere dedi önceligim esim hastaligimda sagligimda o yanimda olacak sizler aile kurup gideceksiniz.. Beni düsünüyorsaniz eger bunu kabul edin. Tabi ilk kizdik kücüktük ama simdi diyorum ki iyikide babam evlenmis ve bir hayat arkadasi bulmus. Benim erkek arkadasim cok pasif dis etkenlerden cabuk etkileniyor ne dusunurler kizarlarmi diye cok düsünüyor
Çocuklarının önüne eşini koyan babanızı örnek göstermeniz de konuya bakışınızi gösteriyor zaten. Her çocuklu boşanıp yeniden evlenen eşini ön planda tutarsa ne olacak o çocuklara? Arada denge kurmasını istemek ayrı bir öncelik beklemek ise yanlış.Kesinlikle eminim benimde evladim olsa anlardim bukadar takmazdim.
Dediginiz gibi burda karsi tarafin tavri cok önemli bastan nasil yaparsa ona gorede herkes oyle davranir. Benim annemle babamda bosandi lar. Babam tekrar evlendi ve bastan beri bizlere dedi önceligim esim hastaligimda sagligimda o yanimda olacak sizler aile kurup gideceksiniz.. Beni düsünüyorsaniz eger bunu kabul edin. Tabi ilk kizdik kücüktük ama simdi diyorum ki iyikide babam evlenmis ve bir hayat arkadasi bulmus. Benim erkek arkadasim cok pasif dis etkenlerden cabuk etkileniyor ne dusunurler kizarlarmi diye cok düsünüyor
Neden yuruyor bılıyormusunuz aynen soylediginız gibi oldugu ıcın. Cocugun terbiye sını baba veriyor cunku baba cocuga sizi guzelce asılamıs demekkı.o cocuk annede olsaydı belkide sorunlar cıkacaktı..Çok guzel bır noktaya degınmıssınız.. Kesınlıkle katılıyorum. Allah mutluluğunuzu daim etsin.Yorumlari okumadim ,9 yasinda bi erkek evlat sahibi adamla nisanliyim . Çocuksuz kadin cocuklu adam evliliği bal gibi de olur , çirkef bi yapım var buna rağmen çok mutluyum
3 yıllık birlikteliğimizde bir kere bile cocuk bana trip yapmadi , ben cocugun kalbini kırmadım, anne uzakta ,cocuk bizimle
Es adayim cocuga guzel guzel benim onun için ne kadar değerli olduğumu ve artik 3 kişilik bi yaşantımız oldugunu oyle bi işledi ki Allaha şükürler olsun ufacık sorun yasamadik
Is adamda biter arkadaş, evlada da ese de eşit sevgi saygı..ayrıca adam kral gibi paylaşılamayan kisi ilan edilmemeli..es de cocuk da baba da yerini bilip saygı duymayı öğrenmeli
Sana tavsiyem iyi olc bic , en nihayetinde cocuk bunlar ,gerçek sevgiyi anlıyorlar , benim oğlum bana oz annesi kadar yakin bunu da bizzat babasi sağladı
omCok kotu cok sımdıden boyleyse hemde... yarın bırgun karsına nelerle gelecek kim bilir. Devam etme sakın ha sakın... Bekar ve cocuksuz bayanlar lutfen Bosanmıs cocuklarla evlenmesın. Yurumez.
Cok teşekkür ediyorum.. bizde cocugun hamuru da iyi şükürler olsun, ne eksek meyve veren bi cocuk.Neden yuruyor bılıyormusunuz aynen soylediginız gibi oldugu ıcın. Cocugun terbiye sını baba veriyor cunku baba cocuga sizi guzelce asılamıs demekkı.o cocuk annede olsaydı belkide sorunlar cıkacaktı..Çok guzel bır noktaya degınmıssınız.. Kesınlıkle katılıyorum. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?