Erkek arkadasim ve kizlari

Filmi izlemek istiyor musunuz gerçekten ?

Erkek cocuklari üvey babaya kiz cocuklari üvey anneye cok gicik olur ve dogasi geregide olmasi normaldir ...ayrilinn.siz bekar evlat ne bilmiyorsunuz o ise cocuklu ve hep öncelikleri dogal olarak kizlari olacak ve sizde kiskanacaksiniz hatta anneleri dolduruyo diceksiniz .....mutsuz olursunuz bir laf söyleseniz kötü kalpli üvey anne olursunuz atalarimizi dinle davul bile dengi dengine

Hoşunuza giden yorumlara cevap verip geçecek kadar basit bir konu değil bu.. Keşke öyle olsaydı. Fragmanı yaşadınız, film farklı mı olacak sizce? Yanıp ölüp bitiyor olsanız bile kaçın,kaçın...

İki çocuklu eşi vefat etmiş bir adamla evliyim. Yaklaşık iki yıllık bir beraberlikten sonra evlendim. Çok şükür dengeyi koruyabildi. Özellikle şu pandemi döneminde okul ve üniversite kapalı olduğu için evlendiğimden beri hiç dışarı çıkmadan aynı evdeydik. Son zamanlarda çok bunaldım ama düşününce çocuklardan dolayı değil. Eşimin iş değişikliği ve maddi kaygılar yüzünden. Çocuklar da beni benimsedi ve hatta bazı konularda babalarının değil benim tarafımda oluyorlar. İlerde benimde çocuğum olursa onun öz olmasada abi ve ablası olacağını bilmek içimi rahatlatıyor. Konu sahibi çıktığın yol zor bir yol. Çocukların yaşı tehlikeli bir yaş dönemi. Sevgilin yanında durup ortak hareket ederseniz çözebilirsiniz ve çocuklar seni sever. Ama bu durumda sanki yalnız bırakılmışsınız gibi. Çok iyi düşünün çünkü bu yola çıkarsanız bütün yük sizde olacak gibi

Onun hayattaki önceliği hep kızları olacak. Çocuklu biriyle evlenirken bunu göze almalısınız. Çünkü olması gereken budur. Aksini yapıyorsa ilerde sizin çocuklarınıza da kıymet vermez. Bence yol yakınken dönün.

Kizlariyla ilgilenmesi dogru ama onlar yokken sizle gorusmekiydi. Siz bekar ve cocuksuzsaniz cocuklu biriyle neden iliskiye girdinizki boyle cok zor bence bu ilişkili yürümez

+1

Bu filimin fragmanı değil çekim hazırlıgı

daha fragmanı var

sonra asıl filim başlarsa gör cümbüşü ,

çocukları herzaman senden daha kıymetli , senden bir çocugu olursa ondan bile daha kıymetli olcak

bunu bil ona göre davran

Şu çocuklar senden kıymetli olacak, sen 2. planda olacaksın, senden çocuğu olsa bile o çocuklar senin çocuğundan ve senden daha kıymetli olacak diyenleri anlamıyorum. Türkiyede anne baba boşanınca çocukları genelde anne sahipleniyor, baba bir yabancı gibi olup hiç evlenmemiş çocukları yokmuş gibi bir hayat yaşıyor. Örneklerini çevremizden bolca görüyoruz. Sanki farklı ülkelerde yaşıyormuşuz gibi konuşuyor bazı üyeler.

Nasıl bir baba çocuklarını 2.plana atar hayret doğrusu."Önceliğim karım"diyen birinden çocuk yapmayın bence!
Babalık ve analık çok farklı ...elbette önceliği evi olacak kaldı ki konu sahibi bunu bizzat yaşamış ve su anda babasının bu tavrının da ne kadar doğru olduğunu görmüş. ..Eşim beni öncelik olarak gormeseydi evlenmezdim. .çocuk yapıp yapmayacagim da sizin haddinize değil. Yorum yapmak ayrı bir insanın hayata bir can getirme kararını sorgulamak ayrı. ..siz de herkese bu kadar kolay müdahale edebiliyor musunuz onu sorgulayin bence ...Bu adamdan çocuk da olur koca da zira eşini evini zirveye koyar herkes de bunu bilir.. annesine de başkalarına bunu daima söylemiştir eşimi üzen beni göremez diye....keşke herkes aile olabilse işte. ...ben çok mutluyum eşimin tavrindan doğrusu keşke hep erkekler bu bilince ulassa. ..

Kucuk cocugu olan (ozellikle ergenlik doneminde) bosanmis bir beyle hic evlenmemis bekar bir kadinin birlikteligi bence mantiken yanlis.
Cok guzel bir yastasiniz, bence baskalarinin hayatina dahil olmak, kendinize zar zor 1 yer bulmaya calismak yerine sizinle guzel 1 hayat kuracak olan kisiyle devam etmeniz daha mutlu eder fikrimce.

Evet çocuklar ayrı hayat arkadaşı ayrıdır. İç güdüsel olarak insan için çocuktan daha önemli bir varlık yoktur. Beni kenara attı falan bunlar komik, çocuk gündeme gelince evet hep ikinci plana atılacaksınız. Bu kaçınılmaz kabul edip yola devam edin ya da yol verin . . .

Bir de sürekli " çocukları kabul ettim " diyorsunuz.Çok rahatsız oldum, açlardı da doyuruyorsunuz, üst baş alıyorsunuz sanki ihtiyaç sahibi gibi. Adam ne bileyim marazlıymış da siz kabul etmişsiniz gibi. İsterseniz kabul etmeyin çocukları yani ne sandınız anlamadım siz kabul etmezseniz tamam bebeğim istemiyorsan sokağa atıyorum mu diyecek ? size böyle bir seçenek mi sundu ? o adam çocuklu bir adam bu gerçeği kabul etmişsiniz çocukları değil, kabul etmezseniz yeniden anneleriminin karnına girecek değiller.

Gençsin. Yarın bebeğin olacak. Neden 2 çocuklu bir adamlasın? ikinizin de ilk heyecanı olabilecek bir durum olabilecek yaştayken. Adama da sana da o kızlara da hepinize yazık. Herkes dengince bulmalı . Eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar. 3 çocuklu eşi vefat etmiş arkadaşım tek çocuklu eşi vefat etmiş bir adamla evli. Adamın kızı o kadar çok seviyorki onu. Karşılıklı birbirinizi üzmeden bitirin. Yanlış bence

Herşeyi geçtim sende tam üvey anne potansiyeli mevcut

Adamın önceliğinin çocukları olması çok güzel. Maalesef her erkek böyle değil.
Ama sizin durumunuzu pek iyi görmedim.

ben de boşandım, bir erkek çocuğum var. her zaman önceliğim oğlum olacak. illa ki insan ilişkilerim oluyor fakat ben de olsam, bana küsmüşken çocuğum adım attıysa o ne kadar süre, nerede görüşmek isterse öyle yapardım. biraz anlayışlı olabilirdiniz ama tabii ki bu konuda suçlanacak kişi siz değilsiniz.

karşınızdaki kişinin babalığını karakterini bilemiyorum ben genele konuşacağım, erkek olduğu için, kendi çocuğumun babasından yola çıkarak söylüyorum (ki kendisi oğlanı hafta sonu aldığında, biraz huysuzluk yaptığında bana getirmek ister, biraz öksürse hapşırsa getirip eve bırakır komşu çocuğu gibi) neyse bununla da tüm babaları yargılamak olmaz ama hani ben kendi yaşadığımdan pay biçerek yorum yapacağım; bütün gün kızıyla vakit geçirip akşam da sizinle 2 saat bile olsa, aranızdaki meseleler konuşulup halledilecek süre olmasa da sırf söz verdiği için görüşebilirdi bunu düşündüm ben.

ortayı bulması gereken kişi erkek arkadaşınız. bulamıyorsa ve bulamayacaksa da böyle bir ilişki için çok zorlamayın derim ben. çünkü ileride sadece çocuklar değil adamın anası babası kardeşleri osu busu bir ton muhabbetle uğraşacaksınız. densiz bir uzaktan kuzen çıkıp ay eski eşiyle de şöyle olmuştu diyecek, işler ilerledikçe eski eşiyle bile muhatap olmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz...

bu konuda hepiniz haklısınız.
adamı tebrik ediyorum ayrıca. çünkü erkekler genelde boşanınca çocuğu da unutuyorlar.
şimdi siz anne değilsiniz inş. olunca anlayacaksınız evlat varsa denge diye bir şey yoktur.
her zaman evlat ağır basar. sizin öz çocuklarınız olsaydı onlar bu duruma hiç takılamazdınız. yani bir programınız olsaydı ama kızlar araya kaynak yapsaydı hoşunuza bile giderdi.
bence çocuksuz birini tercih edin.

Erkek başka biriyle evlendiğinde çocuklara haksızlık ettiğini düşünüp ekstra bir korumaciliga bürünüyor. İkinci planla olacaksin denmesinin sebebi bu bence. Asıl Türkiye'de çok daha yaygın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…