Erkek arkadasim ve kizlari

Henüz ilişki aşamasında o dengelerin kurulması çok zor
Biz evlendikten sonra eşim çok iyi denge tutmasına rağmen 3-4 yılımızı aldı
Erkek arkadaşınız çocukları annesinde yaşayan bir baba, psikolojik olarak zaten onları kaybettiğini düşünüyor ve kazanmak için elinden geleni yapıyor, bu aşamada denge sağlamanız imkansız.
Evlenilir, zaman geçer, herkes birbirine alışır, bu arada baba gerekli dengeleri kurar, siz de destek olursunuz zaman işidir bu. Çocuklarla hayat sizin düşündüğünüz gibi olmuyor, mesela özel bir program yapmışızdır pat diye biri hasta olur gece eşim alıp hastaneye götürür, bizim program iptal olur, haa bir kez de anneleri götürsün diyebilirm ama demem eşim üzülür çünkü aklı kalır ve bu gibi durumlara hiç üzülmedim de. Eşimin çocukları artık büyüdüler biri 21, diğeri 17 yaşında ama yine de acil bir durumda babalarını ararlar, bazen başbaşa bırakırım onları beni kabullenmiş olsalar da babaları ile başbaşa vakit geçirmek isteyebilirler. Bunlar yaşanırken eşim beni de hiç üzmedi, annelerinin kötü niyetli davranışları oldu, çocukları doldurup yollaması oldu, gece yarıları çocukları bahane edip araması, yazması oldu bazen benim çocuksuz bir insan olarak anlayamadığım durumlar oldu, her zaman eşim beni düşünerek hareket etmiştir ama dedim ya bu işler zamanla oluyor. Yazdıklarınızdan bu durumları pek anlayışla karşılama durumunuz olmadığını anladım, bence evlilik düşünmeyin

Erkek başka biriyle evlendiğinde çocuklara haksızlık ettiğini düşünüp ekstra bir korumaciliga bürünüyor. İkinci planla olacaksin denmesinin sebebi bu bence. Asıl Türkiye'de çok daha yaygın
Valla ben çevremde böyle görmüyorum. Erkek hiç evlenmemiş gibi hayatına devam ediyor, kadın çocuğun sorumluluklarını alıyor. Genelde bu böyle.

Evet malesef konuları okuyoruz hemen hazırda bekleyen klişe cevapları veriyoruz ama genelde anlamıyoruz, guzel bir noktaya deginmissinz.

Çok büyütülmüş her şey sanki cocuklar Almanya'dan geliyor ayrixa o kadar ilgili sorumlu bir babaysa neden 2 haftada bir görüyor daha sık görmek için uğraşmıyor da sizin bulusacağınız güne randevu veriyor. Kızını yemeğe çıkartıp avmye götürüp aksamına da sizinle buluşabilirdi. Kızına yarın gidelim diyebilirdi. Bence burada sizin tek suçunuz bile bile lades demek olmuş. Hiç evlenmemiş biri 2 cocuklu biriyle olmamalı. Adam hevesini almıştır birçok şeyden sizse heyecanlisiniz. Beklentilerinizi karşılayamaz.

Sizin icin kendi cocugunu arka plana atan adam, yarin sizin cocugunuzu da elin kadini icin arka plana atarsa bu kadar anlayisli olursunuz umarım.
Tabii oyle bir durum hic olmaz inşallah ama insanlik hali iste, geriye atilan baskasinin cocugu olunca hoşa gidiyordur.

bence bu işi yürütemezsiniz

yani ikiniz için de dünya farklı dönüyor

yüz yüze konuşmalıyız ille diye tutturma çağında değiliz ki

bence siz ya kızlar ya ben tutturmasına girmiş ve kızlar tercihinden rahatsız olmuşsunuz

yol yakınken ayrılın

zira çocuklu birisi ile ilişki zor

kendi çocuğunuz olduğunda dahi zor yani ortak çocukla bile ilişkide dinamikler çok değişiyor kaldı ki ilk eşten olan çocuklarla değişmesin

burada bir arkadaş vardı eşinin çocuklarına tavırlarından rahatsızdı

birlikte tatile gittik çocuk havuz istedi diye beni deniz kenarında tek bırakıp onunla havuza gitti diye

ben de demiştim ki çok normal benim eşim de aynısını yapıyor

o belirttiği yaş erkek çocukları havuz istiyor babası da onunla gidiyor

ama konu sahibi arkadaş kendisinin ikinci eş olduğu için dışlandığı hep çocukların ön planda olduğunu, eşinin annelerinden ayrı olduğu için onları şımarttığını vs düşünüyordu

özetle çocuk varsa o hep ön planda konuşurken bile çocuk önce konuşur sonra kadına sıra gelir :))))

Kadın burada suçlumu bu nedir denmiş de erkeklerin bu denge işlerince becerikli olmadıkları açık değilmi??
ortada onca evlenmemiş-çocuksuz erkek varken tutup çocuklu erkeklerle illa ilişki yaşama merakı nedir?
burada kadın seçimlerinin sonucuna katlanır.
erkeğin dengeyi tutturması çok zor çünkü.. ne yapsın atsın mı çocuklarını?

Önceki 6 gün bulusmaya çalışsaydınız o zaman. Büyük kızıyla yeni barışmış onu bırakıp gelmesi zaten uygun olmazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…