Erkek arkadaşım ve ailesi

Ahaha kusura bakma çok güldüm ya.
Biri yaş 30 oldu evlilik sözü geçmiyor diye ağlar. Öbürü daha yaş 19 ne gelini hop diue ağlar. Herkesin derdi ayrı işte.

Bence erkek arkadaşınla otur güzel güzel konuş. Erkenden bu sorumluluk duygusu ile yipranmak istemiyorum ben. Okul bitince bu muhabbetlere girmek istiyorum diye. O ayar çeker sen hiç uğraşma.

Oda evlenmiycekmiyiz bi gün annem seni gelini olarak görmüş kıymet bil kafasında malesef

Senin beynini yıkayıp oğullarıyla hemencecik evlendirme amacındalar.

Banada bi 5 yıl sonra böyle davransalar çok mutlu olucam ama şimdi değil
Hak veriyorum zaten sana. Boyle gelin guvey olmak icin cok erken. Sevgiline soylesen annesine soylesin diyecem bu seferde sen benim annemi sevmiyorsun tartismalari baslar..
Annesine direk de diyecem ne saygisiz kiz arkadasin varmis gibisinden oglunu doldurur..

Sen iyisi mi hic bisey deme yapma oyle gecistir aradiginda dersim var falan de zaten o hisseder fazla ustune gelmez. Anne de deme sakin simdiden.

Asla öyle bişey demem zaten şimdilik böylesi daha uygun teyzecim dedim bi bozuldu ama napıyım

Teşekkür ederim öncelikle. Hayır o lise mezunu çalışıyo şu anda

Teşekkür ederim öncelikle. Hayır o lise mezunu çalışıyo şu anda
Sen universitede okuyorsun, o ise erkenden is hayatina atilmis. Bir sonraki adimi askerlik ve evlilik. Yani bu durumda kayinvalidenin sana yaklasimina pek sasirmamak gerek. Duruma oglunun acisindan bakiyo. Senin tarafindan bakmadigi icin de evlilik konusunun sana ne kadar uzak oldugunu, once bitirmen gereken bir okulun okdugunu dusunemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…