Erkek arkadasım ve ailesi bitmeyen maddi yalanlar

Haklısınız

Anlam veremedim . İnanın . Benden utanmıyor eldende utanmıyor .

Herseyin en iyisimi ??? Annesi beni aradı bn dedigi ben sana 5 bin tllik bir set takabilirim dedi ben de xxxxx teyze böyle zamanda bulunabilcegini sanmıorum dedim . Sonrasında bana iftira attı kadın . Ben güya ona telde bgırmısım . Ben böyle birşey yapmadım . Sevgilimle bu sebeple ayrılık yasadım ve hala sen benim annrme saygısızlık yaptın diyor cıldıracagım artık

10 binlik mi !!! Bana annesi 4.5 binlik bir set takacagını söyledi .

Katılıyorum size . Bir cok farklı konu var baska bir konu acacagım

Siz kaça gittiniz fikir olsun bana da

Ben kendimi mal yerine koymadığım için 1 hasır set ya da 1 yumurta edecek mal muamelesi görmüyorum.
Nişanlıyım, gayet normal ilişkiler içindeyim herkesle.
Siz de kafa yapınızı değiştirirseniz daha aklı başında insanlarla muhatap olabilirsiniz

Kendiniz için bedavaya getirmek diye bir cümle kullanmayın, siz alınacak bir eşya değilsiniz.

onun haricinde eş ve ailesi cimri. Değişmezler. Rahat rahat eve bi şey alamazsınız, tatile gidemezsiniz, sizin harcamalarınıza oğluşumun parasını yiyor gözüyle bakarlar. Herkes evlenirken para harcamak zorunda değil ama görgü önemli. Siz de kendinizi gözden geçirin, beklentileriniz çok olabilir, o da işin diğer yanı

Bence siz karşı tarafın kira geliri konusunda yanılıyorsunuz. Günümüz şartlarında düşünüyorum iki emekli dediğiniz taş çatlasın 2.5+2.5=5 olsa, kira da İstanbul değilse 1.5 olsa 6.5 bin lira gelirleri vardır nişanlınızın ailesinin. Tabi ki az para değil, ama öyle herşeyi yapabilecekleri çok büyük bir para da değil. Karşı tarafın maddi durumu çok iyi diye düşünmenizi gerektirecek bir zenginlik yok gibi geldi bana.
ama onun dışında nişanlınızın ben bir yumutta bile almam tavırları çok saçma. Çalışmıyor mu bu adam maaşı yok mu? Siz çalışmıyor musunuz? Beraber çalışın yapın işte.. yoksa böyle adamla ömür geçmez.

“Beni bir gelin gibi değil de bedavaya getirmeye çalıştı” kısmından sonrasını okumadım. İnsanın kendine maddi bir değer biçmesini aklım mantığım almıyor, almayacak da. Bir de şu insanların mal varlıklarının kalem kalem hesabını tutmaktan bir vazgeçin Allah aşkına. O insanlar bir gün bir gelin gelsin de ne var ne yoksa geline hibe edelim diye yapmıyorlar, alın teriyle kendilerine güvence olsun diye yapıyorlar. Kendi evinizi kendiniz kuramayacaksanız evlenmeyin, ayy..

Bir sorum olacak cidden evin eşyaları nasıl ödenecek?

Düğün kına yapmasanız iş elbisesiyle nikah kıydırsanız da buzdolabından kaçamazsınız.
Oturup onları da siz alın demiyorlar değil mi?

Zaten anneyi babayı bir tarafa bırakıyorum 30 yaşında birinin kendi birikiminin olmaması da garip, nereye harcama yapıyor? Bu yaşamda neye önem verdiğini gösteren çok önemli bir gösterge.

Sizin yerinizde olsam evlenmeden önce tekrar düşünürdüm. Paraları olmasa bile düzgün aileler şu kadar bütçe ayırabiliyoruz biz de sıkışığız derler, düğün tarihi ona göre ayarlanır. Yalanla dolanla iş yapılmaz.

burada bazen konu açıyorlar
Adam 30 yaşının üstünde en az 5000 alıyor ev yok, araba yok, kenarda beş kuruş yok evlenmeye kalkıyorlar.
Her şey kredi
En baştan ofsayt bir durum bence
Ya adam yalan söylüyor bu konudaki gibi, ya o zamana kadar kazandığı bütün parayı ailesine hibe etti yada elinde para tutmayı bilmiyor fazla fazla harcıyor.

Canım benim. Altın bohça cart curt. Yumurta bile alamayan adamlar sen nasıl evlenmeyi hayal ediceksin acaba.sen para var diyorsun adam yok diyor. Evlenince bu adam sendende sakıncak parayı. Evin yükü senin üstüne bincek. 2 yıl diyorsun. 2 koca yıl. Aynı problem. sende yazmışsın zaten bitmek bilmeyen diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…