Merhaba arkadaslar . Sizlerle 2 yıldır asamadıgım bir problemimi paylasmak istiyorum . 2 yıldır devam eden bir ilişkim var ilk baslarda hersey cok güzeldi . 6. Ayımızda evlenme teklifi aldım . Bi süre sonra aile tanısması oldu . Erkek arkadasım daha sonrasında cok degişmeye basladı . Ailesi ve sevgilim devamlı kendilerini parasız cok fakir insanlar olarak lanse etmeye basladılar ki bu insanların 2 emeklisi 2 evleri ve calısan hiç bos durmayan bir ogulları var . Ve bir kira gelirleride var . Her telefon knsmamızda veyada mesajda hep bir maddiyat hep bir para konusu geciyor bu durum benm sogumama sebep oldu . Aileler tanıstıgında kayınvalide adayım isteklerimize cok makul oldugu halde hayır yanıtını verdi . Yani anlayacagınız beni bir gelin gibi deilde bedava ya getirmeye calıstı . Haliyle ailem ve ben durumdan cok rahatsız olduk . Suandada erkek arkadasımla knstumuzda devamlı yalan söylüyor maddi anlamda 30 yasında bir erkek ve durumları türkiye sartlarında iyi ama bana 1 yumurta dahi alamam dedi . Bu durum benim hayallerimi yıkıyor bana böyle konustukca nişan söz vs asla hayal kuramıyorum . Var oldugunu bildigim halde bizi aptal yerine koymaları canımızı oldukca sıkıyor . Biten kredileri devam ediyormus gibi davranmalar bizim adetimizi hiçe sayıp kendi adetini kız tarafına yaptırmaya calısmalar . Kayınvalideme oglunuz yüzügü gümüş istiyor dediginde altın alacaksınız adet bu diyor bana söz bohcası yapacaktı birden caydı gerek yok dedi . Bohcada altında herseyi problem haline getiriyolar . Beni pazardan bohca alısverişine cıkalım diye erkek arkadasım zorluyor . Bende her genc kız gibi uygun olanı istemem hatamı ? Lütfen bana akıl verin arkadaslar cok zor durumdyım