- 28 Şubat 2017
- 7.904
- 21.980
Evlilikte gizli saklı olur her zaman arada bir kırmızı çizgi olur böyle gt e tokat enseye şaplak laçka ilişki yaşarsanız asıl o zaman sağlıksız olur sınır saygı kalkar senin hiç mi annenle kız arkadaşlarınla özel sohbetin dertleşmen kız kıza iki makaran yok niye okusun kocan bunu ?Eşler arasında gizli saklı olmaz hele ki evliysen ben telefon karıstıran biri değilim
Ortada bir kadın var ve bugune kadar ne mesajlar attıgına bile bakmadım. Telefonunun aifresini bilmek benim hakkım oda benimkini bilebilir gizli saklı olmaz evlilikte
Konumdan takip etmeyi isteyen oydu ben telefonunu hiç kurcalamadım sadece danıstım ilerdede sifreni bilmeyecekmiyim siye sordum olay böyle gelişti ben kimsenin elinden telefon almadım karıstırmadım konum ar bana demedim kıskanc bir karakterde değilim eşinin evine gidiyoe cocugu alıyor tek kelime etmiyorum o benim hayatımı kısıtladı hep ben yine ayak uydurdum giydiğim kıyafetten görüştüğüm insana kadarÇok doğru yapmış aslında ilk konum aç muhabbetinde ayrılması gerekirdi beni çipli köpek gibi konumdan takip edecek kadar sözüme güvenmeyen insana yallah başkasının başını ağrıt der şutlarım siz de kimseden şifre istemeyin şifre vermeyin ne münasebet ya tel kurcalamayla size güvenecek olan hiç güvenmesin yani hiç mi onur gurur ne bilmiyosunuz bir erkek sizin önce telefonunuzu kurcalayıp sonra güvendiği zaman kendinizi nasıl aşağlanmış hissetmezsiniz mesela nasıl hala aynı gözle sevebilirsiniz ?
Bilgisayarı kullanmıyor sürekli bazanın altında duruyor bilgisayarda calısmıyordaAdamın bilgisayarında, işine ve işyerine dair bilgi/ belge ve dosyalar olabilir. Dolayısıyla bilgisayarını da kimsenin kullanımına açamaz.
Çalışmayan cihazda neyin dersini çalışacaktınız o zaman ? Adamın, kişisel bilgi ve dosyalarını kurcalamak mıydı amacınız ?Bilgisayarı kullanmıyor sürekli bazanın altında duruyor bilgisayarda calısmıyorda
BencedeŞifreyi vermek istemeyebilir bunda bir sorun yok, ama tepki olarak ayrılması saçmalık. Ayrılmak için resmen bahane aramış.
Yanı evde yasıyorken evlilik planı yapıyorken mi eş değiliz? İlla nikah mı olması lazımEş değilsiniz ama.
Ama konu sahibine var dendiiiAma senin kocan yok ki?
Bilgisayar calısıyor kullanmıyor muhalefet yapmaya yazıyorsan sus basımı agrıttınÇalışmayan cihazda neyin dersini çalışacaktınız o zaman ? Adamın, kişisel bilgi ve dosyalarını kurcalamak mıydı amacınız ?
Yapmasaydın sen niye ayrılmadın hayırdır benim neyimi konumdan takip etceksin ne ima ediyosun sen bana diyemedin bak adam nasıl şak diye tepki koyduKonumdan takip etmeyi isteyen oydu ben telefonunu hiç kurcalamadım sadece danıstım ilerdede sifreni bilmeyecekmiyim siye sordum olay böyle gelişti ben kimsenin elinden telefon almadım karıstırmadım konum ar bana demedim kıskanc bir karakterde değilim eşinin evine gidiyoe cocugu alıyor tek kelime etmiyorum o benim hayatımı kısıtladı hep ben yine ayak uydurdum giydiğim kıyafetten görüştüğüm insana kadar
Bir elmanın iki yarısıyız falan diyebilirsiniz, manevi olarak kabul. Ama eşler arası derseniz evet orada illa nikah olması lazımYanı evde yasıyorken evlilik planı yapıyorken mi eş değiliz? İlla nikah mı olması lazım
Ama onun kocası yok ki? Bizi çıldırtmak istiyorAma konu sahibine var dendiii
Nikah cüzdanını eline alana kadar eş değilsin eşin gibi görme adam nikahtan 1 saat önce kalp krizi geçirip ölse hastanede organlarında mezarlık yerinde söz sahibi bile değilsin ne eşi herkese böyle kolay tav olmayın çok eş gören adam kıyar o nikahı zor değil sende görme ne alaka ayrıca eşin bile seni konumdan takip etmek istese tepki vermelisin bu senin iffetine hakaret sen neyi takip ediyorsun ne düşünüyorsun ki benden konum istiyorsun diyebilmeniz lazım eşe deBencede
Yanı evde yasıyorken evlilik planı yapıyorken mi eş değiliz? İlla nikah mı olması lazım
Daha fazla zaman kaybetmediğin ve daha fazla sorumluluk sahibi olmadan bittiği için mutlu olmaya başlamalısın.hayal kırıklıgı
Bencede
Yanı evde yasıyorken evlilik planı yapıyorken mi eş değiliz? İlla nikah mı olması lazım
Evet nikah sözleşmesi insanları eş yapar haklar kazandırır. Yoksa nikah şapkayı alır giderYanı evde yasıyorken evlilik planı yapıyorken mi eş değiliz? İlla nikah mı olması lazım
E sen söyle şu an Adam seni tek sözüyle terk etti gitti. Arada nikah yokken ağlamaktan başka ne yapıyorsun? Ayrıldık dedi bitti yani, belki eşyaları almaya gelir falan. Bu kadar.Bencede
Bana msj atabilir misin? Ben size atamıyorum. Bişey sormam gerekiyor.Bir elmanın iki yarısıyız falan diyebilirsiniz, manevi olarak kabul. Ama eşler arası derseniz evet orada illa nikah olması lazım
Konu nedirr yeni üyesiniz korktumBana msj atabilir misin? Ben size atamıyorum. Bişey sormam gerekiyor.
Eski üyeyim aslında yazın anlıcaksınız :)Konu nedirr yeni üyesiniz korktum