- 24 Mart 2019
- 2.942
- 4.098
- 38
Ve terk edilmek için çok haklı bir sebep karşı taraf icinBen onu eşim olarak gördüm herzaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve terk edilmek için çok haklı bir sebep karşı taraf icinBen onu eşim olarak gördüm herzaman
Partner oluyorsunuz o zaman evli değil. Ülkemizde partnerliğin yasal statüsü yok.Bencede
Yanı evde yasıyorken evlilik planı yapıyorken mi eş değiliz? İlla nikah mı olması lazım
Evet. Nikah memuruna evet demeden karım kocam eşim demekle olmuyor. Evlenmeden eş olunmaz.Bencede
Yanı evde yasıyorken evlilik planı yapıyorken mi eş değiliz? İlla nikah mı olması lazım
Şu mesajınla bitirdin benim için konuyu…Ben onu eşim olarak gördüm herzaman
Net erkek.erkek arkadasımla 2 senedir beraberiz bir cocugun var ve eski eşini cocugu alma günlerinde görüyor aynı evde cok vakit gecirdik birbirimize asık oldugumuzu düşünüyorum telefonda herzaman konumu acık görmeme ragmen nereye gittiğini söyler telefonunu saklamaz kaçırmaz ama hiç sifresini bilmedim bakmaya da calısmadım telefonun ekranını ters koymazdıda bir gün aradım erkek arkadasımı video izlemiştim ona istinaden dedim ki eşler birbirlerinin telefon şifresini bilebilir mi ? Benimle niye bilsin diye 1 saat tartıstı sonrasında telefon benim özel alanım sifremi vermek istemem sen bana guvenmiyormusun dedi. Ve sonra görüştüğümüzde ayrılmak istediğini söyledi. Bu güne kadar aramızda sogukluk yoktu problem yoktu geldi ve benim telefon özel hayatım ben kimseye bu yasıma kadar sifre vermedim kimseden almadım sen guvensizsin düşüncelerimiz uymuyor diyerek ayrıldı ve gitti.