- 19 Mayıs 2020
- 46.560
- 208.658
- 548
Yanlış yapmışsınız karıştırtmayacaktınız, onun ne haddiydi kimle görüştüğünüz ne giydiğiniz nereye gittiğiniz. Kendi sınırlarınızı koruyamazsanız onun koruması böyle üzer.Benim herseyima karısır kıyafetimw kimle görüştüğüme nereye gittiğime ben aifresini karıstırmak içinde sormadım bilebilirmiyim diye sordum ve vermeyeceğini söyledi geldi ayrıldı
Adam en ufak bi pürüzde 2 yıllık ilişkiyi bitirmiş senin dediğinize bi bak. Allah aşkına bi kendine gel ya hayal aleminde mi yaşıyorsun?Ben onu eşim olarak gördüm herzaman
Ama senin kocan yok ki?Ben onu eşim olarak gördüm herzaman
Ne harika bir ilişkiBenim herseyima karısır kıyafetimw kimle görüştüğüme nereye gittiğime ben aifresini karıstırmak içinde sormadım bilebilirmiyim diye sordum ve vermeyeceğini söyledi geldi ayrıldı
+1000000Ya neyse şifre falan saçma konular. Sizin çocuklu biriyle ne işiniz var ki zaten? En büyük problem bu bence. Gencecik yasinizda değer mi
Fırsatı oldugundada vermediözür dilerim ama siz de durduk yere ortalığı bulandırmışsınız. telefon şifresi, sosyal medya hesap şifresi, banka kartı şifresi ve bunun gibi şeyler kişiseldir. eşler birbirilerinin şifresini bilebilir de bilmeyebilir de ama bu durduk yerde istenmez. Bir vesile olur, telefonda bir şey bakmanız gerekebilir ve karşı taraf söyleyebilir. Ama durup dururken şifre istenmez.
Eğer çok seviyorsanız ve barışmak istiyorsanız. "ben senin şifreni istemiyorum, güvenmiyor da değilim. yanlış anlaşıldı. Ben bir video izledim onun etkisinde kaldım orada eşler acil durumlar için birbirlerinin telefon şifresini bilmeli gibi bir şey diyordu, ondan sordum" gibi bir şey diyebilirsiniz.
Ama sevgilin öyle düşünmüyor, fikri değişecek gibi durmuyor. Napacaksın? Yapacağın bir şey yok.Eşler arasında gizli saklı olmaz hele ki evliysen ben telefon karıstıran biri değilim
Ortada bir kadın var ve bugune kadar ne mesajlar attıgına bile bakmadım. Telefonunun aifresini bilmek benim hakkım oda benimkini bilebilir gizli saklı olmaz evlilikte
Aramızda guven problemi hiç olmadı guveniyorumda ben benden ayrılacagını tahmin bile etmedim karsıma gecti ve senin düşüncen bana uymuyor dedi ayrılmak istedi ve gervekten anlam veremiyorum ben mi yanlıs dusunuyorum bu adamın telefonuna düzenli mesaj atan bir kadın var ve bu kadın barısmak istemiş kedide söylemişti böyle bir durumda ben hiçbirsey bilmiyorum o ne diyorsa onu biliyorum neden görmek benim hakkım olmasın biz bir ilişki yasıyoruz evlilikten bahsediyoruz ilerde cocuk için de mesaj atıcak bahaneyle ben ne yazdıgını hiçbir zaman bilemeyecekmiyim ki söyledim bunada cocuk ile yazdıgı birsey seni ilgilendirmez sen mesaj karıstırıp huzursuzluk cıkarmak istiyorsun dedi halbuki bunu yapmak istesem 2 senedir yapardım zaten hiç yapmadımSanırım eski eşiyle irtibat halinde olduğundan ne konuştuklarını vs görmek istediniz. O güveni istediniz. Ama fena rest çekmiş erkek arkadaşınız.
Geçirdiğiniz 2 yıla da saygısı yok ki şak diye bitirmiş.
Ayıp etmiş.
Bir haltlar karıştırıyor ki amma büyütmüş
Birbirinizi çok darlamışsınız. Okurken ben bunaldım.Benim herseyima karısır kıyafetimw kimle görüştüğüme nereye gittiğime ben aifresini karıstırmak içinde sormadım bilebilirmiyim diye sordum ve vermeyeceğini söyledi geldi ayrıldı
O ise yıldırım hızıyla boşanmış (!).Ben onu eşim olarak gördüm herzaman
boşverin ayrılmanız iyi olmuş. Bu hep aranızda sorun olacaktı. Çocuklu adam eski eşi ile çocuk nedeniyle görüşüyor, mesajını görecektiniz belki siniriniz bozulacaktı bekli görmenizi istemedi. Özel alanına girmenizi istemedi. Size de her konuda karışıyormuş, siz de sınır koruma konusunda sıkıntı var sanırım. Kendimden örnek vereyim, biz eşimle birbirimizin banka kartı şifresini biliyoruz. Eşimin telefon şifresi yok, instegramı var ama şifresini hiç merak etmedim. o benim sosyal medya şifremi bilmez ama gerekirse söylerim. Ben onun mail şifresini biliyordum ama geçenlerde bana bir yerden mail gelecekti onun mailini vermiştim, sonra mailine girmeye çalıştım şifreyi ya yanlış girdim ya da değiştirdi bilmiyorum giremedim, Eşime söyledim bana mail gelecekti diye o da gelmiş dedi bana forwardladı, Ona şifreni mi değiştirdin diye hiç sormadım bile. Yani umurumda değil. Böyle şeylerin eşler arasında sorun edilmesi bana çok abes geliyor.Fırsatı oldugundada vermedi
Doğru demiş. Çocukla ilgili şey seni ilgilendirmez. Görsen ne görmesen ne.Aramızda guven problemi hiç olmadı guveniyorumda ben benden ayrılacagını tahmin bile etmedim karsıma gecti ve senin düşüncen bana uymuyor dedi ayrılmak istedi ve gervekten anlam veremiyorum ben mi yanlıs dusunuyorum bu adamın telefonuna düzenli mesaj atan bir kadın var ve bu kadın barısmak istemiş kedide söylemişti böyle bir durumda ben hiçbirsey bilmiyorum o ne diyorsa onu biliyorum neden görmek benim hakkım olmasın biz bir ilişki yasıyoruz evlilikten bahsediyoruz ilerde cocuk için de mesaj atıcak bahaneyle ben ne yazdıgını hiçbir zaman bilemeyecekmiyim ki söyledim bunada cocuk ile yazdıgı birsey seni ilgilendirmez sen mesaj karıstırıp huzursuzluk cıkarmak istiyorsun dedi halbuki bunu yapmak istesem 2 senedir yapardım zaten hiç yapmadım
Şimdi nasıl görünüyor gözüne?Ben onu eşim olarak gördüm herzaman
Hiçbirsey yapmayacagım o benden ayrıldıAma sevgilin öyle düşünmüyor, fikri değişecek gibi durmuyor. Napacaksın? Yapacağın bir şey yok.
hayal kırıklıgıŞimdi nasıl görünüyor gözüne?
Kök ve çekirdek ailenizden birisi olsa dahi telefon, bilgisayar gibi şeylerin sifresi size özel olmalı. Kendinize ait özel alanınız olsun. Bu sekilde sağlıklı bir ilişki yürütebilirsiniz. Aksi halde güven duymuyorsanız içinizde bir şüphe varsa o ilişkiyi devam ettirmenin bir anlamı yok.erkek arkadasımla 2 senedir beraberiz bir cocugun var ve eski eşini cocugu alma günlerinde görüyor aynı evde cok vakit gecirdik birbirimize asık oldugumuzu düşünüyorum telefonda herzaman konumu acık görmeme ragmen nereye gittiğini söyler telefonunu saklamaz kaçırmaz ama hiç sifresini bilmedim bakmaya da calısmadım telefonun ekranını ters koymazdıda bir gün aradım erkek arkadasımı video izlemiştim ona istinaden dedim ki eşler birbirlerinin telefon şifresini bilebilir mi ? Benimle niye bilsin diye 1 saat tartıstı sonrasında telefon benim özel alanım sifremi vermek istemem sen bana guvenmiyormusun dedi. Ve sonra görüştüğümüzde ayrılmak istediğini söyledi. Bu güne kadar aramızda sogukluk yoktu problem yoktu geldi ve benim telefon özel hayatım ben kimseye bu yasıma kadar sifre vermedim kimseden almadım sen guvensizsin düşüncelerimiz uymuyor diyerek ayrıldı ve gitti.
Benim herseyima karısır kıyafetimw kimle görüştüğüme nereye gittiğime ben aifresini karıstırmak içinde sormadım bilebilirmiyim diye sordum ve vermeyeceğini söyledi geldi ayrıldı
Çok doğru yapmış aslında ilk konum aç muhabbetinde ayrılması gerekirdi beni çipli köpek gibi konumdan takip edecek kadar sözüme güvenmeyen insana yallah başkasının başını ağrıt der şutlarım siz de kimseden şifre istemeyin şifre vermeyin ne münasebet ya tel kurcalamayla size güvenecek olan hiç güvenmesin yani hiç mi onur gurur ne bilmiyosunuz bir erkek sizin önce telefonunuzu kurcalayıp sonra güvendiği zaman kendinizi nasıl aşağlanmış hissetmezsiniz mesela nasıl hala aynı gözle sevebilirsiniz ?erkek arkadasımla 2 senedir beraberiz bir cocugun var ve eski eşini cocugu alma günlerinde görüyor aynı evde cok vakit gecirdik birbirimize asık oldugumuzu düşünüyorum telefonda herzaman konumu acık görmeme ragmen nereye gittiğini söyler telefonunu saklamaz kaçırmaz ama hiç sifresini bilmedim bakmaya da calısmadım telefonun ekranını ters koymazdıda bir gün aradım erkek arkadasımı video izlemiştim ona istinaden dedim ki eşler birbirlerinin telefon şifresini bilebilir mi ? Benimle niye bilsin diye 1 saat tartıstı sonrasında telefon benim özel alanım sifremi vermek istemem sen bana guvenmiyormusun dedi. Ve sonra görüştüğümüzde ayrılmak istediğini söyledi. Bu güne kadar aramızda sogukluk yoktu problem yoktu geldi ve benim telefon özel hayatım ben kimseye bu yasıma kadar sifre vermedim kimseden almadım sen guvensizsin düşüncelerimiz uymuyor diyerek ayrıldı ve gitti.
Bende bunu yediremedim kendime bir kerede bilgisayarı istemiştim ders calısmak için onada özel hayatım demişti biz beraber yasıyoruz aynı evdeyiz nasıl oluyorda özel hayat oluyorEski eşiyle barışmış olabilir mi? Tamam şifreni verme de niye ayrılıyorsun pat diye. Sanki bahane bulmuş. Hayır kendisi her boka karışacak kıyafete şuna buna, ama iş kendisine gelince "bönö köröşömözsön". Hadi ordan! Çifte standartçı herif.
Adamın bilgisayarında, işine ve işyerine dair bilgi/ belge ve dosyalar olabilir. Dolayısıyla bilgisayarını da kimsenin kullanımına açamaz.Bende bunu yediremedim kendime bir kerede bilgisayarı istemiştim ders calısmak için onada özel hayatım demişti biz beraber yasıyoruz aynı evdeyiz nasıl oluyorda özel hayat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?