Erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyor

Aramızda sadece 3 yaş fark var ama konuyu okuyunca asırlar var gibi hissettim. 3 yıl sonra doğsaydım bunların içine mi düşecektim, yoksa sadece belirli bir popülasyon mu böyle, hâlâ aklı başında olanlar var mı?
19 yaşımı geçeli öyle çok olmadı 6 senecik..
Ama sanki 60 yıl gibi.
18-19 arası stajyerlerle çalıştım 40 günde ne ben onları anladım, ne onlar beni.
Deldirmedikleri yer kalmamış, abuk sabuk yerlerinde dövmeler.
Bir de onları göstermek için formaların çilesi..
Akşama kadar sevgili muhabbeti, hatta bir tanesi eve hergün adam atıyom derdi ( yaş 18!)
Ben anlamadım bu işi...

Çok karışık ilişki rahmetli olmuş ama cenaze namazını kılmayı erteliyo gibisiniz... Yazım tarzınız ifadeleriniz valla okuyayım dedim ama sona,doğru bıraktm. Tek kelimeyle saçmalık yaşadığınız...

erkek arkadaşım bana ilişkinin başlarında kelimenin tam anlamıyla TAPARDI hani bana lamborghini al sonra onu parçala desem lamborghini almanın bi yollarını arar sonra onu hiç düşünmeden parçalardı. bakın ben hastanede sahipsiz küçük dost canlısı bir kedi görmüştüm. fotoğrafını çektim erkek arkadaşıma da yolladım sahiplendirmeme yardım etsin diye. birini buldu bakabilecek ve sırf benim için işinden izin alıp kediyi almaya gitti, bide kaybolmuş 2 saat dolaşmış tek başına. o zamanlar ben pek böyle DELİCESİNE AŞIK değildim. hatta hoşlanmak dışında pek sevmezdim de denebilir. şimdi ise ben ona resmen tapıyorum ve yolda yürürken şuraya girelim mi dediğimde sonra sonra ya sen gidersin bi ara. ya yolumuzun üstü yazarken ellerim titriyor girsek nolacak beni niye kırıyorsun. eski mesajlarımızı okuyorum çok fazla yok whatsapp'ım silindi ve sadece twitter DM'de ki mesajlar kaldı eski. onlar bile eskiden beni nasıl sevdiğini anlamama yetiyor. kendi yaşıtı bir arkadaşının bu arada kendisi 19 yaşında erken çocuğu olmuş çocuğunu görünce direk ben aklına gelmişim gözleri dolmuş bir tanede biz yapalımmış falan filan. şimdi ise evlilik istemiyorum yada bunu direk dile getiremese de evlilik konusu açıldığında -ki öyle ciddi bir şey şuan hiç düşünmem çünkü üniversite- sinir sistemi bozuluyor bi kasılıyor sanki. konumuz şu; ARKADAŞLARI. eğer onların gözlerini dondurma kaşığıyla çıkartabilecek olsaydım gerçekten çıkartırdım, sonra da servis ederdim. ya sen vasıfsız bir insansın 1 ay önce başka kıza aşıktın tapıyordun şimdi başka kıza onla da işler yürümedi yeni kız arayışındasın tamam okey ama benim 2 yıllık ilişkimi neden bozuyorsun neden ona karı kız gösteriyorsun neden konuşturuyorsun. diyeceksiniz ki içinde olmasa o da konuşmaz. hiçbir fikrim yok kafayı yedim. bakın kız twerk yapabildiğini söylemiş sevgilim de yaptığını sanıyorsundur yapamıyorsundur filan demiş kız götünü sallaya sallaya video atmış. ÇILDIRIYORUUM. bunlar çok eski konular bunları size bile açmam doğru değil biz atlattık geçti filan ama söyleyeyim dedim. yine arkadaşlarıyla yazlığa gitti allahım 8 tane kızı takip etmiş. bide gerizekalı mı bu plaj voleybolu oynuyorsun altı üstü voleybolu çok sevmiş voleybola gidecekmiş okey git gerizekalısın ayran gönüllüsün. kimle gidecek? yazlıkta tanıştığı kız voleybolcuymuş onun kulübüne. neyse ki kız bunu takmamış takibine bile geri dönmemiş öyle olunca çıkarttı sevgilim de takipten. şimdi diyeceksiniz ki bu adamın hiç mi iyi yanı yok, elbetteki var ama insanoğlu 10 tane iyilik yap yinede 1 tane kötülüğünü hatırlar. sürekli league of legend oynuyordu bir aralar ve sürekli arkadaşlarının gösterdiği kız olayları sürekli benle ilgilenmemeler bana ters soğuk davranmalar ben artık bıktım kavga ettik benden ayrıldı barıştığımızda instagramını açta bi bakalım diye güldüm açtı galiba kendisi de unutmuş yürüdüğü kızı herneyse kızla konuşmalarını okuyorum sonlara doğru biz tekrar konuşmaya başladığımızda gayet normal üstte bi fotoğraf gördüm normal fotoğraf ama fotoğrafı görür görmez tamam ya yeter okuduğun deyip elimden çekip almaya çalıştı. kendisi inkar etse de sanıyorum ki tam bir üstteki fotoğraf aklına geldi birden. kız elinde sigara, altında iç çamaşırı fotoğraf atmış sigaramı yakıcam diyor. benimki de demiş ki sen beni yaktın şuan AYRILALI 2 GÜN OLUYOR 2 YILDIR BİRLİKTEYDİK. kız arkadaşlarım diyor ki ayrı olduğunuz için bir şey deme hakkın yok. ona da okey diyelim hadi. düzelttik aramızı. fakat aynı şeyler arkadaşım. tekrar ayrıldık sebebi ise benim çok değişmemiş. lütfen bana burada gördüklerinize kıyasla kimin değiştiğini anlatın. evet ben değiştim. seni çok sevdim. ayrılıp barışmalar falan filan. ha bu arada bu yazlığa gitme olayından önce tatsız bir şey oldu evine gittim biraz oturduk sonra giderken beni bıraktı otobüse otobüs gelmiyor gelmiyor benim evime giden iki otobüs var oradan 5-6 numara gidiyor ama ben sevgilimle vakit geçirmeye o kadar dalmışım ki dedim yok ya buna binmicem. sonra ne mi oldu? allah için keşke zamanı geri alıp o otobüse binebilseydim. bağırmaya başladı ya egzemam var benim güneş bana yaramıyor diyorum anlamıyor musun vs. vs. tamam bu da benim hatam özür dilerim. ama sonra yazlığa gidip 1 hafta güneşlenmen? küfür etmeyeceğim. aramız bi aralar tam düzelir gibi oldu, ama yine bir kızla konuşuyordu. ve sürekli kızlara mesaj atıyordu işte "cansu bi bakar mısın acil" gibisinden. neden yazdın diyorum atıyorum arkadaşı melike bi kızla tartışmış melikenin arkadaşı cansu diye ona yazmış melike çok havalanmış düzeltmek lazımmış. TAMAAAAM OKEEEY, ama melikenin ilgilisi cansu değil? bizzat biliyorum daha yakın arkadaşları var o kızın senin de tanıdığın sen gidip niye o güzel kıza yazdın? konuştuğu yazlıktan kızla görüşmemesini istedim konuşmicaksın o kızla dedim hayır konuşucam dedi direk. böyle biriydi ama son bir ayda bazı şeyler yaşadık bunları kesinlikle anlatmayacağım çünkü şuan yazmış olduklarımdan bin kat daha kötü ve beni düşündükçe paramparça ediyor. o olaydan sonra daha doğrusu o olayı çözdükten sonra eskisi gibi çok iyi olmaya başladık, yine daha az umursamaz daha az ilgisizdi fakat ne kız vardı ne bir şey. ve içim sevgi dolu ona karşı. hayallerimiz var motor alıcaz ikimizde ve bu hayal için çalışıyor. çalışıyor-du. sorunumuz burada başladı işi bıraktı ve yine arkadaşında çok kalmalara başladı, league of legend'a başladı. geçen gün bir şey oldu şok oldum. barbara palvin'e benzeyen bi kız var gösterim mi ya dedim benim göstermemde bi sakınca yok birlikte bakar üff be ne kız deriz ama o kızı ben ona ayarlamaya çalışmam sonuçta her neyse dedi ki "isim" şu kız mı, ben şok ben vefat. o kız kim ya dedim arkadaşım gösterdi. yine mi başlıyoruz her şeye?
Bir ilişki de erkek değilde kız onun üstüne düşmeye başladıkça tabiri caizse kız kovalamaya başlayınca o İliski çıkmaza giriyor. Evet ask hesap isi değil sende zamanla ona vazgeçilmez olduğunu hissettirince o da seni cepte görüp ona gore davranmış kırmak istemiyorum ama bu yaptıkları aldatmaya girer ister ayrı ol.ister beraber çünkü çok zaman geçmemiş bende şuan seninle ayni durumdayım 4 yıllık ilişkim bitti dayanamadım ben trrkrttim bazen insan vazgeçmeyi bilmeli bu adam bundan sonra düzelmez belkide değişmedi belki de gerçek yüzü buydu o yüzden kafana takma ve kurtulmaya bak canım..

Başka derdin yok mu bi tarafının bi tarafından daha küçük olması ve bu çocuk dışında, bu nesil niye böyle yaa
Bir de vajinal gazı varmış sevişirken rahatsız oluyormuş ama sevgilisi bunu hiç dert etmiyormuş. O nedenle onun gibisini bulamaz sanıyor galiba.

Hani tamam senin bedenin. Yas 19. Reşit olmuşsun ama hala ergenlikten çıkamamışsın. Konuna yorumum yok sadece resim paylaşarak böyle özel şeyleri anlatmamanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Owwwww atarlı giderli ergen 18 yaşını geçtigi, 3 yıldır cinsellik yaşadıgı

için büyüdügünü sanan ama hala ergen kafasıni yaşıyan bi kızcagız..

Egodan yakinip ha bire egolu davranan her yoruma kendini açamayan egosuz bi kız whayy beee...

Millete haddini bildirmeye çalisan bi çocuk ciddiye alasi gelmiyo insaninEn Büyük KK...

Lamborghini li ilahinla sana mutluluklar ....

Fotoğrafın yeterince begenilir umarim ve egon yeterince olşanir :deli:

Belki bi gun vajinal gazina bi cözum bulup yeni ufuklara yelken açarsin yolun açık olsun:cry:

Aramızda sadece 3 yaş fark var ama konuyu okuyunca asırlar var gibi hissettim. 3 yıl sonra doğsaydım bunların içine mi düşecektim, yoksa sadece belirli bir popülasyon mu böyle, hâlâ aklı başında olanlar var mı?
Aynen bende aynısını düsündüm bu konuyu okuyunca. 7 yas var konu sahibiyle aramızda ama sanki asır var. Attığı mesaj anlaşılmıyor okeyler falan. Laçkalasmıs anlatım tarzı değişik betimlemeler. Vajinal gaz falan bunlar nasıl muhabbet böyle biz ne zaman bu kadar rahat olduk böyle.

Konu sahibinin ergen oluşu aşikar.. okuduğum şeyden doğru düzgün bir şey anlamadım. Sadece üzülüyorum neden bir genç kız kendini ifade edemez ve kuş kadar beyni olan başka bir ergen için kendini üzüp buralara kadar konu açacak kadar dert edinir? Cidden gençlik dert de bilmiyor.. merak etme daha karşına vajinal gazını kabul eden çok erkek çıkar şöyle salak saçma karakterdeki insanları hayatında barındırma yeterli.

Kesinlikle ayrilmalisin. Hayatina öyle insan veya insanlar girecekki bu cocuktan kurtulduğun icin sukrediceksin emin ol daha 19 yaşındasın gururunu bir erkek icin bu kadar ayaklar altına alma derim

Ve ego kasarak yorum atmayin demenden ne demek istedigini cok iyi anladim.. ne zama konu acsam konu disinda sacma sapan bir seye takiliyorlar.. senin kasikla gozleri oymak istemene bile yprum yapmalari gibi.. hepsi 40 yas ustu oturup butun konulara boşan boşan yaziyorlwr ama sevgili muhabbetlerinde boyle hic empati diye bisey yok en kucuk seye "lackalasmis iliski" yaow teyze biz boyle anlasiyorux sanane sen konuya odaklansana...

Ve ego kasarak yorum atmayin demenden ne demek istedigini cok iyi anladim.. ne zama konu acsam konu disinda sacma sapan bir seye takiliyorlar.. senin kasikla gozleri oymak istemene bile yprum yapmalari gibi.. hepsi 40 yas ustu oturup butun konulara boşan boşan yaziyorlwr ama sevgili muhabbetlerinde boyle hic empati diye bisey yok en kucuk seye "lackalasmis iliski" yaow teyze biz boyle anlasiyorux sanane sen konuya odaklansana...
Hadi kos ip atla sen arkadaslarinla cocugum buralarin edebi sana gelmez :KK66:

X