Erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyor

ayrılamıyorsam peki? ondan başkası beni bu şekilde kabul etmezmiş gibi geliyor ya. çok fazla takıntılıyım. fakat bazen içimde böyle bi fırtınalar kopuyor ya bana erkek mi yok diyorum böyle giderse ayrılırım filan, ama sonra bana yazıyor konuşuyoruz ve ben sırt üstü yatıp göbeğini sevdirmekten mayışmış bir kediye dönüyorum.
Zaman geçer değişir düşüncelerin ayrılırsın ama sen ayrılmazsan onun ayrılması daha yakın sana diyeyim ben şimdiden.O çok değişmiş kaçan kovalanır tarzında sana olan ilgisi azalmamış yani. Ya o arkadaşına uydu ya da senden sıkıldı arkadaşı da onun için tam istediği bahane oldu...

Zaman geçer değişir düşüncelerin ayrılırsın ama sen ayrılmazsan onun ayrılması daha yakın sana diyeyim ben şimdiden.O çok değişmiş kaçan kovalanır tarzında sana olan ilgisi azalmamış yani. Ya o arkadaşına uydu ya da senden sıkıldı arkadaşı da onun için tam istediği bahane oldu...

anlıyorum teşekkür ederim

son bir şey rica ediyorum beğeni alabileceğiniz ve ego kasabileceğiniz çok çok fazla konu var lütfen burada haddinizi bilin karşınızda kalbi kırılabilecek bir insan olduğunu bilin ona göre şeyler yazın
bunun üzerine insanlardan yardım mi bekliyorsunuz??saçma.bence bir uzmana danışın ruh halinizi hiç iyi görmedim ben

ne güzel dediin, iğrenemiyorum belki ona ihtiyacım olduğunu beni başka kimsenin böyle kabul etmeyeceğini düşünmemden dolayıdır
Dostum öyle bir şey yok seni olduğun gibi kabul edecek insanlar bulursun , hem bu adam seni kabul etmiş mi oluyor sence? Adam kafasına göre ilişki yaşıyor, seni sürekli aldatıyor şimdiden. Biraz düşünüyorsan kendini ayrıl şu ergenustan.

bunun üzerine insanlardan yardım mi bekliyorsunuz??saçma.bence bir uzmana danışın ruh halinizi hiç iyi görmedim ben

bahsettiğim şey tam olarak bu kibar kibar alttan alttan laf sokmaya çalışmasanıza ya ne yaptım da uzmanlık oldum allah allah

Dostum öyle bir şey yok seni olduğun gibi kabul edecek insanlar bulursun , hem bu adam seni kabul etmiş mi oluyor sence? Adam kafasına göre ilişki yaşıyor, seni sürekli aldatıyor şimdiden. Biraz düşünüyorsan kendini ayrıl şu ergenustan.

gerçekten kendimi beğenmiyorum fiziki açıdan bile ya bir tarafım diğerine oranla daha küçük bi asimetri var. FAZZZLAASIYLA takıntılı bir insanım fotoğrafı sonradan kaldırırım, böyleyim

Eklentiler

• WbDgyL.jpg
    WbDgyL.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 368
inanır mısınız fotoğrafta dikkat ederseniz büyük olan baş parmağıma bile takıntılıyımdır ama o da işin şakası yani, demek istediğim kendimde onu bile fark edecek kadar inceleme yapmam :super:

Sadece o kabullenir dediğin takıntılar neler?
Niye sartliyorsun kendini bi kişiye.. kimse olmasın ama saçma sapan şeyler de olmasın hayatımda diyemez misin..

beni çekiyor ben de onu çekerim madem demek 19 yaşında! Genceciksin yaa..

ilgi sevgi bekleme bu çocuktan.. Zira o sadece oyun oynayan bi ergen.. kendine hayri yok muhtemelen.. kızlarla konussun kız bi foto atsın o bi laf etsin yok cvp yok begeni vs oooo dünyalar onun olur..

Sevilmek değer görmek ilgi bunlar güzel şeyler ama yasina yakışır şekilde.. Amaç mutluluk olmalı.. Bu anlattiklarin boşa harcanan zaman..

Amacım kalbini kırmak değil, bu kişiden daha iyisini hak ediyorsun ve eminim seni sevmiyor. Kendine bunu reva görme. Ne halt yersen ye de ona ve uzaklaş söyleyeceklerim bu kadar.

Niye mecbur hissediyorsun daha 19 yaşındasın yapma etme gözünü seveyim bırak o dondurma kaşığını elinden engelle o çocuğu her yerden.

iki yıl hatta neredeyse 3 yıl geçirdiğin insanı birden bırakmak çok zor ve bunu istemiyorum sanki. çünkü o benim alışkanlığım. sabah kalkınca 3 yıl boyunca mesaj attığım insan. bir gelenek sanki.

Sadece o kabullenir dediğin takıntılar neler?
Niye sartliyorsun kendini bi kişiye.. kimse olmasın ama saçma sapan şeyler de olmasın hayatımda diyemez misin..

beni çekiyor ben de onu çekerim madem demek 19 yaşında! Genceciksin yaa..

ilgi sevgi bekleme bu çocuktan.. Zira o sadece oyun oynayan bi ergen.. kendine hayri yok muhtemelen.. kızlarla konussun kız bi foto atsın o bi laf etsin yok cvp yok begeni vs oooo dünyalar onun olur..

Sevilmek değer görmek ilgi bunlar güzel şeyler ama yasina yakışır şekilde.. Amaç mutluluk olmalı.. Bu anlattiklarin boşa harcanan zaman..

burada anonimim galiba size anlatabilirim, dediğim gibi vücudum orantısız yüzüm bile orantısız biraz. göğüslerimden biri küçük biri büyük. kendimi çıplakken bile beğenmiyorum. en önemlisi bir kız sevişirken bile kusurlu mu olur ya. vajinal gaz var bende, arada sırada böyle küçük, tamaam bazen çok büyük sesler çıkıyor. utandırıyor. ama o buna gerçekten çok alışık ve hiç umurunda değil.

iki yıl hatta neredeyse 3 yıl geçirdiğin insanı birden bırakmak çok zor ve bunu istemiyorum sanki. çünkü o benim alışkanlığım. sabah kalkınca 3 yıl boyunca mesaj attığım insan. bir gelenek sanki.
3 yıllık ilişkimi bitirdim. 3 ay oldu yeni yeni atlatıyorum. Psikopatlık derecesinde alıştığı şeyleri bırakamayan biriyim. Telefondaki bi uygulama güncellendiğinde bile acayip üzülüyorum eskisine alışmıştım diye düşün. Ben ayrıldıysam sende yaparsın bahane üretme kendine.

3 yıllık ilişkimi bitirdim. 3 ay oldu yeni yeni atlatıyorum. Psikopatlık derecesinde alıştığı şeyleri bırakamayan biriyim. Telefondaki bi uygulama güncellendiğinde bile acayip üzülüyorum eskisine alışmıştım diye düşün. Ben ayrıldıysam sende yaparsın bahane üretme kendine.

çok abarttım ama onun gibi erkek bulamam gibi geliyor yani biz çok fazla şey yaşadık ama bunları gidip sağda solda anlatmadı, nerede böyle erkek üstelik bizim yaşımızdayken. 19 yaşında bir erkeğin tek derdi genelde etrafa nasıl karı kız götürüyorum diye imaj vermek olur

gerçekten bunu hak ediyor mu? :110:

İçinden de tabii onunla münakaşaya girme. Şunu anlamamız lazım çok zor ama böyle. Erkekler bizim gibi değiller seviyorlarsa bir şekilde belli ediyorlar ama sevmiyorlarsa açık olamayıp sadece uzaklaşmakla yetiniyorlar. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin her köşe başında 100 erkek var. Sallayın gitsin. Acı vardır acı olur ama her şey geçiyor o kadarını söyleyeyim.

Alışkanlığın diye geri kalan hayatını çöpe atmaya hep bu duygular içinde geçirmeye razı mısın peki? Bu bebeğin gidişatı malesef iyi değil canım yakında senden başka şeyler ister ve sende 3 yıllık ilişkim ayrılamam deyip istediğini verirsin.. Ne yaparsan yap ipleri onun eline verme ama böyle devam edersen oda olacak muhtemelen. En iyisi devam etme bu Bebekle. Yaşlarımız çok uzak değil ve yaklaşık senin yaşında tanıştım canözümle. Ne hissettiğini duygularını anlayabiliyorum ama karşındaki malesef adam değil canım bebek ve olgunlaşması için çok fazla yontulması gerekiyo belki diğer kızlarla seni aldatarak belki hayatla ama bu süre sana çok acı verir ve sen sonunda ondan iğrenirsin o kadar söylüyorum. Şuan herşey hayaller motor almak kadar ufak görünebilir ama çook büyük düşünmen canım ve malesef bu bebeyle bu mümkün değil acı çekersin.

X