- 26 Temmuz 2016
- 338
- 228
Belirttigim ozelliklerin hepsini konu sahibi tasiyor. Siz de onu destekleyip saygidan uzak bir sekilde,konuya yorum yapan 'TEYZELERI' alay edercesine elestirmissiniz. Ben siz oylesiniz demedim. 40 yas ustu kadinlara laf soyluyosunuz ben de o 40 yas ustu kadinlarin coguna ait vasiflari siraliyorum. O teyzelerin cogu sizin yasinizdayken birini mutlaka sevmistir ama eminim ki bu kadar basitlesmemistir iliskisini de basitlestirmemistir.16 yasinda egitimci olmayi nasil basardiniz o da apayri bi merak konusu. 22 yasinda egitimci olabilmisken hele...
Ben genel olarak 40 yasindaki teyzelerden bahsetmedim ama boyle yazanlar hep buyuk oluyor. Gecmisteki hatalarini bizde gorup birak diyorlar buraya kadar anliyorum ama buraya dertlesmeye moral bulmaya geliyoruz birakabilirsin yapabilirsin demek yerine "ne kadar seviyesizsin, laçkasın, şöylesin böylesin, terk et, bu oğlan sana nasil dayaniyor" boyle yorumlarla karsilastim ve biktim artik. Ve ileri duzey korece sertifikasi aldim kendimin 3 kati buyuk insanlara ders verdim ayni zamanda isaret dili ogretmenligi sertifikam da var