Erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyor

Bence iliskinin başlarında o seni saplantı haline getirmiş sonra ilgiyi kesince sen onu saplantı haline getirmişsin. Kac kez yakalamışsın aldatma girişimlerini ne bekliyorsun şu saatten sonra eski haline geri döneceğine inanıyor musun? Bu kadar umutsuz olma daha 19 yaşındasın.

Ve ego kasarak yorum atmayin demenden ne demek istedigini cok iyi anladim.. ne zama konu acsam konu disinda sacma sapan bir seye takiliyorlar.. senin kasikla gozleri oymak istemene bile yprum yapmalari gibi.. hepsi 40 yas ustu oturup butun konulara boşan boşan yaziyorlwr ama sevgili muhabbetlerinde boyle hic empati diye bisey yok en kucuk seye "lackalasmis iliski" yaow teyze biz boyle anlasiyorux sanane sen konuya odaklansana...
Bir zamanlar o 40 yas ustu kadinlar da 19 yasindaydi. Eminim ki cogu vajinamdaki gazla beni kabul eden bir erkegi asla birakamam diye kendini kucuk dusurmemistir. O 40 yas ustu kadinlarin cogu 19 unda biz cinsel iliski yasiyoruz diye kendini orda burda afise de etmemistir. Ve yine o 40 yas ustu kadinlarin cogu kendini begenmedigini soyleyerek aslinda yuksek egolarla ve benmerkezci anlayislarla resimlerini de paylasmamistir. Keske sizler de 40 yas ustu kadinlarin 19 undaki gibi olabilseydiniz de burda vajinanizdaki gazdan degil de egitiminizle ilgili sorunlardan bahsedebilseydik...

Şimdi bi şeyler diyicem ve kızacaksanız ama demezsem rahat hissetmiycem. Bence sizin yaşınız 13 falan. yeni ergenliğe girmiş,hormonları yüzünden ne yapacağını bilmez hâle gelmiş bir kız. Bu nasıl ergence,nasıl çarpık bir ilişkidir. Türk kadını neden kendine değer vermiyor, neden kendini tek bir erkeğe kakalamaya çalışıyor ve o erkeğin kötülüklerine rağmen erkeği bırakmıyor A N L A M I Y O R U M. Yahu adam kaç kez kızlarla konuşmuş etmiş. Çamaşırlı kızlara bakmış. Sizden başka bir kıza bakmış. Hiç mi zorunuza gitmiyor? Kusura bakmayın ama ikinizde zihnen ergensiniz. Olgun bir insan böyle saçma sapan bir ilişki yaşamaz. Böyle çocukça şeyler yapmaz. Yapacağın tek şey bu çocuktan ayrılmak ne olacak.

Konuyu okup anlayana kadar kör oldum.
Daha gençliginizin başında çekilir mi bu insan. Ayrıl gitsin. Dik dur. Onunla ilgilenme bitti de. Bak nasıl dönüyor g.tünde. sen onunla ilgilendikce bi tarafları kalkmış. Bırak seni kaybetme korkusunu yaşasın.

Konuyu okurken böyle bir insanın seninle ciddi düsünecegi hiç ama hiç aklımdan gećmedi. Kendine eziyet etme bırak su adamı. Belliki alışmışsın ayrılmak zor geliyor. Ama inan bana daha mutlu olursun. Senin pesinde kosacak ne erkekler bulursun.

Bence senin yasin 15 ,sevgili.olduğun kişide ergen muhtemelen :kızgın:boşver canım kuçugum sen bu sevgili muhabbetleri ,erkeklere yedirecek koca ömRUN olacak ,acele etme ... güzel bir bölüm oku ,okuma bak kisacasi

Ağzın çok pis. Egoda zirvedesin. Ve yaşın kaç bilmiyorum ama genç çocuk Arası bir yetişkinlik grubu var ya, hani sivilceleri olanlar, o gruptansın.
Bence kendine bir Çeki düzen vermenin vakti. O Adamı da salla ya, takip etmiş de voleybolmuş da, kedi aramış da aman da aman. Ne büyük aşk

TAAAMAM OKEY.
Kisa ve net olarak ozetliyorum soyleyeceklerimi.
Bir laf vardir annem hep soylerdi.
Kudurmus azmistan beterdir diye. Duydunuz mu?

Sizikiside o hesap. Durup durup tekrarliyor. Bu is boyle yurumez yuruyemez. Ask da gelir gecer. Daha yasiniz neki niceleri olur.
Seni boylesine kullanan bir insandan bir sey beklememelisin.

Ayrica konustugunuz gibi yazdiginiz icin. Cumleler ic ice gecmis ve bende travma yaratti. 2 cumleden birinde taamam okey tarzi soyleyis var :KK43:
Etkilendim tamam okey diyorum surekli :)

Her neyse,
Sonuc itibariyle hayatinda bir kisi ile beraber ise bir sahis;
2. 3. Kadinlar niye. Hemde acik secik fotograflar var ortada. Ben sanmiyorum ki sadece fotograf yollamayla kalsin. Demem o ki yol yakinken kes at.

Selam kızlar benim konuştuğum bir adam vardı ama üç aydır konuşmuyoruz. Bayramın üçüncü günü akşam bayram mesaji attım amacım onun whatsaptan engelleyip engellediğini öğrenmekti tek tık vardı neticesinde yoktu sonraki gün sabah sekiz buçuk ta bayram mesaji için ses kaydı atmış sizce bu tesadüf mu insan bayramın birinci ikinci gün atar bayram mesaji bayramın son günü sabahın sekizinde ses kaydı atmış dün forumda açtım ama sizce kızlar siz ne düşünüyorsunuz.

Cevaplarınizi bekliyorum kızlar. Fikrinize ihtiyacım var.

Bir zamanlar o 40 yas ustu kadinlar da 19 yasindaydi. Eminim ki cogu vajinamdaki gazla beni kabul eden bir erkegi asla birakamam diye kendini kucuk dusurmemistir. O 40 yas ustu kadinlarin cogu 19 unda biz cinsel iliski yasiyoruz diye kendini orda burda afise de etmemistir. Ve yine o 40 yas ustu kadinlarin cogu kendini begenmedigini soyleyerek aslinda yuksek egolarla ve benmerkezci anlayislarla resimlerini de paylasmamistir. Keske sizler de 40 yas ustu kadinlarin 19 undaki gibi olabilseydiniz de burda vajinanizdaki gazdan degil de egitiminizle ilgili sorunlardan bahsedebilseydik...

lol.. anlattiginiz gibi birisi oldugumu nereden biliyorsunuz? Ben hicbir zaman bi erkegi birakamam demem. Sevgilimin eline bile dokunmadim hicbir yerde resmimi paylasmadim. Iliskim disinda da sorunum yok cok sukur hayatimda. Okul birincisi ve her alanda sertifikasi olan daha 16 yasinda egitimci olmus birisiyim bunlarin hepsini iliski problemimizi yazmadan once belirtmemiz mi gerek?

lol.. anlattiginiz gibi birisi oldugumu nereden biliyorsunuz? Ben hicbir zaman bi erkegi birakamam demem. Sevgilimin eline bile dokunmadim hicbir yerde resmimi paylasmadim. Iliskim disinda da sorunum yok cok sukur hayatimda. Okul birincisi ve her alanda sertifikasi olan daha 16 yasinda egitimci olmus birisiyim bunlarin hepsini iliski problemimizi yazmadan once belirtmemiz mi gerek?
Belirttigim ozelliklerin hepsini konu sahibi tasiyor. Siz de onu destekleyip saygidan uzak bir sekilde,konuya yorum yapan 'TEYZELERI' alay edercesine elestirmissiniz. Ben siz oylesiniz demedim. 40 yas ustu kadinlara laf soyluyosunuz ben de o 40 yas ustu kadinlarin coguna ait vasiflari siraliyorum. O teyzelerin cogu sizin yasinizdayken birini mutlaka sevmistir ama eminim ki bu kadar basitlesmemistir iliskisini de basitlestirmemistir.16 yasinda egitimci olmayi nasil basardiniz o da apayri bi merak konusu. 22 yasinda egitimci olabilmisken hele...

X