Erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyor

Sizin iliski bitmis külleri kalmamıs. Gözü dışarda sevdigin adamın o ask falan kalmamıs. Hem daha o da ergen hayatını kurmamıs. Bence kendine gel biraz seni sallamıyor bu kişi.

Rahatlıkta son nokta
Vajinal gaz varmışta 3 yıldır takmamışta sağda solda anlatmamış!! :olamaz:
Lütfetmiş bırakma peşini yapış :olamaz:
Bu insanlar ne geniş abi ya.
Bir de foto koymuş umarım sensindir
Gıcık olduğun birini karalamıyorsundur burda:olamaz:
Elinden gelse yazıştığı kızları sen değerlendireceksin
:skandal:

Ablacım daha çok gençsin, öncelikle kaldır o fotoğrafını. Burdan, o fotodan senin face adresini bulup ailene ulaşmaya çalışacak piskopatlar bile çıkabilir sırf kendi istediği hayatı yaşamıyorsun diye.

Ikincisi çok güzel bi kızsın, elini sallasan nelerini bulursun biliyorsun.

Üçüncüsü o takıntı dediğin, beni kimse kabul etmez dediğin durumlar her kadında var olan şeyler ve hiç bi erkeğin umursamadığı şeyler. Bir kadın olarak kendini tanımadan cinsellik yaşamamanı dilerdim ama artık olmuş. En azından bundan sonra kendini ve bedenini tanımaya çalış.

Ve Son olarak da erkek arkadaşın da çok küçük ve yaşının gerektiğini yapıyor. 17 -18 yaşlarında bi insana takılı kalmak normal bi şey değil. Gezin tozun, farklı insanlar tanıyın, yaşınızın gerektirdiği gibi flört edin, okuyun kendinizi geliştirin. Ne yapmasını istiyosun, 17 yaşında tanıştığı kızla nikah yapmasını mı? Adam büyüo ve fikirleri istekleri değişiyor. O yüzden de artık sende takılı kalmak istemiyor. Sende aynısını yap.

Siz aşırı agresif sinirli birisiniz. Bu arada ilişki denen birsey kalmamış aranızda bilginize

son bir şey rica ediyorum beğeni alabileceğiniz ve ego kasabileceğiniz çok çok fazla konu var lütfen burada haddinizi bilin karşınızda kalbi kırılabilecek bir insan olduğunu bilin ona göre şeyler yazın
Yarısını okuyabildim ama genelde kadın aşık olunca konu biter,hiç başka bahane aramaya gerek yok.

Canım ilişkiyi nasıl kurtarabilirim demişsin ama hangi ilişki? Bağımlı olduğun bu abazadan kurtulmalisin bence. Ve sonra daha yaşına uygun entrikasiz, masum,yaşların elverdigince romantik ilişkiler yasamani tavsiye ederim.

Yaridan sonrasini okumadim, okuyamadim. 19 yasindaki cocuk elbet degisecek duyhusal anlamda da fizyolojik anlamda da. Daha cocuk dedigimiz yastaki adam sonucta. Yazim tarziniz da hic hos degil. Belli ki sizde kucuksunuz, gencecik insanlar nasil boyle yazmayi kendilerine yakistiriyorlar vallahi anlamiyorum. Dondurma kasigiyla goz cikarma nedir ya kirk yil dusunsem aklima gelmez.

Seni kabullendigini dusunup seni hak etmeyen bir adamın her halini kabul etme.
Çok gencsin daha olgun yaşlara geldiğinde bu sana değer vermeyn seni aldatan pislik için harcadigin zamana uzuleceksin.
Emin ol kabullenilmesi gereken bir şey yok ortada zamanı geldiğinde seni gerçekten svn bir adam geldiğinde kabullenmek falan gibi saçma laflara gerek kalmayacak. Şimdi kabullenmiş falan diye saçma sapan bir adamin edepsizliklerini cekip oturma. Zaten seninle yaşadıklarını anlatmaması gerekir bu özel bir şey değil. Yada gcmisinde yaşadıkların için seni segmeycek mankafa sevmesin o kapasitesizlikte bir adam başta sana layık değil zaten. Kabullenilmesi gereken bir şey değil geçmişin boyle dusunup kndini pisliğin tekine mahkum etme.
Daha çok gencsin ayrıl o pislikten. Kimbilir ne pislikler yapıyor ya sana hastalık bulaştırırsa? Ne gerek var boyle ortalık malı olmuş bir erkek için ilk gençlik yıllarını harcayasin ki...

gerçekten kendimi beğenmiyorum fiziki açıdan bile ya bir tarafım diğerine oranla daha küçük bi asimetri var. FAZZZLAASIYLA takıntılı bir insanım fotoğrafı sonradan kaldırırım, böyleyim

Resmi 10 dk icinde kaldirmadiysan daha kaldiramazsin. Keske profil resmi yapsaydin her zmn kaldirablirdin.
Bilemedim nedense ilgi bekleyen bi kiz gordum bn sende. Kendine guvenmeyen bi kiz dovme yaptirmaz, kasini deldirmez, boyle bakisli, boyle haraketle poz vermez. Guzelmsin? Guzelsin ama aklin kit.

Anlatım tarzınızı gerçeklikten uzak bulduğum için, ve karmakarışık anlattığınız için yorum yapamadım. Siz ayrılın bence

X