erkek arkadasim kiz meraklisi

yoyomo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
4
0
Foruma ilk yazim umarim konuyu dogru yere acmisimdir :) gercekten yardiminiza bi konuda cok ihtiyacim var. Bir erkek arkadasim var 9 aydir beraberiz yasadigimiz sehirden ayni yeri kazanarak unvye geldik.. Ayni unvde okuyoruz suan. Erkek arkadasim benimle iliskisinden once cok fazla kizla muhattap olmus biri surekli arkadas cevremden adini duyuyordum zaten, ben de onun aksine karsi cinsle cok muhattap olmaya yanasmayan bir bireyim. Iliskimizin ilk iki uc ayi hep kavgalarla gecti konular da etrafinda tek bir duzgun kiz olmamasi ve rahatsiz oldugum halde hicbirini hayatindan cikarmamasiydi. Hirla gurle bir kismini cikardi hayatindan. Ancak oldu bitti hep derdi kizlarla arkadas olmak en ufak tartismamizda sen bana sosyal aglardan kizlari sildirttin diye laf soylemeye basliyor ben erkek arkadasim varken bir erkekle ozel olarak gorusmeyi dogru bulmuyorum sinif ici iletisim kurabiliriz, telefonda ders odev vs sorabiliriz ama uzun uzun gece yarilarina kadar muhabbet rtmek disarda vakit gecirmek.. Bunlari desteklemiyorum. Erkek arkadasiminsa aksine hep bir kiz arkadaslara takintisi var. Beni cok rahatsiz ediyo zamaninda yasadiklarimizdan dolayi cok da guvenemiyorum lutfen bana uardimci olun yonlendirrin nasil yaklasacagimi bilemiyorum

Huylu huyundan vazgeçmiyorsa biz ne yapabiliris ki? Güven problemi yakanızı bırakmaz bu durumda...

Huylu huyundan vazgeçmiyorsa biz ne yapabiliris ki? Güven problemi yakanızı bırakmaz bu durumda...

Mesela son donemlerde surekli telefonunu saklamaya basladi, once ekran bildieimlerini kapadi, bir iki haftadir telefondan fotograf gosteriyo goremiyorum ver de bakiyim diyorum vermiyor telefonu bu gibi seyler.. Beni de seytan durtuyo sanki hep bi kusku

Hımmm hareketleri de şüpheli. Eğer masumca görüşmeler yapıyorsa neden çekinsin ki bir insan? Bence ilişkiyi gözden geçirin bana da bu hareketleri güven vermedi açıkçası

Hımmm hareketleri de şüpheli. Eğer masumca görüşmeler yapıyorsa neden çekinsin ki bir insan? Bence ilişkiyi gözden geçirin bana da bu hareketleri güven vermedi açıkçası

Gicik oluyomus telefonu ozel alaniymis elime almami istemiyormus bu gibi seyler hep..

Bırak gitsin ya tutma böyle adamları hayatında, anlattığına göre temiz bi kızsın derslerine çalış sen. Umarım daha düzgün kız meraklısı olmayan güvenilir bir erkek çıkar karşına. Bırakmasan uğraşırsın bu saçmalıklarla söyliyim..

Üniversiteyi yeni kazanmışsınız. Erkek arkadaşın da belli ki bunun tadını çıkarmak istiyor. Bunu engeleyemezsin gibi. Bence şimdiden ciddi ilişki için kasma zaten. Sen de gez, eğlen, tadini çikar bu günlerin.

telefon saklama olayı bildiğin aldatılma sebeplerindendir.

Kafana takılan huylari varsa yol ver gitsin. zaten ünidesiniz ciddi bişey değildir heralde. Başını ağrıttığına değmez.

Üniversiteye gittiğinize göre yaşlar genç.Bu yaşlarda arkadaşlıklar kurulur.İleride bile çok fazla faydası oluyor fakülte arkadaşlığının.Sen kendi kafa yapına göre bir başkasını yönlendiremezsin.Senin doğrunun ona yanlış gelebilir.Onun doğrusu sana yanlış gelebilir.Arkadaşı kız erke diye ayırmak çok yanlış.Kafa yapını değiştir.Yanlış birşey yapmadıktan sonra erkek arkadalkarınızda olabilir kız arkadaşlarınızda.

benim bi komşum var eşi bütün siteyle arkadaş sitedeki bekar kızlarla da görüşür eder ama arkadaş olarak asla bi yanlışı olmaz eşi de karışmaz güvendiği için onun da mizacı bu demek ki sen eğer bunu kaldıramayacaksan ayrılmanız en doğrusu çünkü herkes buna alışmak zorunda diye bir şey yok.

sen kendinden fazla fedakarlık yapma da o çocuğa.. SAkın sakın derslerini okulunu aksatma..Derslerine odaklan.Zaten seninse kaderindeyse olacaktır.

Hayatı boyunca karı kız meraklısı bir adam olarak yaşayacak.

Huylu huyundan vaz-geç-meeeeez, zaten kendi de belli etmiş.Dajha ne yapsın? İş size düşüyor, bırakın bu çocuğu yoksa üzülürsünüz.

canımmm erkekler ergen akıllı olurlar ya. geç olgunlaşırlar. daha ünidesin. hayatını yaşa keyfine bak.ve kendini şimdiden yipratma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…