erkek arkadasim kiz meraklisi

Erkek arkadasin simdi sozunu dinlese kiz arkadaslarndan vazgecse dahi evlenipte evliliginizin cicim aylari gectiginde yine bu meraki canlanacaktir
Karakter huy
ya boyle kabul edeceksiniz yada kabul etmeyeceksenz bu sekilde devam etmesi zor

vur kıçına tekmeyi değmez

Adam kiz merakini gizlemiyor , ve sende bunlari bile bile iliskiye baslamissin sonradan yasak koymanda dogru degil ..
Cunku bu adam ne yapar ne eder yinede bir sekilde kizlarla muhatap olur huylu huyundan vazgecmez malesef.

ayrıl bence bırak gitsin nereye gidiyosa..
onun da karşısına çok fazla erkek arkadaşa sahip bi kız çıkar seni o zaman anlar merak etme

erkek arkadaşının hiçbi zaman değişmeyeceğini bil..

Seni tanımam etmem.Kırilabilirsin de soylediklerime fakat yaşadigin ilişki filan değil.Yalnızlık korkun ne kadar büyukse artık böyle bir iliskiye razı oluyorsun.Razı olma!Restini çek ve kendine yönelip korkularından sıyrılmaya bak.Kendi iyiliğin için lutfen bu dediklerimi düşün..Belkide kaç kizla bu sekilde görüşüyor.Diğerlerinden bir farkın olsun,razı olma sana verilen kadarına.Bırak gitsin.

Gicik oluyomus telefonu ozel alaniymis elime almami istemiyormus bu gibi seyler hep..
Bilirz bu lafları. Önceki sevgilim aynı davranışları yapıyordu. Telefonu elime alınca deli gibi bağırdığını bilirim. Sonra ortaya çıktı ki beyefendi o özel alanı olan Telefonla başka şehirlerden kızlar bulup gitmiş görüşmüş. İyi gözlemle ve boş bir anında o telefonda ne halt yediğini ortaya çıkar derim. Ama çaktırmadan yap

en güzel yıllaarında, üniversite zamanında bence hiç hayatı zindan etme kendine, eğlenmene bak, gezmene tozmana bak, o yıllar bir daha geri gelmiyor, erkek arkadaşım dediğin kişiden de ayrıl, bu ilişkinin sonu belli, anlattığın kadarıyla sen öle biriyle yapamazsın, o da değişmez zaten.

boşver gitsin, hayatın tadını çıkar.

Beni en cok uzen, bir de onun icin onunla ayni sehri yazip gitmis olmam. Kendme diyorum acaba cok mu kuruntu yapiyorum? Ben mi abartiyorum sevmese neden yanimda olsun ki diyorum

Beni en cok uzen, bir de onun icin onunla ayni sehri yazip gitmis olmam. Kendme diyorum acaba cok mu kuruntu yapiyorum? Ben mi abartiyorum sevmese neden yanimda olsun ki diyorum

seni seviyor olabilir de kızları da seviyor sorun bu

Eşi degilsin sevgilisin ? Ne telefon karistirmasi ne karismasi ..aldatmiyorsa bu kadar sıkmaya gerek yok eger o senin ozel biri oldugunu, sevgiliden ote ve gelecek dusundugu bi kiz oldugun kararini verseydi zaten ozeline kendi dahil ederdi seni ve davranislarina dikkat ederdi ayrildik dese gitse yarin baskasini bulur sende agzini acamazsin neyin derdi bu bu kadar

Başka kızlarla da konuşuyordur muhtemelen saklayacağı bi şeyi olmayan adam telefona bakmana neden izin vermesin ki? Güvenilmez bir tip bence uğraşılmaz bunla.

Sen kafanı eskilere takarken, yeni birisi alıp kaçar elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…