- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma ilk yazim umarim konuyu dogru yere acmisimdir :) gercekten yardiminiza bi konuda cok ihtiyacim var. Bir erkek arkadasim var 9 aydir beraberiz yasadigimiz sehirden ayni yeri kazanarak unvye geldik.. Ayni unvde okuyoruz suan. Erkek arkadasim benimle iliskisinden once cok fazla kizla muhattap olmus biri surekli arkadas cevremden adini duyuyordum zaten, ben de onun aksine karsi cinsle cok muhattap olmaya yanasmayan bir bireyim. Iliskimizin ilk iki uc ayi hep kavgalarla gecti konular da etrafinda tek bir duzgun kiz olmamasi ve rahatsiz oldugum halde hicbirini hayatindan cikarmamasiydi. Hirla gurle bir kismini cikardi hayatindan. Ancak oldu bitti hep derdi kizlarla arkadas olmak en ufak tartismamizda sen bana sosyal aglardan kizlari sildirttin diye laf soylemeye basliyor ben erkek arkadasim varken bir erkekle ozel olarak gorusmeyi dogru bulmuyorum sinif ici iletisim kurabiliriz, telefonda ders odev vs sorabiliriz ama uzun uzun gece yarilarina kadar muhabbet rtmek disarda vakit gecirmek.. Bunlari desteklemiyorum. Erkek arkadasiminsa aksine hep bir kiz arkadaslara takintisi var. Beni cok rahatsiz ediyo zamaninda yasadiklarimizdan dolayi cok da guvenemiyorum lutfen bana uardimci olun yonlendirrin nasil yaklasacagimi bilemiyorum
Bilirz bu lafları. Önceki sevgilim aynı davranışları yapıyordu. Telefonu elime alınca deli gibi bağırdığını bilirim. Sonra ortaya çıktı ki beyefendi o özel alanı olan Telefonla başka şehirlerden kızlar bulup gitmiş görüşmüş. İyi gözlemle ve boş bir anında o telefonda ne halt yediğini ortaya çıkar derim. Ama çaktırmadan yapGicik oluyomus telefonu ozel alaniymis elime almami istemiyormus bu gibi seyler hep..
Beni en cok uzen, bir de onun icin onunla ayni sehri yazip gitmis olmam. Kendme diyorum acaba cok mu kuruntu yapiyorum? Ben mi abartiyorum sevmese neden yanimda olsun ki diyorum