Erkek arkadaşım iş konusunda deprosyanda ve hala iş yerinden cevap yok?

rabck8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
68
6
3
Merhaba sevgilim askerden geldikten sonra iş bulmaya başladı ve borcu var faizli bı tanıdık sayesinde devletten iş buldu evrakların hepsi tam eksik yok ama sürekli bişey çıktı ilk emekliler çıkış tarihi daha gelmedi o yüzden dediler sürekli şu gün basliycaginiz dedigi zaman sabahı ertelendi 3 hafta önce müdür mesaj attı ayın 15 inde senle birlikte üç kişinin ilk maaşı yaticak yarın ne zaman işe basliycaginiz haber vericekler demiş ama hala bı cevap yok müdürü aradı sevgilim yurt dışındayim müsaitim değilmiş mesaj atmış mesaj cevap vermemiş tanıdık araya girmiş onada bugün için demiş sevgilimde ben aradım mesaj attım bana dönmediler demiş tanıdık beraber gidelim demiş bugün sabah tanıdık annem hastalandı hastaneye goturucem diyip gelmemiş sevgilim tek başına işe gitti sevgilim müdür iş yerinde yokmuş o üç kişide hala gelmemiş tanıdık kişi olumsuz bişi olsa derdim sana olmadı başka iş bak diye bu konu yüzünden sıkıldım demiş benimde bazı yerlere kadar yardım edebilirim demiş yarın beraber gidelim demiş kesin gelicem demiş sevgilim etrafındaki herkes olumlu bakiyo ama sevgilim artık olumsuz bakmaya başladı bahane veya oyaladiklarini düşünüyor ve eğer olmazsa kendimi kapatıp kimseyle konusmuycam dedi ne zamana kadar topların onu da bilmiyorum dedi sizce ne yapmalı bu konuda? Ve ister istemez bu konu ilişkimize de yansiyo kendi ailesine de yansiyo tahammül seviyesi yok sürekli sinirli bı şey tartışma cikiyo önceden bu iş mevzusu yüzünden ara vermiştik hem bedensrl hem ruhsal iyi olmadığı için kimseyi çevresinde istemiyordu kimse destek çıkmıyor diye benden de yanımda olmasini istemiş ama biz sürekli tartisma çıkınca öyle bı karar aldı şimdi aynı şeyler olucak diye korkuyorum ve ilişkimiz şuanda çok iyi yanındayım destek oluyorum tartışmamiz olmuyo o kadar ne yapmamiz gerekiyo iş konusunda olur mu olmaz mı bu iş?

İş konuları böyle zaten. Hemen iş bulup da işi olan şanslılar kimler acaba? Böyle çocukca davranmasına gerek yok, evdekiler ya da siz ne yapasınız yani. Bu yüzden sizle ara vermesini de olumlu bulmadım. Ciddi düşünüyorsanız, yarın evlenirseniz her sorunda küstüm,oynamıyorum mu yapacak? Çok yıpratır sizi.

İş konuları böyle zaten. Hemen iş bulup da işi olan şanslılar kimler acaba? Böyle çocukca davranmasına gerek yok, evdekiler ya da siz ne yapasınız yani. Bu yüzden sizle ara vermesini de olumlu bulmadım. Ciddi düşünüyorsanız, yarın evlenirseniz her sorunda küstüm,oynamıyorum mu yapacak? Çok yıpratır sizi.
Müdür olumsuz bişey demedi tanıdık da öyle ama işe de başlamadı sebebi ne anlayamadık biz

Müdür olumsuz bişey demedi tanıdık da öyle ama işe de başlamadı sebebi ne anlayamadık biz
Bu konular çok farklı olabiliyor, böyle olaylar da çok olacak Hayat boyunca. Haber çıkadabilir, çıkmayadabilir, belki geç olur belki gel pazartesi başla derler. Ama dediğim gibi olmasa bile bu davranışı yorucu.

Merhaba sevgilim askerden geldikten sonra iş bulmaya başladı ve borcu var faizli bı tanıdık sayesinde devletten iş buldu evrakların hepsi tam eksik yok ama sürekli bişey çıktı ilk emekliler çıkış tarihi daha gelmedi o yüzden dediler sürekli şu gün basliycaginiz dedigi zaman sabahı ertelendi 3 hafta önce müdür mesaj attı ayın 15 inde senle birlikte üç kişinin ilk maaşı yaticak yarın ne zaman işe basliycaginiz haber vericekler demiş ama hala bı cevap yok müdürü aradı sevgilim yurt dışındayim müsaitim değilmiş mesaj atmış mesaj cevap vermemiş tanıdık araya girmiş onada bugün için demiş sevgilimde ben aradım mesaj attım bana dönmediler demiş tanıdık beraber gidelim demiş bugün sabah tanıdık annem hastalandı hastaneye goturucem diyip gelmemiş sevgilim tek başına işe gitti sevgilim müdür iş yerinde yokmuş o üç kişide hala gelmemiş tanıdık kişi olumsuz bişi olsa derdim sana olmadı başka iş bak diye bu konu yüzünden sıkıldım demiş benimde bazı yerlere kadar yardım edebilirim demiş yarın beraber gidelim demiş kesin gelicem demiş sevgilim etrafındaki herkes olumlu bakiyo ama sevgilim artık olumsuz bakmaya başladı bahane veya oyaladiklarini düşünüyor ve eğer olmazsa kendimi kapatıp kimseyle konusmuycam dedi ne zamana kadar topların onu da bilmiyorum dedi sizce ne yapmalı bu konuda? Ve ister istemez bu konu ilişkimize de yansiyo kendi ailesine de yansiyo tahammül seviyesi yok sürekli sinirli bı şey tartışma cikiyo önceden bu iş mevzusu yüzünden ara vermiştik hem bedensrl hem ruhsal iyi olmadığı için kimseyi çevresinde istemiyordu kimse destek çıkmıyor diye benden de yanımda olmasini istemiş ama biz sürekli tartisma çıkınca öyle bı karar aldı şimdi aynı şeyler olucak diye korkuyorum ve ilişkimiz şuanda çok iyi yanındayım destek oluyorum tartışmamiz olmuyo o kadar ne yapmamiz gerekiyo iş konusunda olur mu olmaz mı bu iş?
Sevgilin pasif. Çalışmak isteyen adama iş çok. Gerekirse iki iş yapacak o borcu ödeyecek. Üzgünüm çalışkan biri olmadığı buradan belli. Ayrıca ben "devletten" iş bulamaya takıldım. İnsanların hakkına girerek çalışması helal mi sizce ? İnsanlardan medet umacagina bileğinin gücüne güvensin. Yarın öbür gün evlenince ciddi sorunlarda bu kendimi kapatıyorum konuşmuyorum der. Sen de sorunlarını çözmekle ömrünü geçirirsin.

Sinirim tepeme çıktı.
Bunalımmış borçmuş falan falan ay kıyamam. İnsanların hakkına girerken hiç utanmıyorsunuz demi.
Kaç tane öğretmen intihar etti yüksek puanlarla atanamadığı için.
Sizin gibiler araya birini sokup işini hallettiriyor ne güzel dünya!
Umarım alınmaz sevgiliniz.

Soru sahibi kıyamam ya çok mu bunalmış sevgilin? Ben kaç aydır iş arıyorum iyi bir CV'm olmasına rağmen asgari ücretten yukarı teklif etmiyorlar ya da sevgilin gibi uyanık tipler torpille haketmedikleri yerlere geliyorlar.

Ayrıca sen annesi falan değilsin bunun tribini niye çekiyorsun? çocuk büyütmeye niyetin varsa o ayrı tabi

Böyle bı mantık mi var ya, bir yere basvurmusta aracıyla, olmazsa küserim oynamam ne demek, kaç yaşında ki hayret yani, böyle zayıf bı karakterle daha fazla gidebileceğine emin misin sen? Bak problem is meselesi değil, asıl problem daha ilk adımda küstüm oynamiyorum diyerek kaytarmaya calismasi.

Aynı şekilde kendin için konu açmışsın. Hatta birebir aynı şeyleri yazmışsın. Hangisi doğru? Ayrıca devlet kurumunda tanıdık vasıtası yani torpil…

Şöyle tanıdık vasıtasıyla başvurdum onlarda cv istedi saglik belgesi eksikmis hepsini tam yaptırdim ama sürekli su tarihde işe basliycagini soyleyip baskiycagim günün sabahı ertelendi en son iş yerine gidip sordum çıkmayan emekliler var onları bekliyoruz dedi tamam dedim yine şu gün şu saate iş e gelin dediler yine aynı oldu sordum devletten bı belge bekliyorlar mis felan en son müdüre mesaj attım geçen hafta diger ayın 15 inde ilk maaşını alıcaksın dediler yarın hangi gün işe basliycaginiz söylerler dedi hala da cevap yok mudur arıyorum mesaj atıyorum geri dönüş yok tanıdık sordum olumsuz bişey yok diyor anlamadım gitti
masallah ne tanıdıkmis 7 ceddini memur yapmış
haram zikkim olsun ne diyeyim, insallah gün olur devran döner - nasil torpille atanan/ yukselen fetocular islerini kaybedip bin pisman olduysa bu torpille atanan / yukselen herkes bin beter olur. ne a partisi ne c partisi. alayi birden.
sizin gibiler yüzünden ben kpssye bile girmedim. nasilsa tum devlet birilerinin tanidiklariyla dönüyor 😡😡😡

KPSS için dirsek çürütüp atanamayan hanımlar, boşuna konu açmayın burada. Gördüğünüz gibi bir tanıdık çıkıp herkesin ismini çiziveriyor. Hem kendi hem sevgilisi için utanmıyor, sanki normal bir şeymiş gibi torpilimiz ne zaman devreye girecek diye soruyor. O işlerden alacağınız maaşların 1 kuruşunun bile hayrını görmezsiniz umarım. Adam daha işyerine adım atmadan maaşın yatacak diye haber alıyor. Bankamatik memuru ve memuresi.

biz boşuna çalışıp atanmışız ya tanıdıkla oluyorsa bu işler. valla hakkım helal değil sizin gibilere. ben 1 sene boyunca eve kapandım dirsek çürüttüm atanmak için. oh ne alaka memleket. tanıdık vesilesiyle devletten iş buluyor bir de depresyona giriyormuş ay çok üzüldüm bari utanmanız olsun ya

Daha ana dilinizde kendinizi ifade edemiyorsunuz, ne nasıl yazılır haberiniz yok. Hakkım mı haddim mi demeden devlet işine mi girmeye çalışıyorsunuz aylardır?

Sizin tanıdığınızdan daha güçlü tanıdıkları olanlar vardır, onlardan sıra gelmemiştir size.
Bekleyin bakalım bir 3-5 ay daha. Size de yiyecek bir şeyler bırakırlar herhalde.

Back
X