Merhaba sevgilim askerden geldikten sonra iş bulmaya başladı ve borcu var faizli bı tanıdık sayesinde devletten iş buldu evrakların hepsi tam eksik yok ama sürekli bişey çıktı ilk emekliler çıkış tarihi daha gelmedi o yüzden dediler sürekli şu gün basliycaginiz dedigi zaman sabahı ertelendi 3 hafta önce müdür mesaj attı ayın 15 inde senle birlikte üç kişinin ilk maaşı yaticak yarın ne zaman işe basliycaginiz haber vericekler demiş ama hala bı cevap yok müdürü aradı sevgilim yurt dışındayim müsaitim değilmiş mesaj atmış mesaj cevap vermemiş tanıdık araya girmiş onada bugün için demiş sevgilimde ben aradım mesaj attım bana dönmediler demiş tanıdık beraber gidelim demiş bugün sabah tanıdık annem hastalandı hastaneye goturucem diyip gelmemiş sevgilim tek başına işe gitti sevgilim müdür iş yerinde yokmuş o üç kişide hala gelmemiş tanıdık kişi olumsuz bişi olsa derdim sana olmadı başka iş bak diye bu konu yüzünden sıkıldım demiş benimde bazı yerlere kadar yardım edebilirim demiş yarın beraber gidelim demiş kesin gelicem demiş sevgilim etrafındaki herkes olumlu bakiyo ama sevgilim artık olumsuz bakmaya başladı bahane veya oyaladiklarini düşünüyor ve eğer olmazsa kendimi kapatıp kimseyle konusmuycam dedi ne zamana kadar topların onu da bilmiyorum dedi sizce ne yapmalı bu konuda? Ve ister istemez bu konu ilişkimize de yansiyo kendi ailesine de yansiyo tahammül seviyesi yok sürekli sinirli bı şey tartışma cikiyo önceden bu iş mevzusu yüzünden ara vermiştik hem bedensrl hem ruhsal iyi olmadığı için kimseyi çevresinde istemiyordu kimse destek çıkmıyor diye benden de yanımda olmasini istemiş ama biz sürekli tartisma çıkınca öyle bı karar aldı şimdi aynı şeyler olucak diye korkuyorum ve ilişkimiz şuanda çok iyi yanındayım destek oluyorum tartışmamiz olmuyo o kadar ne yapmamiz gerekiyo iş konusunda olur mu olmaz mı bu iş?