- Konu Sahibi pinklove34
-
20 gün önce oldu bu olay.Haklısınız hemde çok. Film çeviriyor onu bilmiyorum. Son 20 gündür ödeme yapmadım diye öyle uzak ki , sadece sorusu para ve ben manen onun halini hatrını sorduğumda çok dengesiz cevaplar veriyor ve sinirlerim bozuluyor. Bitirelim demememe de yanaşmıyor. Bugün hiç mesaj atmadım da görüşmedim de. Çok yıprandım hemde çok. Bunu da yazacağım içim rahatlasın istiyorum. Buluşmak için görüştüğümzde para getirmedim diye beni masanın ortasında bırakıp gitti.Ruhsal dengem bozuldu resmen.
Nisan ayından beri çıkıyorum bu olaylar ağustos ayı itibariyle başladı. Ağustos ortalarında böyle bir işlem var deme hatasını yaptım. Sevdim, gerçektn sevdim ve güvendim. Bu olayla onun bu yönünü gördüm. Dengem bozuldu. Ters düz oldum.Boyle bir adami nasil sevebiliyorsunuz hayret!
Kız ne hayrı. Hayır kurumu musun sen? Benden hoşlanan bi arkadaşım vardı. Aramız da çok iyiydi. Nereye gitsek hesabı ben ödüyordum vebal altında kalmamak için. Bi ara sıkıştım kredi kartlarım üst üste geldi. O da bunu başka bi arkadaşımızdan duymuş. O sırada çalışıyordum üniversite öğrencisiydim ve 19 yaşındaydım. Bana evlenme teklifi falan ediyor. Aşkımdan ölüyor sözde. Ben de pas vermiyorum tabii. Ama yakın arkadaşım her iş çıkışı beni alıyor. Aynı semtte aynı mahallede oturuyoruz. Havacı astsubay... Gitmiş 2000 lira kredi almış oyaktan. Kabul edemem dedim ısrar etti. O zaman kredi taksitlerini ödeyecem dedim. 360 360 iki ay ödedim. Bu hala peşimde koşuyor. Sonra yine bir iş çıkışı eski sevgilisi bunu aradı. Ben bunu lüks restoranlara falan götürüp hesapları falan çekiyorum. Bunda bi yalakalıklar falan. Neyse kız aradı işte. Arabada samsungun son çıkan telefonu vardı. Ben de buna inanacam teklifini kabul edecem nerdeyse. Bu kız seni niye arıyor dedim. Ben onunla ilgilenmek zorundayım falan dedi. Yardım ediyormuş güya. Neyse telefonu niye aldın seninki zaten yeni dedim. Ayşeye aldım dedi. Sana ne niye ona telefon alıyorsun dedim. O istedi dedi. Sana ne dedim. E tabi alcam canım ben onunla birlikte oluyorum. Bu seks ilişkisi dedi. Şok oldum... Sen misin bunu söyleyen. Ben de bir daha parasını ödemedim. Bana hesap ödetecek lüks restoranlarda barlarda hesap ödetecek, ben de onun parasını ödeyecem öyle mi? 2 Sene hesap çektim resmen. Şerefsiz bu erkekler. Zannetti ki bana o krediyi çekince benden istediğini alacak. Ben de ödemedim oh olsun. Gidip o parayı dağıttım sağa sola iyilik yaptım. Hakkına girmişsem de böylece ödeşmiş olduk. HAyrını alır öteki dünyada... Sen de ödeme boş ver. Sonuçta parasını sen almadın. Böyle yapınca çok da yarandım. Aylarca koştu peşimden. Öylece kaldı. Ödeme para falan. Bas totoşuna tekmeyiBen inandım güvendim ona. Gerçekten sevdim. Ona zarar gelsin de istemedim. Vede inanın ben hayır yapacağım zaman onun sorgulamasını yapmam, onda ki nasıl bir anlayış anlamadım. Ona ben kalk git elinde ki parayla akrabalarına hayır yap demedim. Bu iş kesin de demedim. İşleyiş tarzını anlattım ben alırım dedi. Böyle işlerden hayır gelmez ona söyledim, zaten işlem ortasınday ken spk da veto yedi. Eğer ben onun parasını yeseydim veya ondan tek kuruş talep etseydim o zaman haklıydı. Ben yine de iyiliğimi gösterip ona güvenip ödme yaptım. Zararı için. Bana göre eğer söylediğine göre akrabalarına yadım ettiyse ki eğer bu bir hayır sonuçta.
Buluşmak için görüştüğümzde para getirmedim diye beni masanın ortasında bırakıp gitti.Ruhsal dengem bozuldu resmen.
Çok sağol kardeşim öncelikle. Vallahi bu anlattığın da iyi bir ders niteliğinde.Ben hata yaptım. Keşke hiç tanımasaydım, güvenmeseydim.Kız ne hayrı. Hayır kurumu musun sen? Benden hoşlanan bi arkadaşım vardı. Aramız da çok iyiydi. Nereye gitsek hesabı ben ödüyordum vebal altında kalmamak için. Bi ara sıkıştım kredi kartlarım üst üste geldi. O da bunu başka bi arkadaşımızdan duymuş. O sırada çalışıyordum üniversite öğrencisiydim ve 19 yaşındaydım. Bana evlenme teklifi falan ediyor. Aşkımdan ölüyor sözde. Ben de pas vermiyorum tabii. Ama yakın arkadaşım her iş çıkışı beni alıyor. Aynı semtte aynı mahallede oturuyoruz. Havacı astsubay... Gitmiş 2000 lira kredi almış oyaktan. Kabul edemem dedim ısrar etti. O zaman kredi taksitlerini ödeyecem dedim. 360 360 iki ay ödedim. Bu hala peşimde koşuyor. Sonra yine bir iş çıkışı eski sevgilisi bunu aradı. Ben bunu lüks restoranlara falan götürüp hesapları falan çekiyorum. Bunda bi yalakalıklar falan. Neyse kız aradı işte. Arabada samsungun son çıkan telefonu vardı. Ben de buna inanacam teklifini kabul edecem nerdeyse. Bu kız seni niye arıyor dedim. Ben onunla ilgilenmek zorundayım falan dedi. Yardım ediyormuş güya. Neyse telefonu niye aldın seninki zaten yeni dedim. Ayşeye aldım dedi. Sana ne niye ona telefon alıyorsun dedim. O istedi dedi. Sana ne dedim. E tabi alcam canım ben onunla birlikte oluyorum. Bu seks ilişkisi dedi. Şok oldum... Sen misin bunu söyleyen. Ben de bir daha parasını ödemedim. Bana hesap ödetecek lüks restoranlarda barlarda hesap ödetecek, ben de onun parasını ödeyecem öyle mi? 2 Sene hesap çektim resmen. Şerefsiz bu erkekler. Zannetti ki bana o krediyi çekince benden istediğini alacak. Ben de ödemedim oh olsun. Gidip o parayı dağıttım sağa sola iyilik yaptım. Hakkına girmişsem de böylece ödeşmiş olduk. HAyrını alır öteki dünyada... Sen de ödeme boş ver. Sonuçta parasını sen almadın. Böyle yapınca çok da yarandım. Aylarca koştu peşimden. Öylece kaldı. Ödeme para falan. Bas totoşuna tekmeyi
Çok teşekkür ederim gerçekten, keşke olayların başlangıç noktasında buraya yazsaymışım. İnsanın sevince gözü kör oluyor. Öyle kötü günler atlattım ki, 4 gün üstüste işe gidemediğim oldu. Ruhsal dengem bozuldu resmen.Çok sağol kardeşim öncelikle. Vallahi bu anlattığın da iyi bir ders niteliğinde.Ben hata yaptım. Keşke hiç tanımasaydım, güvenmeseydim.
Çok haklısınız. Teşekkür ederim.
Arayip sormayin bence bir daha. Konusmayin.
İnşallah en kısa zamanda atlatırım bu günleri. Hayatıma tekrar sarılırım.Çok haklısınız. Teşekkür ederim.
Amaaan olur yaa. Ne geliyorsa aştan, dürüstlükten geliyor başımıza. Verme kız para falan. Ayrıl hemen. Bak nasıl yalvarıyor sana. Bi keresinde ben sevgilimin yeni i phone unu kırdım. Tamir edilemedi. Çok pahalıydı orjinal parçası. Ödeyeceğim dedim. Yeni bir telefon çıkmıştı. Onu da çok beğeniyordu. Onu aldım ona. Ve kabul etmedi. Halbuki işten yeni çıkarılmıştı. İşte gerçek seven böyle sever. İnan bana. O seni kandırıyor. Para falan verme. Sonuçta gökten yağmıyor sana o para. Ödeme bitince seni terk eder gider sen de çok pişman olursun. Bas depiii gitsin :)Çok sağol kardeşim öncelikle. Vallahi bu anlattığın da iyi bir ders niteliğinde.Ben hata yaptım. Keşke hiç tanımasaydım, güvenmeseydim.
Öncelikle çok teşekkür ederim. Yollarımız bence çoktan ayrıldı. Benim çok hassas bir yapım var, tabii bu eksi bir avantaj. Birde beyefendi elektrik mühendisi kendi işi kendi şirketi. İşiyle ilgili her anında manevi destek verdim çünkü hep şehir dışlarındaydı. Bence bir insanın en önemli olan maneviyatıdır. Zaten çalıştıktan sonra emeğinin karşılığın alırsın. Onun bu durumdan dolayı tepkileri, beni aşağılaması ve beni aciz duruma sokmaya çalışması beni çok yıprattı. Takıntılı. Çok üstüme geldi, ona h,çbirşey için garanti vermedim. Sadece olabilir dedim işin detayını anlattım. Keşke bu tarz konuların içine onunla girmeseydim hiç anlatmasaydım. Hakkımda hayırlısı olur inşallah.Bir mühendis olarak konuşuyorum hiçbir mühendis risk almaktan hoslanmaz mesleki bir dürtu bu. Hep kesin işler yapar mesleki eğitim böyledir aman tam hesapla aman şunu düşün aman dikkatli ol aman biri ölmesin aman ucuz olsun ama güvenilir olsundur. Fakat siz başta riskli bir iş demişsiniz. Buna rağmen bu işe girip zararlı çıkınca sizi böyle suclamamaliydi. Zararlı çıkabileceğini belirttiğiniz halde sizin yapacağınız ödemeyi kabul etmesi bile bence yanlış sonucuna katlansin. Heer şeyde sizi suçlama eğilimin de bir adamsa bu ilişki zor yürür. Lütfen şu anki hiçbir huyun hafife almayın genel davranışları değil zor durumda kaldiginda yaptıkları kişiliğini gösterir. Kararinizi verin böyle mi kabul edeceksiniz yoksa yollarinizi ayiracakmisiniz
Çok teşekkür ederim. Sen telefon konusuna girince anlatmadan edemeyeceğim. Ben ıphone 4s kullanıyorum. Amcamın oğlu ydışından bana parayla ıphone 5c getirdi. fakat pasaporta işlenip sürümü açılmadığı için henüz kullanamıyorum. ben tam anlamıyorum bu işleri. ona bahsettim bu durumdan. telefonun ona vermem için beni çok bunalttı ama vermedim. ydışına çıktığım zaman satarım dedi. ailem telefonu biliyor sonuçta, ailemle aram kötü olsun istemedim. bu durumada çok kızdı.Amaaan olur yaa. Ne geliyorsa aştan, dürüstlükten geliyor başımıza. Verme kız para falan. Ayrıl hemen. Bak nasıl yalvarıyor sana. Bi keresinde ben sevgilimin yeni i phone unu kırdım. Tamir edilemedi. Çok pahalıydı orjinal parçası. Ödeyeceğim dedim. Yeni bir telefon çıkmıştı. Onu da çok beğeniyordu. Onu aldım ona. Ve kabul etmedi. Halbuki işten yeni çıkarılmıştı. İşte gerçek seven böyle sever. İnan bana. O seni kandırıyor. Para falan verme. Sonuçta gökten yağmıyor sana o para. Ödeme bitince seni terk eder gider sen de çok pişman olursun. Bas depiii gitsin :)
Yahu bu kadar iyi olmak zorunda mısın? Sen iyilik perisi misin? Kızarsa kızsın niye sen telefon alıyorsun? Bence bu seni kandırıyor. Sevgiliden telefon istemek de neymiş. 30.000 lirası olduğunu falan sanmıyorum. Arabası var mı bunun. Markası modeli ne varsa merak ettim. Anlayalım bi şu beyefendiyiÇok teşekkür ederim. Sen telefon konusuna girince anlatmadan edemeyeceğim. Ben ıphone 4s kullanıyorum. Amcamın oğlu ydışından bana parayla ıphone 5c getirdi. fakat pasaporta işlenip sürümü açılmadığı için henüz kullanamıyorum. ben tam anlamıyorum bu işleri. ona bahsettim bu durumdan. telefonun ona vermem için beni çok bunalttı ama vermedim. ydışına çıktığım zaman satarım dedi. ailem telefonu biliyor sonuçta, ailemle aram kötü olsun istemedim. bu durumada çok kızdı.
Hem sana bişey söyleyim mi elinde dağıttığına dair belge de yok. NEden ödedin ki? Dava da edemez. Elinde hiç bi delil yok. Çok hayır severse hibe edeymiş kör olasıc. Yaptığın hayrın parasını almak da ne demek. Başımın gözümün sadakası olsun der...Yahu bu kadar iyi olmak zorunda mısın? Sen iyilik perisi misin? Kızarsa kızsın niye sen telefon alıyorsun? Bence bu seni kandırıyor. Sevgiliden telefon istemek de neymiş. 30.000 lirası olduğunu falan sanmıyorum. Arabası var mı bunun. Markası modeli ne varsa merak ettim. Anlayalım bi şu beyefendiyi
Yoo okadar kazanmıyorum ama iyi maaşım şükür eğitimime ve ortalamama göre. Birikmiş paramdan göndermiştim.iyi kazanıyosunuz demekki maşallah benim için bayaaa büyük miktar bunlar
Artık son zamanlarda son 20 gündür yani ödeme yapmayınca ben parayı geçtim ben bu zararı tolera ederim falan diyordu. Sen bana dürüst değilsin yalancısın tek takıldığım nokta bu diyordu. Diyorum ya ağzı çok iyi laf yapıyor. Ne diyeceğini şaşırıyor insan.Hem sana bişey söyleyim mi elinde dağıttığına dair belge de yok. NEden ödedin ki? Dava da edemez. Elinde hiç bi delil yok. Çok hayır severse hibe edeymiş kör olasıc. Yaptığın hayrın parasını almak da ne demek. Başımın gözümün sadakası olsun der...
Ondan hayır yaptığına dair hiçbir belge dekont görmedim. Benim hesabımda dekontlarım mevcut.Artık son zamanlarda son 20 gündür yani ödeme yapmayınca ben parayı geçtim ben bu zararı tolera ederim falan diyordu. Sen bana dürüst değilsin yalancısın tek takıldığım nokta bu diyordu. Diyorum ya ağzı çok iyi laf yapıyor. Ne diyeceğini şaşırıyor insan.
İnşallah hakkımda hayırlısı olur. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim sağolun. Çok sağolun gerçekten. Bu ruhsal durumun içinden çıkmam lazım biran önce çok bunaldım çünkü. Doktora gideceğim. Tekrar düzenime dönmem lazım.Inşallah çok çok mutlu olursunuz. Ama kiminle ama Nerede Allah bilir beyfendinin size yaptıklarını ben şahsen hoş bulamadım. Bu yaştan sonra huy değişir mi ondan da emin olamıyorum. Hayirlisi ve bol bol mutluluklar :)
Senin de ağzın dilin var. Biraz fırıldak ol akıllım. Para kolay kazanılmıyor. Ödeme. Ne derse desin. Ona ödediğin paraya yanına bi kız arkadaşını al tatile git, gez, toz eğlen. Birilerini bul. Gelen görücü falan varsa asla geri çevirme, hepsiyle tanış. Çok eğlenceli oluyor. :) Belki iyi ve seveceğin biri çıkar karşına. Sen şimdilik üzerinde sadece onun ilgisi olduğu için başkasını sevemezmişsin gibi geliyor. Maddi durumu fena olmayan, seninle ilgilenen, seni seven biri çıksın karşına da bak gör nasıl unutuyorsun onu. Hem asıl yalancı sensin sahtekar herif de. Ne bileyim senin millete parayı dağıttığını, kim kime 30.000 lira dağıtmış. Sabancı bile yapmaz bunu de :) Aç kabadayı göyneksiz kibar de :)Artık son zamanlarda son 20 gündür yani ödeme yapmayınca ben parayı geçtim ben bu zararı tolera ederim falan diyordu. Sen bana dürüst değilsin yalancısın tek takıldığım nokta bu diyordu. Diyorum ya ağzı çok iyi laf yapıyor. Ne diyeceğini şaşırıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?