• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ile ilgili yardım rica ediyorum.

Kimse yazmamis sasirdim
arabalar onun degil kiralik
ev aldibsatti eline milyarlar gectide onu 70 bin mi yikti? Adamin isi oldugunu nerden biliyorsun eminmisin evini bile farkli soylesin
bi an inan eski esimlemi berabersin diye düşündüm bahsettigin otel bizim civarlar zira. Onunda jeeo kiralayip kari gezdirmisligi coktuda. O bu kadar kotu olamaz diye düşündüm bilmiyorum ozelden bilgileri paylasirim istersen

Kimse yazmamis sasirdim
ev aldibsatti eline milyarlar gectide onu 70 bin mi yikti? Adamin isi oldugunu nerden biliyorsun eminmisin evini bile farkli soylesin
bi an inan eski esimlemi berabersin diye düşündüm bahsettigin otel bizim civarlar zira. Onunda jeeo kiralayip kari gezdirmisligi coktuda. O bu kadar kotu olamaz diye düşündüm bilmiyorum ozelden bilgileri paylasirim istersen
Görüşmek isterim özelden ama benim bildiğim eşi 3 sene önce kanseren vefat etmiş. bide sadece çay kahve içtik arabasına topu topu 2-3 kere bindim. benim kendi arabm var.

Çok teşekkür ederim. İnanın öyle bir hale geldi ki, psikolojim bozuldu resmen. İş hayatım tehlikeye girdi bir ara. Sonra okula projemi geç verdim. Yani ruhi dengem bozuldu. Öyle lafla ediyor ki anlatamam. Özür de dilesem hep gözünde yalancıyım ve dürüst değilim. Olayı öyle bir hale getirdi ağzı öyle iyi laf yapıyor ki, şaşırdım kaldım.
Artık etrafta okadar çok dolandırıcı insanlar var ki kimse farkına bile varamıyor resmen melek kılığına bürünmüş şeytanlar.benim soracağım birsey var malüm para kolay kazanılmıyor o beyfendi sizden para istediğinde hiç aklınızdan geçmedi mi misal ( ne münasebet canım ben borç olarak 100 lira mi veriyorum kocam degil biseyim degil ben niye bu parayi veriyorum ustune ustluk yalanci damgasi yiyorum diye aklinizdan gecirmedinizmi)ben sahsen bin defa dusunurdum niye verim ki okadar parayi ve bu zamanda da bayaa yuksek bi mebla
TE="endlessyildiz34, post: 37679895, member: 636273"]Akrabalarına dağıttığına dair tek bir belge görmedim. Güvendim. Ama benim gönderimlere ait ona, dekontlarım var. Hatta akrabalarından birine yani kuzenine iyilik olsun diye araba almış. Bide anlattığına göre durumu çok çok iyi .Altında jeepi var. Ben 4. görüşmeden sonra bindim arabasına, işten eve bıraktı. Hatta geçenlerde jeep i sattım dedi, sonra titanik otel cafe de görüştük, yine jeep le gelmişti. Eve bırakacaktı istemedim, evim yakın çünkü yürürm dedim.[/QUOTE]
Ben

Kimse yazmamis sasirdim
size özelden mesaj attım, rica etsem bakabilirmisiniz.

Onun hayır için dağıttım dediği bedel garipsemeyin ben güvendim onun dediğine 70.000 civarıymış .Akrabalarına hayır için dağıtmış. 30.000 tl ye yakınını ödedim
Aklınız başınızda mı, diye sorasım gwldi kusura bakmayın... Hayır için dağıttığı parayı siz niye ödüyorsunuz, bu mentaliteyle evlenmesin sizinle...

Aklınız başınızda mı, diye sorasım gwldi kusura bakmayın... Hayır için dağıttığı parayı siz niye ödüyorsunuz, bu mentaliteyle evlenmesin sizinle...
Teşekkür ederim cevabınız için, aklım başıma yeni yeni geliyor ama bir doktora gitmem lazım çok yıprandım çünkü.

Teşekkür ederim cevabınız için, aklım başıma yeni yeni geliyor ama bir doktora gitmem lazım çok yıprandım çünkü.
Zararın neresinden dönerseniz kardır... Kendini uyanık sanan böyle adamlardan uzak durmak lazım... Kimbilir işinizde kafanız zehir gibi çalışıyordur ama böyle bir adamda naif olunabiliyor demek ki...

Zararın neresinden dönerseniz kardır... Kendini uyanık sanan böyle adamlardan uzak durmak lazım... Kimbilir işinizde kafanız zehir gibi çalışıyordur ama böyle bir adamda naif olunabiliyor demek ki...
Tekrar çok teşekkür ederim, İnsanları kendim gibi görmem inanmam ve onu sevmem en büyük dezavantajımdı.

Bide psikolojimi bozuyor. Ona hedeflerimden bahsetmiştim. Mali müşavirim sürem dolunca yeminli mali müşavirlik sınavlarına gireceğim başka hedeflerim de var. Maneviyatım güçlübenim. Bana diyor ki Maneviyatım güçlü diyorsun ama ben sana hakkımı sana helal etmiyorum. Hedeflerinden önce insanların hakkını almamayı öğren. Sen yalancı ve düzenbazsın diyor. Ben ondan sadece sevgi bekledim. Tek bir kuruşunu yemedim yemem de. Şükür halime.
Ben bu komisyon işini anlamadım, kim kime para dağıtıyor kardeş kardeşe bir metre yer için kurşun yağdırıyor, onları geçtimde düzenbaz ne demektir ya ne kadar ayıp acilen ayrılın..

Kendisi e. mühendisi . şirketi var biliorum . Ailesi de meslek sahibi. Ama para konusunds gözü çok çok aç. Ben açıkçası herşeyden önce maneviyata önem veririm. Hırslıyımdır ama mesleğim ve eğitimim itibariyle. Para bana göre her zaman kazanılır. Ama çok farklı yapıda bir insan. Resmen beynimi bulandırdı. Son 2-3 aydır nasıl bir hayat yaşıyorum ben bile şaşırıyorum.

Kendisine ait sirketi var ve kendi sirketinde mi calisiyor? Bana pek güvenilir gelmedi bu kisi

Evet dışarıdan iş alıp santral kuruyorlar vede o personelinin başında gidiyor. bana anlattığı bu .

Yani iş hayatında bi risk almış sizin aracılığınızla. Ama risk almayı tercih eden o, işi kabul eden o, işi sizden duymuş gibi birşey saddce. İptal olmasında sizin bi suçunuz yok ki? Niye bu kadar suçlu psikolojisine girdiğinizi anlamakta zorlanıyorum.
Yetişkin koca bi adam işiyle ilgili bi risk alıp kaybetmiş. Siz niye bu derece telafi çabasına girdiniz direkt bağınız olmadığı halde, onu diyorum.
Anlatmadığınız bi ayrıntı mı var acaba, yani siz bu işler kesin garanti gibi yorumlarda mı bulunmuştunuz?
Her neyse, neticede bi şekilde sarpa sarmış bi ilişki var meydanda. Akışına bırakmanız ve inceldiği yerden kopması nacizane tavsiyemdir.

Bu adam seni "seviyorum, evleniyoruz" ayaklarina tam 30 milyar dolandirmis. Hemen elinde dekontlarla karakola gidip suc bildirisinde bulunuyorsun. Para icin bu kadar ustune gelen bir adamin parasini baskalarina hayir icin dagitacagina, seni sevdigine filan sen nasil inanirsin? Senden alip borc kapatiyordur en fazla. Sirketi olanin paraya ihtiyaci olmaz mi saniyorsun? Belki de adam zaten sabikalidir bile dolandiricilikta, ya da sadece senin gibi saf kizlar bulup onlari dolandiriyor, onlar da senin gibi seviliyoruz sanip seslerini cikarmiyor, isleri bitince de sepetleniyorlardir, yenisine saglik. Yapma... Hemen git sikayetci ol, parani odettir, ya da gonder hapise, bari baska kizlar yanmasin, yazik gunah..

ayyyyyyy şuraya yıgılıp kalcam.
koskoca insanalrsınız ya ikinizde. ergenlere örnek olmanız gerekirken. ergenligi siz yapıosunuz.
hem size yalancı vs. diyen adamla hala ne amacla görüşüyosunuz.
sizde bi hoşsunuz.:KK59:

hem kazanmadan elindeki parayı ona buna dagıtmakta nedir.
sanki sayısaldan para kazanmış arkadaş.
pek inandırıcı gelmiyor bu kısmıda.

daha fazla paranı kaptırma bu adama.. bana göre dolandırıcı neler neler duyuyoruz öyle güzel kandırıyorlar ki kadınları agızlarıda öyle güzel laf yaparki sanırsın hatalı suçlu sensin. kaç bacım kaç...

cnm anlasılan bu adam paraya baya bı deger verıor hemde senden fazla! bi ilişkiye para girdigi vakıt zaten bozuluor. ozellıkle sımdıkı erkekler paraya cok duskun..para araç olmalı amac degıl.. sen solemıssın olacakları ama o dınlemememiş.. bence asıl suclu o.. defedin gitsin.. paraya duskun erkeklerden nefret edıyorum..

Back