• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ile ilgili yardım rica ediyorum.

sana yalancı diyor seni tersliyor ayrıca internette arayış içinde olduğunu düşünüyorsun. sence böyle biriyle evlilik olur mu? biri gelse sana anlatsa böyle bir durumda olduğunu söylese ona ne açıklamada bulunurdun? bir düşün bence
 
İster kızın ister hakaret edin ama erkek arkadaşınız kaç yaşında ama daha doğmamış bile...
Sizin bile girmediğiniz bir işe o neden giriyor ayrıca siz gir demediniz, siz ona çok para gelecek dağıt birikimini ddemediniz ben sizin yerinizde olsam zararıni bile karşılaşmam sonuçta kimse kafasına silah dayamadı... Ayrıca para konusunda bu tarz davranan erkekten nefret ederim bu gün bunu yapan adam yarin öbürgün neler yapmaz ki
 
@endlessyildiz34 , sanırım kendisiyle farklı dille konuşabildiniz sonunda. Sizden haksız yere aldığı 30 bin tl yi geri verecek yanlış anlamadım değil mi ?

Ayın 20 sini geçtik. Ödeme yaptı mı ? Umarım yapmıştır. İyi haberlerinizi almak dileğiyle :KK66:
Merhabalar; Aldım bir kısım yine alacağım. Ama şuan görüşmüyorum. İnşallah hayırlısı olur.
 
kaç tane konuda şahit oluyorum erkekler kendilerini maddiyat işin içine girince hemen belli ediyorlar evet can sıkıcı bir durum yaşamışsınız ama herşerdede bir hayır vardır adamın gerçek yüzünü görmüş oldunuz böylece ...adam istediği kadar iyi mevki sahibi olsun varlıklı olsun şahsiyet olmadıktan sonra ne anlamı varki bunların dilerim bundan sonraki yaşamınızda size layık uygun ve hayırlı ama en önemlisi adam gibi adam biriyle karşılaşırsınız
İnşallah. Hakkımda hayırlısı olur.
 
Sız bu ıslem ıcın ne kadar aldınız kı bu adamdan.. 100.000 Komısyon getırısı olacaktı orası tamamda .. 70.000TL yi dagıtmak kendi aptallığı bu tutarı asla karşılamayın..
Ben ondan tek kuruş almadım hiç bir erkekten almam da. Mesleğim gereği bazen bu tarz işlemlerin içerisinde oluyorum, bir gün sohbet esnasında söyledim, ama dedim ben komisyona karşıyım çünkü hayır getirmez. Brok hisseli bir işlem olduğu için bide o dönem de spk bazı işlemlere olumsuz yanıt verdiği için işlemler iptal oldu. Oda buradan gelecek paraya güvenerek; elinde ki parayı birikimi akrabalarına yardım diye dağıtmış.
 
İster kızın ister hakaret edin ama erkek arkadaşınız kaç yaşında ama daha doğmamış bile...
Sizin bile girmediğiniz bir işe o neden giriyor ayrıca siz gir demediniz, siz ona çok para gelecek dağıt birikimini ddemediniz ben sizin yerinizde olsam zararıni bile karşılaşmam sonuçta kimse kafasına silah dayamadı... Ayrıca para konusunda bu tarz davranan erkekten nefret ederim bu gün bunu yapan adam yarin öbürgün neler yapmaz ki
Bende mesleğim gereği hep finansal işlemler içerisindeyim. Fakat bende özel ilişkiler de parasal konulara girilmesi gerçekten de yanlış. Benim için acı bir tecrübe oldu. Teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için.
 
sana yalancı diyor seni tersliyor ayrıca internette arayış içinde olduğunu düşünüyorsun. sence böyle biriyle evlilik olur mu? biri gelse sana anlatsa böyle bir durumda olduğunu söylese ona ne açıklamada bulunurdun? bir düşün bence
Evet internette arayış içerisinde olduğunu farkettim. Artık bakmıyorum. Yalancı da dedi, sana güvenmiyorum da dedi. Neler neler saydı. Hiç edebimi bozmadım. Görüşmüyorum şuanda. Benim için gerçekten maneviyat bir insana değer verilmesi önemli . Zaten bu şekilde parayı herşeyden önce tutan, ona göre değer faydası biçen bir insandan kimseye fayda gelmez. Bırakın görüşmeyi. Haklısınız sonuna kadar.
 
Merhabalar arkadaşlar;
Nisan ayı başından beri koç burcu dul, 33 yaşında mühendis bir beyle çıkıyorum. Ben hiç evlenmedim 30 yaşındayım mali müşavirim ve şuanda boü de doktora yapıyorum. Özel bir firmada yöneticilik pozisyonunda çalışıyorum. Görüşmelerimiz genelde telefonla, watsapp la ve bazen nadir diyeyim yüzyüze çay kahve içme şeklindeydi. Çünkü o iş gereği hep şdışına çıkıyor ist da olmuyordu. Her derdinde her sıkıntısında ona hep manevi destek veriyordum. Kardeşinin ekim ayında ki düğününden sonra ailelerimizi tanıştıracaktık. Herşey düzeninde çok güzel gidiyordu . Taa ki ben şu şekilde hata yapana kadar :KK43: Ayrıyeten tarafımda broker lık belgesi mevcut. 2-3 tane komisyonlu işlem vardı bir gün konuşma esnasında kendisine söyledim ve ben alırım dedi. Ben komisyon işlerine kesinlikle bulaşmam normalde çünkü hayır gelmiyor bana göre. Erkek arkadaşıma sen bilirsin peki dedim ama pek hayır gelmez dediği halde bu ben alıyım dedi. Ben peki dedim. Oda komisyondan gelecek bedele güvenerek elinde birktirdiği bedeli kendi akrabalarına hayır olsun diye dağıttı. Ama zamanla olaylar öyle bir gelişti ki, komisyonu bırakın işlemler iptal oldu. Çok uğraştım çabaladım olmadı. Çok özür diledim, af diledim. O dönem yani geçen 2 aydan beridir hep sen beni maddi manevi zarara soktun deyip hep üstüme geldi. Peki dedim ben zararını karşılayacağım. Tabii ki ödemeler yaptım bir kısım ve halende ödüyorum. Zararını karşılayacağıma söz verdim ve tutacağım. Ama artık ilişkimiz öyle bir hale geldi ki hep bana sen yalancısın, dürüst değilsin gibi laflar sarfediyor. Çok çabalıyorum ama anlatamadım. Kendi doğrusu ne ise ona inanıyor. Artık bıraktım son 2-3 gündür bak beni istemiyorsan mesaj dahi atmam zararını tabii ki karşılayacağım bitirelim diyorum onuda kabul etmiyor. Bana karşı hislerinin eskisi gibi olmadığını söylüyor. Bazen mesajlarımda tersliyor. Hep bana yalancı diyor fakat bir kere olsun beni anlamaya çalışmıyor, hata yaptım ona söylemek le biliyorum ama hatalar insanın yüzüne vurulmaz bence. Ben bu haldeyken bile onun yalanlarını yakaladım ve hiç yüzüne vurmadım, hatta bir sitede arayış içinde bunun bile farkındayım. Onu seviyor muyum evet seviyorum ama tükendim artık sizce ne yapmalıyım, sizlerden fikir rica ediyorum.
öncelikle konuyu okurken koç burcu vs gibi ayrıntıları okurken kendimi izdivaç proğramında gibi hissettim
konuya gelirsek şimdiden size parapul meselesinde sorun yapan size yalancı diyen biriyle hiç evlilik düşünmeyin bence yol yakınken kendiniz eiyilik yapın böyle bir adamı hayatınızdan çıkarın
 
Evlilik düşünmek mi? Size sastim dogrusu ne evlilik düşüncesi gorusmeniz bile kendinizs saygisizliktir
 
Yorumları okuyunca konuyu yanlış mı anladım, diye başa dönndüm.
Sana söyleyeceğim ilk şey aklını başına almalısın!

Adam anlattığına göre çok iki yüzlü ve yalan söylüyor.

1) komisyonu kağıtları sen ona al diye yalvarmamışsın. Sadece öyle bir durum olduğunu söylemişsin ve uyarmışsın değil mi?
Almasaymış o zaman. Sen elinden geleni yapıp işlemi kurtarmaya çalışmadın mı? Eee daha ne diye zararını ödüyorsun.
Kazanç elde etseydi, karın yüzde onunu sana verecek miydi?
Ohh ne ala benimde birikmiş biraz param var, ben senle bu işe girerim. 0 risk. Kaybedersen ana parayı geri ödeyen enayi bir Broker buldum. YAŞASIN :KK50:
Üstelik ben de enayiyim, kazanırsam /20 veririm.

2)sen ona hayır gelmediğini düşünüyorum diyorsun, adam hayır için para dağıtıyor.
Pardon ama adam ya yalan söylüyor, yok öyle bişey kaybını senin yüzüne vurabilsin diye blöf yapmış, sende yemişsin.
Yada Tanrı' yı (inandığı neyse işte) kandırmaya çalışacak kadar ikiyüzlü.
"Ha hayır gelmeyeceğini mi düşünüyorsun. Hmmm dur madem, ben iki hayır işleyim de kazancım olsun."

3) sana jeep inden bahsediyor, görüyorsun, falan, sattım diyor, sonra seni eve bırakıyım jeeple geldim diyor.

4) sana artık eskisi gibi hisler beslemiyorum diyor,
sen ayrılalım seni hiç rahatsız etmem, parayı da öderim diyorsun, o bu işe yanaşmıyor. Neden bulmuş senin gibi kazı, yolmayı düşündüğü meblaya ulaşmadan, seni bırakmak istemiyor.

5) parayı akrabalarıma dağıtım diyor, ama daha önceden düğüne davet edeceğini söylemesine rağmen seni davet etmiyor.
Çünkü akrabalar orada. Foyası çıksın istemiyor!

Son olarak bu adam sana sürekli yalancılıkla suçluyor. Çünkü anlattığına göre, kendisi yalancının en önde gideni.

Aklını başına al!
Bu kadarı da fazla. Ohhh ne ala hem gönlünün derdini anlatacak, bir ilişki yaşayacak, hem maddi olarak sömürecek, üstüne bir de yalancılıkla itham edecek....
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok mantıklı ve güzel bir yorum yapmışsınız.
 
öncelikle konuyu okurken koç burcu vs gibi ayrıntıları okurken kendimi izdivaç proğramında gibi hissettim
konuya gelirsek şimdiden size parapul meselesinde sorun yapan size yalancı diyen biriyle hiç evlilik düşünmeyin bence yol yakınken kendiniz eiyilik yapın böyle bir adamı hayatınızdan çıkarın
:) Çok teşekkür ederim, yorumunuz için. Ben koç burcu derken ayrıntı vermek maksadıyla yazdım. Çok şekersiniz. Zaten görüşmüyorum, çok teşekkür ederim tekrardan. Yalancı da dedi, dürüst değilsin de dedi, adıma bile inanmadığını bile söyledi. :) Gerçekten süper bir buhran geçirdim. Şuan daha iyiyim. Sağolun .
 
Konumu kaldırıyorum arkadaşlar, çünkü bitti artık. Yanlış anlamayın, tüm güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Konumu kaldırmıştım arkadaşlar. Çünkü sorunum çözülmüştü, zaten görüşmüyorum. Ama zaten konumu bilen bilir. Aslında tekrar neden yazıyorum, sizlerle tekrar paylaşımda bulunmak istiyorum. Bugün tesadüfen facebook ta gezinirken, tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmına girdim. Bikaç kişi dikkatimi çekti ve ne göreyim :( Bizim beyefendi evliymiş ve 2 tane çocuğu var. Kızı da tıpkı ona benziyor. Eşi vefat falan etmemiş. Nasıl emin olabiliyorum derseniz bayanlar hissede bilirsiniz ve hissi bir kenara bıraktım akrabalarının resimlerinden kendisinin eşiyle çekilmiş çocuk ellerinde fotoğraflarını gördüm, çeşitli çeşitli hemde. Ne hissettim o an.. Koca bir boşluk. Amanın aman kendimi yine de iyi kurtarmışım Dua ettim Rabbime. Kesinlikle erkek milletine güvenilmezzz. Hakkımda hayırlısı olsun.
 
Back