• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ile ilgili yardım rica ediyorum.

Sen üstlendiğin borcunu bitirince ayrılır acık acık söyler,
Şimdi daha ödüyomusun parayı..
Sana yalancı diyen ve dinlemeyen insan zaten Olmasın hayatında...

Şimdi onun üstüne Düşen sensin gibi kendini anlatmaya calışma,özür dileme falan.
Yerinde olsam hicbişi yapmam görüşmeyi anında keserim (parasını Bencede öde)
Gör bak paranın kalanını almak için nasıl arar hatta daha ne hakaretler yağdırır

Ondan hayır yaptığına dair hiçbir belge dekont görmedim. Benim hesabımda dekontlarım mevcut.
Hımm işte bu harika. Hatta git onu dava et. Dolandırıcılıkla ilgili. Sen bana olayları özelden anlatırsan dava dilekçeni de ben yazabilirim. Böylece avukat tutmana da gerek kalmaz. Paranı da alırsın, üstüne tazminat bile alırsın. Ben gazeteciyim ama 3 yıl eski bir milletvekilinin şirket davalarıyla ilgilendim. Dava dilekçelerini yazdım. Bu işlerde iyiyim yani. Dilersen bu konuda da yardım edebilirim. Paranı da çatır çatır alırsın dekont varsa. Üstüne tazminat bile alırsın

Yahu bu kadar iyi olmak zorunda mısın? Sen iyilik perisi misin? Kızarsa kızsın niye sen telefon alıyorsun? Bence bu seni kandırıyor. Sevgiliden telefon istemek de neymiş. 30.000 lirası olduğunu falan sanmıyorum. Arabası var mı bunun. Markası modeli ne varsa merak ettim. Anlayalım bi şu beyefendiyi
Arabası 4x4 jeep . Ama satacağım dedi son görüşmeye yine onunla geldi. benim yüzümden zarara girmişmiş. ydışı aracılığı ile yaptığı işlerin parasını henüz alamamışmış. ona bu olay olduktan sonra acaba güvensem para ödesem mi diye düşündüğümde toplam 30.000 tl yi ödemeden önce ilk 1.000 tl göndermiştim. bana sadaka mı yolluyorsun senin yüzünden zarara girdim senden sadaka istemiyorum ve bu 1.000 tl yi şua durumum yok kasım da ödeyeceğim dedi. sonra ben güvendim ara ara ödemelerle 30.000 tl ye tamamladım. bu para ödedikçe iyi oldu benimle ne bileyim güvendim. anlattığına göre ailesi de meslek sahibi. babası makine mühendisi kendi şirketi var. 8 arabaları var. ben bununla bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. bana ilk başta oturduğunu söylediği yerle sonra ki konuşmalarmızda söylediği oturduğu yer farklı. sonra evim var sattım dedi ataşehir de, 800.000 tl civarına, bu olaylar olunca da gitti kredi kullandı girdiği zarardan dolayı dediğine göre. çünkü şirket ödemeleri varmış. ydışından ödemeleri gelince tüm krediyi kapatacağım ama gelmedi dedi üzerime çok baskı kurdu. çok bunalttı beni hemde çok.

Ayrilirsam parami odemez diye mi korkuyor? Hem ters davraniyor hem ayrilmiyor hemde parani kabul ediyor. Nolursa olsun kafasina silah dayamadiniz yada parayi dagitnasini siz solemediniz. Kac yasinda adam. Bir de nette kiz pesinde. Onu seviyorum demissiniz de siz kendinizi hic mi sevmiyorsunuz?

Arabası 4x4 jeep . Ama satacağım dedi son görüşmeye yine onunla geldi. benim yüzümden zarara girmişmiş. ydışı aracılığı ile yaptığı işlerin parasını henüz alamamışmış. ona bu olay olduktan sonra acaba güvensem para ödesem mi diye düşündüğümde toplam 30.000 tl yi ödemeden önce ilk 1.000 tl göndermiştim. bana sadaka mı yolluyorsun senin yüzünden zarara girdim senden sadaka istemiyorum ve bu 1.000 tl yi şua durumum yok kasım da ödeyeceğim dedi. sonra ben güvendim ara ara ödemelerle 30.000 tl ye tamamladım. bu para ödedikçe iyi oldu benimle ne bileyim güvendim. anlattığına göre ailesi de meslek sahibi. babası makine mühendisi kendi şirketi var. 8 arabaları var. ben bununla bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. bana ilk başta oturduğunu söylediği yerle sonra ki konuşmalarmızda söylediği oturduğu yer farklı. sonra evim var sattım dedi ataşehir de, 800.000 tl civarına, bu olaylar olunca da gitti kredi kullandı girdiği zarardan dolayı dediğine göre. çünkü şirket ödemeleri varmış. ydışından ödemeleri gelince tüm krediyi kapatacağım ama gelmedi dedi üzerime çok baskı kurdu. çok bunalttı beni hemde çok.
Bu bebe seninle girdiği işten 30.000 lira hariç kaç para kaybetti? Öncelikli sorum bu? o 30.000 i ödediysen de alırsın hiiiç merak etme sen. Bana güven. Geçenlerde bir davam sonuçlandı. bi 13.000 bir de 24.000 lira ceza ödedi dava açtığımız kişi. Davalar uzun sürüyor maalesef. Ama bu şirket davası. Dediğim gibi. Alabilirsin paranı

Bu bebe seninle girdiği işten 30.000 lira hariç kaç para kaybetti? Öncelikli sorum bu? o 30.000 i ödediysen de alırsın hiiiç merak etme sen. Bana güven. Geçenlerde bir davam sonuçlandı. bi 13.000 bir de 24.000 lira ceza ödedi dava açtığımız kişi. Davalar uzun sürüyor maalesef. Ama bu şirket davası. Dediğim gibi. Alabilirsin paranı
Ben sana onunla ilgili TCK 155, TCK 158/1-a bendine, bide 157 ye göre dava dilekçesi yazarım. Şimdi aklıma gelenler bunlar anlattıklarına göre. Dekontları da sunup ondan delil istedi mi işi çatır çatır bitirir paranı alırsın. Bu davayı kazandıktan sonra da tazminat davası açar onu da alırsın. Hem de reeskont faizi ile birlikte :) Dava masraflarını da o ödemek zorunda kalır. Onu da alırsın yani. Zaten fazla bi masrafı olmaz bilirkişi tayinine gerek kalmaz çünkü

Süpersin canım b
Senin de ağzın dilin var. Biraz fırıldak ol akıllım. Para kolay kazanılmıyor. Ödeme. Ne derse desin. Ona ödediğin paraya yanına bi kız arkadaşını al tatile git, gez, toz eğlen. Birilerini bul. Gelen görücü falan varsa asla geri çevirme, hepsiyle tanış. Çok eğlenceli oluyor. :) Belki iyi ve seveceğin biri çıkar karşına. Sen şimdilik üzerinde sadece onun ilgisi olduğu için başkasını sevemezmişsin gibi geliyor. Maddi durumu fena olmayan, seninle ilgilenen, seni seven biri çıksın karşına da bak gör nasıl unutuyorsun onu. Hem asıl yalancı sensin sahtekar herif de. Ne bileyim senin millete parayı dağıttığını, kim kime 30.000 lira dağıtmış. Sabancı bile yapmaz bunu de :) Aç kabadayı göyneksiz kibar de :)
Süpersin canım benim, güldürdün beni çok teşekkür ederim. Aferin akıllı kızsın. Çok teşekür ederim.

Buraya kadar okuduklarımdan anladığım bu adam seni dolandırıyor,kullanıyor. Anlattığı gibi biri olsa senin telini almak istemez bu insan kullanmayı öğrenmiş bunu iş edinmiş sanki

Ben 30.000 tl ödedim. O dediğine göre 70.000 tl dağıtmış akrabalarına biriktirdiği paradan. Ama şirket ödemeeri varmış bu nedenle kredi çekmiş 100.000 tl zarara girmiş . Benim dekontlarım mevcut.

Buraya kadar okuduklarımdan anladığım bu adam seni dolandırıyor,kullanıyor. Anlattığı gibi biri olsa senin telini almak istemez bu insan kullanmayı öğrenmiş bunu iş edinmiş sanki
Haklısınız. Bir telefona bile tenezzül etti. Bunlar benim hayatta görmediğim şeyler. İlk def böyle bir durumla karşılaştım.

Süpersin canım b

Süpersin canım benim, güldürdün beni çok teşekkür ederim. Aferin akıllı kızsın. Çok teşekür ederim.
Aaaah ahh. NE davalar atlattım ben. Bıçakla kasten adam yaralamadan beraat ettim. Darp falan bi dünya davam oldu. Hepsinden alnımın akıyla çıktım. Hiç ceza falan da almadım çok şükür. HAlbuki onca olaya karıştım

Sen üstlendiğin borcunu bitirince ayrılır acık acık söyler,
Şimdi daha ödüyomusun parayı..
Sana yalancı diyen ve dinlemeyen insan zaten Olmasın hayatında...

Şimdi onun üstüne Düşen sensin gibi kendini anlatmaya calışma,özür dileme falan.
Yerinde olsam hicbişi yapmam görüşmeyi anında keserim (parasını Bencede öde)
Gör bak paranın kalanını almak için nasıl arar hatta daha ne hakaretler yağdırır
Çok teşekkür ederim. Aramıyorum zaten arada bir mesaj artık ama bugün hiç atmadım. o atmış tı cevaplamadım. geçenlerde şehirdışına çıktığında merak edip aradım meşgule attı. o günden beni telefonla aramıyorum onu. sadece mesaj . ama artık mesaj da atmayacağım. çok yıprandım.

Ben 30.000 tl ödedim. O dediğine göre 70.000 tl dağıtmış akrabalarına biriktirdiği paradan. Ama şirket ödemeeri varmış bu nedenle kredi çekmiş 100.000 tl zarara girmiş . Benim dekontlarım mevcut.
Miş derken. Sen buna emin misin? Birlikte girdiğiniz işten net olarak zararı nedir? Belgeli zarar lazım bize. Bu herif resmen dolandırıcı ya :S NAsıl 30.000 lira ödersin :( 70.000 lira dağıtma falan yalan bunlar. Böyle mesaj atıp para istediği zaman mesajları sakın silme. Sakın... Senden 30.000 lira aldığını da söyletiriz onlar sıkıntı değil. Beynim bu tarz planlar konusunda iyi işliyor. Kendi davalarımda da çok işe yaradı. Çok yalancı tanığı bertaraf ettim bu şekilde. Paranı istiyor musun sorun bu. Al o parayı ondan dolandırıcı bu adam

Hımm işte bu harika. Hatta git onu dava et. Dolandırıcılıkla ilgili. Sen bana olayları özelden anlatırsan dava dilekçeni de ben yazabilirim. Böylece avukat tutmana da gerek kalmaz. Paranı da alırsın, üstüne tazminat bile alırsın. Ben gazeteciyim ama 3 yıl eski bir milletvekilinin şirket davalarıyla ilgilendim. Dava dilekçelerini yazdım. Bu işlerde iyiyim yani. Dilersen bu konuda da yardım edebilirim. Paranı da çatır çatır alırsın dekont varsa. Üstüne tazminat bile alırsın
özelden nasıl görüşebiliriz.

Resmen dolandırıcı yaaa. Bi elime geçirsem de ümüğüne çöksem şöyle. Buna verdiğin paraya önden peşinat öder ev alırdın taksitle. Pis sahtekar. Gel aç şu davayı. Göreceksin bak ne zevkli olacak. İntikam almanın tadı bile her şeyi unutturur sana

Resmen dolandırıcı yaaa. Bi elime geçirsem de ümüğüne çöksem şöyle. Buna verdiğin paraya önden peşinat öder ev alırdın taksitle. Pis sahtekar. Gel aç şu davayı. Göreceksin bak ne zevkli olacak. İntikam almanın tadı bile her şeyi unutturur sana
Peki. Özelden nasıl görüşebiliriz canım

Back