• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ile ilgili yardım rica ediyorum.

Merhabalar arkadaşlar;
Nisan ayı başından beri koç burcu dul, 33 yaşında mühendis bir beyle çıkıyorum. Ben hiç evlenmedim 30 yaşındayım mali müşavirim ve şuanda boü de doktora yapıyorum. Özel bir firmada yöneticilik pozisyonunda çalışıyorum. Görüşmelerimiz genelde telefonla, watsapp la ve bazen nadir diyeyim yüzyüze çay kahve içme şeklindeydi. Çünkü o iş gereği hep şdışına çıkıyor ist da olmuyordu. Her derdinde her sıkıntısında ona hep manevi destek veriyordum. Kardeşinin ekim ayında ki düğününden sonra ailelerimizi tanıştıracaktık. Herşey düzeninde çok güzel gidiyordu . Taa ki ben şu şekilde hata yapana kadar :KK43: Ayrıyeten tarafımda broker lık belgesi mevcut. 2-3 tane komisyonlu işlem vardı bir gün konuşma esnasında kendisine söyledim ve ben alırım dedi. Ben komisyon işlerine kesinlikle bulaşmam normalde çünkü hayır gelmiyor bana göre. Erkek arkadaşıma sen bilirsin peki dedim ama pek hayır gelmez dediği halde bu ben alıyım dedi. Ben peki dedim. Oda komisyondan gelecek bedele güvenerek elinde birktirdiği bedeli kendi akrabalarına hayır olsun diye dağıttı. Ama zamanla olaylar öyle bir gelişti ki, komisyonu bırakın işlemler iptal oldu. Çok uğraştım çabaladım olmadı. Çok özür diledim, af diledim. O dönem yani geçen 2 aydan beridir hep sen beni maddi manevi zarara soktun deyip hep üstüme geldi. Peki dedim ben zararını karşılayacağım. Tabii ki ödemeler yaptım bir kısım ve halende ödüyorum. Zararını karşılayacağıma söz verdim ve tutacağım. Ama artık ilişkimiz öyle bir hale geldi ki hep bana sen yalancısın, dürüst değilsin gibi laflar sarfediyor. Çok çabalıyorum ama anlatamadım. Kendi doğrusu ne ise ona inanıyor. Artık bıraktım son 2-3 gündür bak beni istemiyorsan mesaj dahi atmam zararını tabii ki karşılayacağım bitirelim diyorum onuda kabul etmiyor. Bana karşı hislerinin eskisi gibi olmadığını söylüyor. Bazen mesajlarımda tersliyor. Hep bana yalancı diyor fakat bir kere olsun beni anlamaya çalışmıyor, hata yaptım ona söylemek le biliyorum ama hatalar insanın yüzüne vurulmaz bence. Ben bu haldeyken bile onun yalanlarını yakaladım ve hiç yüzüne vurmadım, hatta bir sitede arayış içinde bunun bile farkındayım. Onu seviyor muyum evet seviyorum ama tükendim artık sizce ne yapmalıyım, sizlerden fikir rica ediyorum.
Bence ondan uzak durmalısın canım. Yaşın 30 diye endişeleniyorsundur belki. Ama sonra pişman olabiliyor insan. Ben daha 24 yaşındayım. 22 yaşımda mezun oldum. Ailemin baskılarına dayanamadım bir anda evliliğe hazır olmadığım halde evlendim. Eşim çok iyi ama iki sene beklesek her şey harika olacaktı. Bi de sana yalancı falan demiş, zararı falan ödetiyormuş. Resmen maddiyatçılık bu. O adamdan sana hayır geleceğini sanmam. Bu konularda az çok tecrübeliyim. Seviyor olabilirsin. Ama ben şunu öğrendim. Çivi çiviyi daima söker, ama sağlam çiviyi bulduğun zaman. Benim halam da mühendis. Doktora falan yapmıştı. 37 Yaşında evlendi Bu sene yani. Hem de harika bir evliliği var. Daha ne seveceğin insanlar çıkar karşına. Öteki halam da 33 yaşında evlenmişti. Onların da illaki sevdiği erkekler oldu ama sonunda mutlu olabilecekleri kişiyi arayıp buldular. Zaman geçiyor diye düşünme. Ben düşündüm. Başıma gelmedik kalmadı :( Bas tekmeyi öde parasını gitsin. Çok seviyorsa seni, bu huylarını mutlaka değiştirip seninle barışmayı deneyecektir. Barışmak isterse şart koşar, bir daha asla dönmeyeceğini, onsuz da yapabileceğini hissettirirsin ona. Bak ben eşimle 2009 yılında sevgili oldum. Ama soğuk soğuk tavırları beni deli ettiğim için ayrıldım ondan. Yalvardı yakardı. MAdem öyle arkadaşlıktan öteye gitmeyelim dedim. 5 Sene barışmadım. Geçen sene aralıkta Barıştım ta. Düşün. Ama şu an öyle farklı ki. En ufak bişeyde bile ben ayrılıp gidecem diye ödü patlıyor. En ufak kötü söz, ima falan hiç bişey yok. Aynı acıları çekmekten korkuyor çünkü. Ayrılık ve onsuz yaşayabileceğini anlaması onu yola getirir. Gelmiyorsa da başka birini bul bence. Acı çekip kendini mahvettiğinle kalıyorsun yoksa

Bence burda verimli fikir alışverişleri oluyor. Arkadaşların dediği gibi dolandirilmis olmanız da bir ihtimal.
Ortak bi sorumlulugun sonucu sizon üstünüze kalmış. Bir iliskinin daha en baştan böyle konularla yipranmasi hayra alamet değil
ALLAH hakkınızda doğru olanı gösterir inşallah.

Amin, İnşallah.

Çok teşekkür ederim. Bende böyle düşünüyorum artık. Sadece para için. Dün mesajında artık bana karşı eskisi gibi olmadığını belirtmişti. Bitirelim dedim, kabul etmedi. Lafları öyle dolandırıyor ki nevrim şaşıyor resmen.
Arkadaş doğru söylemiş. Bence de o yüzden ayrılmıyor. Ben senin yerinde olsam ödemem valla parasını. Kör mü dağıtmayaymış...

Sorumlu olmadığınız halde parayı ödemenizi kabul edecek kadar para delisi biri de böyle yükü miktar hayır yapmaz.

Sorumlu olmadığınız halde parayı ödemenizi kabul edecek kadar para delisi biri de böyle yükü miktar hayır yapmaz.

Bence de ama Rabbim bilir. Bir erkekle helede evlenmeyi düşündüğün birisiyle para konularına girilmesi yanlış. Benim hatam bu. Ama ne bileyim ben kötülüğüne söylemedim. Bide ona yardım etde demedim. Biliyorum çünkü hayır gelmez emeksiz kazanılan para dan. İşlemler daha ortasında spk da veto yedi. Uğraştım ama olmadı. Zararının bir kısmınıda karşıladım. Ama bu kadar üstüme gelmesi hep bana yalancı sahtekar dürüst olmadığımı ve daha çok laf varda söylemesi dengemi bozdu. Beklemiyordum bunu. Çok üzüldüm. Bitirmeye de ödeme yapmam diye yanaşmıyor farkındayım artık. Zaten arayış içinde, gözlerimle gördüğüm halde, yok öyle birşey diyor. Ama ben hiçbirşey demedim bunu demesine rağmen, hiç kırıcı olmadım.

Bence de ama Rabbim bilir. Bir erkekle helede evlenmeyi düşündüğün birisiyle para konularına girilmesi yanlış. Benim hatam bu. Ama ne bileyim ben kötülüğüne söylemedim. Bide ona yardım etde demedim. Biliyorum çünkü hayır gelmez emeksiz kazanılan para dan. İşlemler daha ortasında spk da veto yedi. Uğraştım ama olmadı. Zararının bir kısmınıda karşıladım. Ama bu kadar üstüme gelmesi hep bana yalancı sahtekar dürüst olmadığımı ve daha çok laf varda söylemesi dengemi bozdu. Beklemiyordum bunu. Çok üzüldüm. Bitirmeye de ödeme yapmam diye yanaşmıyor farkındayım artık. Zaten arayış içinde, gözlerimle gördüğüm halde, yok öyle birşey diyor. Ama ben hiçbirşey demedim bunu demesine rağmen, hiç kırıcı olmadım.
Tabi ki üzerinze gelecek, önemli değil derse para gelmeyecek çünkü. Suçlu psikolojisine sokmaya çalışıyor.

Gerçekten de öyle. Bazen öyle şeyler söylüyr ki ne cevap vereceğimi şaşırıp kalıyorum
Bence bir an önce ödemeyi bırakıp ayrılın.
ben bu insanın para ödenmeyince çirkinleşeceğini de düşünüyorum aslen, tehdit falan alabilirsiniz hazırlıklı olun.
ya sizi kullanıyor ya da dolandırıyor. Finansal işlerden de hiç anlamam ama söylediğinize göre suçunuz yok.

Bence bir an önce ödemeyi bırakıp ayrılın.
ben bu insanın para ödenmeyince çirkinleşeceğini de düşünüyorum aslen, tehdit falan alabilirsiniz hazırlıklı olun.
ya sizi kullanıyor ya da dolandırıyor. Finansal işlerden de hiç anlamam ama söylediğinize göre suçunuz yok.
Haklısınız zaten mesajlarda çirkinleşmeye başladı. Benim derdim para değil diyor bide önemli olan ona yalan söyleyip söylememem miş. Neden olmayan bir işi ona söylemişim.

Cok mantiksiz bir konu. Anlamadim.

Bir is veriyorsunuz, kabul ediyor. O arada para dagitiyor. Is olmuyor ve size hakaret ede ede paranizi aliyor ve zerre hakki yok. Bu kisma hic kafam basmadi zaten.

Arayislar icinde siz kabullenmis haldesiniz.

Ustunede istemiyorsan ayrilalim diyorsunuz, pes!

Haklısınız zaten mesajlarda çirkinleşmeye başladı. Benim derdim para değil diyor bide önemli olan ona yalan söyleyip söylememem miş. Neden olmayan bir işi ona söylemişim.
Bide benim ona karşı dürüst olduğuma inanana kadar nötr davranmaya devam edecekmiş.Ağzı çok iyi laf yapıyor. Resmen dengemi bozdu ruhsal yönden. Kendimi aciz hissetmeme neden oldu.

asil yalan soyleyen kendisi kardes ortadaki firildagi lutfen fark et kimse bi yerden para gelecek diye elindekini dagitmaz ayrica sen uyarmissin parayi gorunce dayanamamis atlamis sen niye ben sana dedim demiyosun da bi de para oduyosun parasini dagittiysa bile ki yalan sana mi sordu.ustune bi de hakaret dinliyosun lutfen uyan simdi ayrilirsaniz daha para vermezsin diye ayrilmiyor. ayrica ayrilmiyosa sen ayril deli misin divane misin delirtme beni

Cok mantiksiz bir konu. Anlamadim.

Bir is veriyorsunuz, kabul ediyor. O arada para dagitiyor. Is olmuyor ve size hakaret ede ede paranizi aliyor ve zerre hakki yok. Bu kisma hic kafam basmadi zaten.

Arayislar icinde siz kabullenmis haldesiniz.

Ustunede istemiyorsan ayrilalim diyorsunuz, pes!
Öncelikle teşekkür ederim. Ben kabullenmiş değilim. Arayış içinde olduğunun farkındayım. Zaten dün mesaj da hislerinini bana eskisi gibi olmadığını söyledi. Tek kelime etmedim. İçim yandı psikolojim bozuldu derdimi açmak istedim.

asil yalan soyleyen kendisi kardes ortadaki firildagi lutfen fark et kimse bi yerden para gelecek diye elindekini dagitmaz ayrica sen uyarmissin parayi gorunce dayanamamis atlamis sen niye ben sana dedim demiyosun da bi de para oduyosun parasini dagittiysa bile ki yalan sana mi sordu.ustune bi de hakaret dinliyosun lutfen uyan simdi ayrilirsaniz daha para vermezsin diye ayrilmiyor. ayrica ayrilmiyosa sen ayril deli misin divane misin delirtme beni
Teşekkür ederim cevabınız için. Haklısınız.

Öncelikle teşekkür ederim. Ben kabullenmiş değilim. Arayış içinde olduğunun farkındayım. Zaten dün mesaj da hislerinini bana eskisi gibi olmadığını söyledi. Tek kelime etmedim. İçim yandı psikolojim bozuldu derdimi açmak istedim.

Asil sizin hislerinizde zedelenme olmali. Nasil bir insanmis bu, yazik etmis.

Neden ödeme yapiyorsunuz gercekten anlayamiyorum.

Asil sizin hislerinizde zedelenme olmali. Nasil bir insanmis bu, yazik etmis.

Neden ödeme yapiyorsunuz gercekten anlayamiyorum.
Ben inandım güvendim ona. Gerçekten sevdim. Ona zarar gelsin de istemedim. Vede inanın ben hayır yapacağım zaman onun sorgulamasını yapmam, onda ki nasıl bir anlayış anlamadım. Ona ben kalk git elinde ki parayla akrabalarına hayır yap demedim. Bu iş kesin de demedim. İşleyiş tarzını anlattım ben alırım dedi. Böyle işlerden hayır gelmez ona söyledim, zaten işlem ortasınday ken spk da veto yedi. Eğer ben onun parasını yeseydim veya ondan tek kuruş talep etseydim o zaman haklıydı. Ben yine de iyiliğimi gösterip ona güvenip ödme yaptım. Zararı için. Bana göre eğer söylediğine göre akrabalarına yadım ettiyse ki eğer bu bir hayır sonuçta.

Tek kurus daha vermeyin.

Eee, bastan uyarsaymissiniz, kendi beyni yok mu ? Riske girmis, kaybetmis iste. parasini dagitma salakligini da yapmasaymis.

Belki de film ceviriyor, bilemicem ama kesin olan su ki, tek kurus daha vermeyin cunku zararindan sorumlu degilsiniz.

Tek kurus daha vermeyin.

Eee, bastan uyarsaymissiniz, kendi beyni yok mu ? Riske girmis, kaybetmis iste. parasini dagitma salakligini da yapmasaymis.

Belki de film ceviriyor, bilemicem ama kesin olan su ki, tek kurus daha vermeyin cunku zararindan sorumlu degilsiniz.
Haklısınız hemde çok. Film çeviriyor onu bilmiyorum. Son 20 gündür ödeme yapmadım diye öyle uzak ki , sadece sorusu para ve ben manen onun halini hatrını sorduğumda çok dengesiz cevaplar veriyor ve sinirlerim bozuluyor. Bitirelim demememe de yanaşmıyor. Bugün hiç mesaj atmadım da görüşmedim de. Çok yıprandım hemde çok. Bunu da yazacağım içim rahatlasın istiyorum. Buluşmak için görüştüğümzde para getirmedim diye beni masanın ortasında bırakıp gitti.Ruhsal dengem bozuldu resmen.

Back