• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ile ilgili yardım rica ediyorum.

Ya ben gene hırsımı alamadım,bak sakın bır kuruş daha yedırme buna,sana adam mı yok be?mılyon tanesı sokakta,hepsı kurban olsun sana.işin gücün yerınde.ekmegın elinde,bas tekmeyı su adama,burdan sesını duyayım,deli oldum ya
:)

akrabalara parayi silah zoruyla dagitmadi ya? at basindan gitsin. zaten karisi bosamis bir bdigi var

Onun hayır için dağıttım dediği bedel garipsemeyin ben güvendim onun dediğine 70.000 civarıymış .Akrabalarına hayır için dağıtmış. 30.000 tl ye yakınını ödedim

Onun hayır için dağıttım dediği bedel garipsemeyin ben güvendim onun dediğine 70.000 civarıymış .Akrabalarına hayır için dağıtmış. 30.000 tl ye yakınını ödedim
ılla bırılerıne para dagıtacaksanız yanı baskalarına vereck kadar.boyle asalak tıpler yerıne bı hayır kurumuna verın en aından kıme ve ne amac ıcın gıttıgı bellı.yanı bu adam benım ıcın tek kelıme ıle karaktersız.baglantıyı kesın benım canım yandı o paraya yahu.bıde arayıs pesınde oyle mı

Nası yaaaa,adamı uyarmıssınız,uyarmasaydınızda sorumluluk onda zaten,kendı arastırsaymıs,parasını dağıtmış harcanmış güvenip,olmayınca hem laf sokuyo hem zararını karsılıyosun,kızım sen deli misin?sakın daha bır kuruş verme bu adama,tek laf ederse de bundan sonra ağzının payını ver,bı kendıne gel allahaskına ya

Al benden de o kadar..

Yoo ben ondan tek kuruş almadım istemedim de. Şu hayatıma kadar da tekbir erkekten para yemedim yemem de. Çünkü bu tarz işlemler mesleğimiz gereği oluyor ama görüyoruz hayır gelmez tecrübem itibariyle.

O degıl de adamın akrabası olasım geldı,sımdı bu adam hayır ıcın akrabalarına yetmıs bın dağıtıyor sen de otuz bın gerı oduyorsun buna,kız yoksa aksam aksam sen bızı mı keklıyosun?

Çok teşekkür ederim. İnanın öyle bir hale geldi ki, psikolojim bozuldu resmen. İş hayatım tehlikeye girdi bir ara. Sonra okula projemi geç verdim. Yani ruhi dengem bozuldu. Öyle lafla ediyor ki anlatamam. Özür de dilesem hep gözünde yalancıyım ve dürüst değilim. Olayı öyle bir hale getirdi ağzı öyle iyi laf yapıyor ki, şaşırdım kaldım.

Çok teşekkür ederim. İnanın öyle bir hale geldi ki, psikolojim bozuldu resmen. İş hayatım tehlikeye girdi bir ara. Sonra okula projemi geç verdim. Yani ruhi dengem bozuldu. Öyle lafla ediyor ki anlatamam. Özür de dilesem hep gözünde yalancıyım ve dürüst değilim. Olayı öyle bir hale getirdi ağzı öyle iyi laf yapıyor ki, şaşırdım kaldım.
Sen versene sunun telefonunu bıze bı ağız dolusu sayıp rahatlayalım,manyak herıf

Ben o parayı akrabalarına dağıttığına inanmıyorum. Araştırsaydın keşke.

Dürüstçe anlatıyorum . Aileme anlatsam anlatılacak bir durum değil. Kimseyi keklediğim yok. Hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaşıorum.

Akrabalarına dağıttığına dair tek bir belge görmedim. Güvendim. Ama benim gönderimlere ait ona, dekontlarım var. Hatta akrabalarından birine yani kuzenine iyilik olsun diye araba almış. Bide anlattığına göre durumu çok çok iyi .Altında jeepi var. Ben 4. görüşmeden sonra bindim arabasına, işten eve bıraktı. Hatta geçenlerde jeep i sattım dedi, sonra titanik otel cafe de görüştük, yine jeep le gelmişti. Eve bırakacaktı istemedim, evim yakın çünkü yürürm dedim.

Keske zarari vermeseymissin elindekilerin tumunu akrabaya dagitmakta abarti artik sanki agactan topluyor iyi olmus ona gormediklik

Kendisi e. mühendisi . şirketi var biliorum . Ailesi de meslek sahibi. Ama para konusunds gözü çok çok aç. Ben açıkçası herşeyden önce maneviyata önem veririm. Hırslıyımdır ama mesleğim ve eğitimim itibariyle. Para bana göre her zaman kazanılır. Ama çok farklı yapıda bir insan. Resmen beynimi bulandırdı. Son 2-3 aydır nasıl bir hayat yaşıyorum ben bile şaşırıyorum.

Back